/Prahova/Doctor

CMI Dr Topolog Carmen-Maria

Strada Pictor Iscovescu 7, Ploiești 107061, România

CMI Dr Topolog Carmen-Maria
Doctor
1
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
W2MW+M4 Ploiești, România
+40 244 573 186
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps CMI Dr Topolog Carmen-Maria
Luni: 12–17
Marți: 8–13
Mirecuri: 12–17
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Patricia Nita
Patricia Nita253 zile în urmă
Dupa aproape doi ani de la debutul pandemiei, personalul nu stie ce trebuie facut cand un pacient confirmat pozitiv il suna, pe langa faptul ca asistenta striga catre medic “a sunat o covidita” foarte amuzanta, ceea ce denota neprofesionalism.
Sa nu mai discutam despre cum arata cladirea, care sta sa se darame.
Remus Mihai (ReVoX)
Remus Mihai (ReVoX)2 ani în urmă
Pacientul nostalgic, care caută cabinet, ca pe timpuri, cu un personal foarte incompetent, dar cu aere de cunoscători și nasul pe sus, într-o locație ( cazemată ) nerenovată, de la terminarea construcției, acum 70-80 de ani, poate chiar mai mult! Curățenia reprezintă aici fițe, ferestrele pavazate cu fițuici, insecte și fecalele acestora, te face să nu mai vezi praful depus, luni de zile, peste tot mobilierul și tâmplăria extrem de veche, camera în care aștepți, este folosită și ca magazie ptr. alt mobilier vechi, probabil mobilier de rezervă pentru a nu strica design-ul😜! Te gândești de două ori dacă te rezemi de perete sau te așezi pe bancă, cel mai sigur este să rămâi în picioare👍, dacă te ține, pe mine nu ma ținut 😫după o oră de așteptat, a trebuit să mă risc pe bancă pentru încă 30 minute. Culmea este că aici lucrează numai femei, cărora nu le pasă de nimic! Nici macar de atmosfera propriei slujbe, în care-și petrec majoritatea timpului!
Nici eu nu aș veni aici de placere, la serviciu!
Am crezut că femeile au un simț al curățeniei, mai dezvoltat, dar m-am înșelat, sunt multe Service-uri Auto mai curate ca aici! Dragi concetățeni, se spune că omul sfințește locul, legendă românească!👎
Laura Geo
Laura Geo2 ani în urmă
Locații recomandate