/Sibiu/Doctor

DR. FALOTA ORTHOPRAXIS CLINIC ❂ 忢子人の正功診所

Strada Cernei 33, Sibiu 550356, România

DR. FALOTA ORTHOPRAXIS CLINIC ❂ 忢子人の正功診所
Doctor
5
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5J6+XG Sibiu, România
+40 723 287 131
falota.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–19
Marți: 16–19
Mirecuri: 16–19
Joi: 16–19
Vineri: 16–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Attila Simon
Attila Simon2 ani în urmă
Des am trecut prin fața cabinetului, uitându-mă curios la caracterele chinezești de pe jaluzele, însă am amânat multă vreme să mă și opresc, să aflu ce se întâmplă în spatele lor. După ce am aflat, mi-a părut rău că nu m-am oprit mai din timp să-l cunosc pe d-l Dr. Cristian Falota. Așa a fost să fie.

Combinația de modalități terapeutice oferită nu am mai întâlnit-o nicăieri. Recomand cu încredere să vă adresați d-lui Dr. Falota cu orice afecțiune, mai ales cu cele problematice. În general tratamentele se oferă în cure de câte 15 ședințe, personalizate la fiecare ședință pe baza rezultatelor. Curele sunt holistice, nu tratează doar afecțiunea principală. Pe lângă tratamentul zilnic, cu puțin noroc, pacientul va fi expus și la conversații interesante, uneori chiar încinse, ieșite din comun. Pentru cei care știu să asculte printre cuvinte, aceste mici conversații vor da de gândit, despre viață și lumea în care trăim, contribuind în feluri neașteptate la căutarea personală a fiecăruia dintre noi.
Doina Greavu
Doina Greavu2 ani în urmă
Sunt Doina GREAVU , din SIBIU ,
Sunt pacienta a CLINICII Dlui DR.FALOTA CRISTIAN , din SIBIU str.CERNEI NR.33 si ii urmez tratamentele inca din anii 2015-2016.
Stiu ca nu ii plac omagiile , dar astazi , in urma ultimului tratament de cca 20 de sedinte , indraznesc un act de curaj!!
Doresc sa transmit , prietenilor, cunoscutilor, tuturor celor care ma vor citi, faptul ce a devenit convingere , ca in aceasta clinica DL.DR.FALOTA CRISTIAN neurolog, acupuncturist ,practica o arta a acupuncturii. Este arta tot ceea ce transforma cotidianul in deosebit in sublim. Cum pasesti in clinica si incepi tratamentul ,atmosfera devine o alta lume ,in care DL dr.FALOTA ,te conduce incepand cu implantarea acelor ,in a te cunoste , a iti activa corpul subtil pentru a ajuta la vindecare –your self –prin proceduri adecvate , muzica sutrelor tibetane, homeopatie, dialog cu dr, supraveghere permanenta a starii pacientului !Intri intr-o meditatie subtila ,perceputa diferit de fiecare pacient, pentru unii chiar trairea unor experiente unice.
Acesta este arta pentru ca te schimba insidios, in bine fizic, psihic, fiziologic, chiar cultural , de la prima sedinta…datorata EXCELENTEI DL.DR.FALOTA, dobandita printr-o munca herculiana in tara , dar mai ales in CHINA , a carei limba o vorbeste fluent ,citeste precum respira , isi imbogateste bibliotecile pe care si le-a creat selectiv, din domeniile M.T.C., acupunctura , aromoterapie,budism .Practica si uneori un stil direct, rugos , dar acesta este o provocare , in replica determina activare…
Ca atare merita sa-l folosim cu toata increderea! .Asa ca nu ratati o programare la acesta CLINICA DEOSEBITA.
Eu va adresez astazi Dle DR FALOTA CRISTIAN ,un- MULTUMESC –pentru fiecare clipa deosebita , petrecuta la tratamentul manifest, atat in sanatate cat si in cele mai diverse domenii ale vietii noastre.Este o veritabila sansa, sa ai in SIBIU , in TARA asemenea DR.Va invit sa va convingeti singuri ca este o realitate, ce trebuie folosita chiar speculata.!!
MULTUMESC CU STIMA , Doina GREAVU.
Ema Toma
Ema Toma4 ani în urmă
Recomand cu încredere d-l Falota care face minuni prin acupunctură. Eu am apelat la el pentru mai multe probleme printre care și o migrenă având niște dureri de cap îngrozitoare, iar după câteva ședințe de acupunctură am început să mă simt mult mai bine. Încă sunt sub tratament, însă sunt sigură că rezultatele vor fi uimitoare. Să fiu sinceră voiam să merg la un cabinet de pe Vasile Milea, e acolo o chinezoaica însă nu îmi pare rău pentru ce am decis. Experienta și îndemânare d-lui doctor Falota ajută mai mult decât am crezut. Apelați cu încredere și nu veți fi dezamăgiți!
Paula Maria
Paula Maria5 ani în urmă
Am ajuns la domnul dr.Falota in Ianuarie 2018 cu dureri groaznice de spate care se ducea pe piciorul stang(si alte simptome ),cu ajutorul dansului am scapat de intervenție chirurgicală.
Acum am revenit cu mare încredere la domnul doctor pentru a repeta din nou tratamentul.
Acum ma simt mult mai bine și
recomand să aveți încredere în tehnica domnului dr Falota deoarece știe ce face si rezultatele se vor vedea inca din primele ședințe de acupunctură.
Este un doctor minunat si experimentat in acupuntura,care trebuie apreciat pentru munca depusă .

