/Sibiu/Doctor

SanoVital Med

Strada Eroilor nr.29, Sibiu 557260, România

SanoVital Med
Doctor
5
18 recenzii
13 comentarii
Indicații de orientare
Q5M5+68 Sibiu, România
+40 723 254 897
sanovital-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 15–20
Joi: 15–20
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin72 zile în urmă
Profesionalism, devotament , sinceritate , blândețe doamna doctor Ganfalean Georgeta astea sunt puținele cuvinte care vă caracterizează fiindcă sunt multe , un medic extraordinar , recomand cu toată încrederea Sano Vital Med !!!
Fratila Mihaela261 zile în urmă
Recomand cu drag si incredere clinica Sano Vital Med.Am ajuns la doamna doctor Ganfalean Georgeta printr-o recomandare si a fost cea mai buna alegere! Clinica dispune de aparatura performanta,mediul este primitor si curatenia e la ea acasa.
Doamna doctor-un inger!Este finuta,draguta,empatica,atenta la detalii,trateaza totul cu seriozitate si profesionalism.Mi-a monitorizat sarcina si m-a asistat la nastere,totul a fost la superlativ!Fetita e perfecta,iar eu m-am recuperat foarte repede si usor.Ii sunt recunoscatoare si ii multumesc din suflet pentru tot!
Daca aveti nevoie de un MEDIC BUN,nu ezitati sa mergeti la doamna doctor Ganfalean Georgeta!
Eremencu M. Alexandra284 zile în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere pe dna dr Ganfalean de la clinica Sano Vital Med, sunt o mamica cu grave probleme cardiace, operata pe cord de 3 ori, cei de la Vâlcea nici nu au vrut sa audă de cazul meu, însă dansa datorita profesionalismului și devotamentului pe care îl are pentru meseria aceasta m-a ajutat în urma cu aproximativ 5 ani sa aduc pe lume o fetita sănătoasă, ma aflu la a 2 a sarcina cu un risc mult mai mare , am apelat din nou la dansa chiar dacă a fost aproape în ultimul moment, m-a primit cu aceeași caldura, o femeie și un doctor cum se întâlnește foarte rar, va multumesc din suflet, pot spune fără exagerare ca prin doamna doctor chiar lucrează Dumnezeu !
Elena Cozneac285 zile în urmă
Recomand din suflet pe dna dr Ganfalean de la clinica Sano Vital Med...cu ajutorul dânsei sunt o mămică împlinită...deși am avut ambele sarcini cu trombofilie majoră ,cu ajutorul d-nei dr am reușit sa aduc pe lume un băiețel și o fetita...dna dr a fst ca un înger păzitor pt noi...de 8 ani sunt pacienta d-nei dr Ganfalean...este o persoana deosebita!!!
Ana Trifan350 zile în urmă
Profesionalism ,dr de excepție ,calmul și răbdarea cu care sa comportat timp de 9luni + nașterea prin cezariană care pe cât am fost de înfricoșată atât de bine și ușor am trecut de momentele acelea alături de dr Gânfălean ,prin fapte și calmul cu care sa purtat mereu …..,nu-i pot mulțumii dânsei recomand recomand recomand din toate punctele de vedere .
Vă mulțumesc pentru tot !!!!
Cotea Andreea
Cotea Andreea2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere pentru profesionalismul, rabdarea si intelegerea de care a dat dovada! Un medic si un om minunat! Va multumesc pentru grija avuta fata de noi si pentru toate raspunsurile intrebarilor mele!
Adriana Milea
Adriana Milea2 ani în urmă
Cel mai bun medic!!! Nu exista suficiente cuvinte pentru a-i putea multumi doamnei doctor pentru tot ce a facut, atat pentru mine, cat si pentru fetita! Rabdare, profesionalism, intelegere si umanitate inainte de toate! Sunteti extraordinara, doamna doctor! Multumim!
Ana Maria Filimon
Ana Maria Filimon2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea Medicul dar și Omul Ginfalean Georgeta. Am intalnit-o pe doamna doctor în spital în sala de nașteri și a fost exact persoana de care aveam nevoie în momentul acela. M-a ținut de mână, m-a încurajat, mi-a vorbit cu blândețe și căldură, mi-a oferit siguranța că totul va fi bine și așa a și fost. Acum o consult în orice problemă, verificările anuale le fac la clinică și chiar dacă vin de la o distanță considerabilă sunt mulțumită și am încredere în recomandările doamnei doctor. Profesionalism și mult suflet- pentru mine asta înseamnă un medic adevărat.
Maria Isabela Gulimănescu
Maria Isabela Gulimănescu2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea si din tot sufletul!
Am ajuns la doamna doctor prin recomandare si mai departe o recomand tuturor persoanelor!
Este un doctor de exceptie, bland, calm si cu foarte mare rabdare, nu face nimic cu tine fara a-ti explica si a te indruma numai spre ceva bun!
Raman profund recunoscatoare pentru grija pe care o poarta si profesionalism!
Loredana Rizea
Loredana Rizea2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!!! A fost "ingerul" care a vegheat asupra a 4 bebei in burtica: 3 sarcini urmarite din care 1 gemelara. 2 cezariene asistate de doamna doctor, operatii care au decurs perfect alaturi de femeia, mama si profesionistul dr. Gînfãlean. Fiecare intalnire cu dna doctor iti ofera linistea si siguranta ca esti pe maini bune. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a aparut in viata mea!
Multumesc dna doctor Gînfalean! 4❤🤱🤱🤱🤱
Diana Heresan
Diana Heresan2 ani în urmă
Profesionalism, competenta si omenie - acestea sunt doar cateva cuvinte care o caracterizeaza pe doamna Dr. Ginfalean.
Atenta la nevoile pacientului, explica totul amanuntit si pe intelesul fiecaruia.
O recomand din tot sufletul!
Cosmina Stan
Cosmina Stan2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere , este un medic extraordinar. Am nascut prin cezariana doi bebelusi, totul a decurs foarte bine. Apreciez modul in care m-a tratat, cu foarte multa rabdare si intelegere.Va multumesc din suflet pentru tot ce a-ti facut pentru noi !
Aura Bandica
Aura Bandica2 ani în urmă
Nu pot exprima în cuvinte siguranța și încrederea pe care o oferă doamna doctor Georgeta Gânfălean. Este un medic atât de bun și blând, cum majoritatea ar trebui să fie, din punctul meu de vedere.. cu toții știm ca relația dintre medic-pacient, dacă e bună, tratează jumătate din boală. Vă mulțumesc pentru tot!
Locații recomandate