/Satu mare/Doctor

S.C.M. CARITAS MEDICA

Str. Careiului 3, Satu Mare 440157, România

S.C.M. CARITAS MEDICA
Doctor
3.1
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVMF+PC Satu Mare, România
+40 261 769 725
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Iura
Cosmin Iura2 ani în urmă
Medicul are program de la ora 16 si ei fac programare la 8 persoane toate deodata la 15.30, nesimtire maxima si lipsa de respect pentru pacienti, atat am avut de zis.
Morar Loredana
Morar Loredana2 ani în urmă
Dezamăgire totalã. Azi aveam programare la ora 15:00, la ORL.Am ajuns la ora 14:50 și când am plãtit consultația am fost informatã,că domnul doctor o să intarzie 10 minute. Nici o problemã 10 minute, doar că la 15:30 domnul doctor nu era nicãeri. Așa ceva nu se face, este inacceptabil. Ruşine!
Anca Vineata
Anca Vineata2 ani în urmă
Foarte proasta organizare,programare la 7:40 am ,la 7:30 deschid,mai stai la rand la informații sa faci plata dupa care mergi la cabinetul unde ai programare. E ora 7:38, o persoană in fața noastră care are programare la ora 7:30 se face ora 8:00 inca nu a intrat nici persoana care are programare la 7:30. O singura intrebare am...pentru ce se mai fac programari? 30 de minute intarziere la o programare mi se pare enorm. Nu recomand aceasta clinica.
Nemes Melinda
Nemes Melinda7 ani în urmă
Un nr aveti la care si raspunde cineva??? De 4 ore sun intr-una dar nici un raspums...
Simonca Rodica
Simonca Rodica2 ani în urmă
Sistem vechi si ineficient de gestionare a pacentilor iar personalul e neprofesional. La recepție sunt niste amatoare pe care le doare-n cot de pacienti. La neurologie ieri 15.02.2021 ora 15:00 au fost doua nesimtite care habar n-a veau pe ce lume traiesc . Nu recomand !
Manuela Dan
Manuela Dan2 ani în urmă
Sunt total dezamăgită de abordarea inumană și lipsită de empatie a medicului de gardă (26.12.) de la Serviciul de Permanență Caritas în fața unor aparținători disperați ai unui pacient netransportabil, deshidratat. Între timp, după o "a doua încercare" la UPU (și asta grație Serviciului de Permanență Coica, unde am găsit înțelegere și unde s-a putut recurge la o soluție de chemare a salvării), s-a descoperit o glicemie foarte ridicată, cu valori similare comei diabetice. Nu reușesc să înțeleg cum astfel de oameni se pot numi medici. Ne-ar fi prins bine niște profesionalism, dacă de omenie nu poate fi vorba.
Hanna dicsi
Hanna dicsi2 ani în urmă
Nu o recomand deloc pe doamna doctor dermatolog Varga Katalin, pe langa comporamentul flegmatic asupra pacientilor ,aceasta e lipsita de empatie si bunul simt, dansa sa legat de aparitile fizice in loc de problema care am avuto, la fiecare vizita la care am participat aceasta si a batut joc de mine si pe deasupra tratamentul administrat de dansa a agravat situatia .
Jager Attila
Jager Attila2 ani în urmă
Neserioși și își bat joc de oameni cu programările lor ...!!!
De trei luni nu te poți programa la endocrinologie ! Sunt foarte dezamăgit de ei .
F
Locații recomandate