Va multumesc din suflet domnule doctor!
123relu
123relu2 ani în urmă
Sotia mea a suferit acum cativa ani de osteocondrita disecanta, afectiune tratabila chirurgical prin metodele medicinei alopate. In urma sedintelor de acupunctura zona osoasa afectata s-a refacut complet, fara sa mai fie nevoie de interventia chirurgicala. Atat diagnosticul initial cat si faptul ca afectiunea s-a vindecat sunt confirmate de RMN si de medicii ortopezi (In cazul ei tratamentul a constat si in incizii nu doar acupunctura). In aceeasi perioada am efectuat si eu o sesiune de tratament cu acupunctura pentru dureri de spate, dureri care in urma tratamentului au disparut. In prezent am apelat din nou la serviciile d-lui dr. Falota pentru o problema mult mai grava (o tumora inoperabila) si suntem convinsi ca si de aceasta data tratamentul va avea efect. Recomandam cu toata increderea oricui sa apeleze la serviciile d-lui dr. Falota, este un maestru veritabil.
Daniela Dragoman
Daniela Dragoman2 ani în urmă
Am ajuns la dr. Falota in urma cu câteva luni, după ce fiul meu și-a tratat o problema mai veche cu spatele; după primele ședințe am recâștigat in buna măsura mobilitatea spatelui și a picioarelor; aveam dureri mari la mersul pe jos încât am ajuns sa șchiopătez tot mai mult. După mai multe ședințe, rezultatele au început sa apara in mod neașteptat de rapid. Am înlăturat problemele cu artrita, apneea, somnul, otita și mai ales problemele de respirație apărute in urma unor bronșite și a pneumoniei. Recunosc faptul ca am fost frapata de franchețea domnului doctor, in sensul bun al cuvântului, deoarece este un om simplu, direct și foarte corect; un adevărat profesionist, dedicat și mai ales pasionat de munca sa, pentru ca îmbinat acupunctura cu homeopatia! Mai precis dr. Falota este o floare rară , dacă nu cumva unica!🥰 Ma simt privilegiata pentru ca am avut parte sa fiu tratată de un om deosebit in primul rând și un profesionist desăvârșit!👏👏👏❤️
Stefan Olaru
Stefan Olaru2 ani în urmă
Am venit la domnul doctor Falota cu prostata marita si rinita alergica, doua probleme care ma cam deranjau mai ales cea de a doua. Ma simt mult mai bine dar nu despre mine vreau sa discut acum ci in primul rand despre acest doctor care mi se pare unic atat ca doctor cat si ca om.Pe langa problemele mele mai usoare am venit la dansul ca la ultima solutie cu sotia si sora mea. Sora mea avand probleme cumplite cu coloana iar in privinta sotiei mele a fost chiar ultimul, de fapt singurul care mi-a spus la telefon "aduceti-o incoace" Problemele ei au fost un pinten calcanean la calcai cu care sotia mea s-a chinuit in ultimii 2 ani si pentru care a incercat absolut toate metodele inclusiv bombardarea lui care nu a facut decat mai rau. Am incercat la alte cabinete de acupunctura dar am fost refuzat pana la doctorul Falota asa cum am spus.Celelealte probleme grave ale sotiei erau o semipareza ramasa de la o operatie de neurinom acustic si boala dupuytren la ambele maini degetele 2 si 3. Acum mai multi ani ea a mai fost operata in Alba Iulia la alte degete si in nici un caz nu mi-as mai fi dorit o alta experienta asemanatoare la mai multe degete. Pentru toate problemele domnul doctor Falota a gasit solutiile care trebuiau chiar daca a fost nevoie de incizii pentru sangerare. Paralel am primit si tratament homeopat pe care il vom continua pentru cateva saptamani. Concluzia la sotia mea.Calcaiul este mai bine, nu mai are acea durere-arsura de dinainte. O mai doare putin cand merge mai mult mai ales pentru ca acolo a fost si o incizie pe care calca dar, se simte diferenta si cu ajutorul pastilelor homeopate in cateva saptamani va fi si mai bine. La pareza, buza de sus este perfecta, se vede mare diferenta, doar buza de jos se mai cunoaste dar parca este putin mai bine. La o mana, degetul aratator arata perfect, acele nodule aproape calcifiate au disparut. Per total cred ca nici eu nici sotia mea nu ne asteptam la asemenea rezultate. Domnul doctor este de departe cel mai curajos om pe care l-am cunoscut, ceea ce stie si face pentru oameni nimeni nu-i poate contesta, cred ca este cel mai bun la ora actuala, dar pe mine ceea ce m-a cucerit este personalitatea debordanta pe care am avut curiozitatea si rabdarea s-o descoper si care sub aparenta explozivitatii ascunde un suflet sincer si o vointa atat de puternica. M-am simtit onorat sa-l cunosc si-i doresc satisfactii maxime pe toate planurile. Metodele lui de vindecare sunt poate mai diferite deoarece sunt o combinatie de metode dar, din experienta ele lucreaza acolo unde aproape ca nu mai exista speranta
Ada B
Ada B2 ani în urmă
Foarte eficient tratamentul. Tatal meu a ajuns la domnul dr. Falota cu multiple probleme neurologice diagnosticate, pareza faciala si vedere dubla. Dupa primele ședințe s-a vazut deja o îmbunătățire. Intre timp pareza s-a retras complet si vorbirea este corect articulata, iar vederea a revenit la normal, intai vederea de aproape, apoi cea la distanță. De asemenea, s-a îmbunătățit tonusul general si mobilitatea, si au dispărut niste vechi dureri de spate.
Va mulțumim si eu si tatal meu, domnule doctor, si va recomandam cu drag celor care au astfel de probleme.
Locații recomandate