/Prahova/Doctor

Policlinica cu Plată

Strada Decebal 5, Ploiești 100142, România

Policlinica cu Plată
Doctor
4.2
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2WC+FP Ploiești, România
+40 732 001 399
policlinicacuplataploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Ion
Vasile Ion2 ani în urmă
O bataie de joc pe bani noştri.
Gabriela Sanduliac
Gabriela Sanduliac2 ani în urmă
Dădeam și 10stele dacă era posibil, pe toate le merită doamnele de la recoltare analize.(nu știu în alt domeniu cum se comporta personalul) Am fost pentru un set de analize aici;doamne drăguțe, profesionalism, înțelegere și compasiune, suport și incurajare de toate acestea am avut parte din partea doamnelor. Le mulțumesc și ma înclin!!!
Alexandru Petrescu
Alexandru Petrescu2 ani în urmă
Dan Nica a transformat acesta policlinică în Ploiesti într-o oază de specialiști ce acordă asistentă medicală de top in Ploiești
Marinescu Alain
Marinescu Alain2 ani în urmă
Doamna de la receptie este un Adevarat profesionist in conditiile de munca destul de solicitante. Sper sa fie apreciata de conducerea Policlinicii, la justa valoare: extrem de energica, dar calma si cu tact, activa si cu o atentie distributiva de exceptie, cu reactie spontana si detensionabila la adresa celor din exterior, dar si a colegilor. Felicitari Doamna ! Rar mai pot fi intalniti asemenea Oameni !
Andreea Florentina Badin
Andreea Florentina Badin4 ani în urmă
Am fost pentru fisa medicala in vederea schimbarii permisului de conducere auto. Dupa completarea documentelor am fost rugata sa merg la cabinetele 1 si 4 si inapoi la recepție. La întoarcerea la recepție mi s-a spus ca trebuie sa achit si dupa aceea sa merg la cabinetele 5 si 6, unde surpriza trebuia sa mai aștept 1h pentru ca doamna doctor de la cabibetul 6 isi începe programul la ora 10.Nu mi se pare in regula! Adică in 3 cabinete termini ok, trebuie sa mai astepti la cabinetul 6...si ti se retin si banii in cazul in care te răzgândești. Iar taxa este ca peste tot.
Bogdan cristian Nica
Bogdan cristian Nica6 ani în urmă
Policlinica cu Plata este un centru medical cu capital integral privat, organizata in baza OUG 124/2004 sub forma de societate civila medicala, certficata ISO 9001:2015
In ultimii ani, am demarat un amplu proces de modernizare pentru ca dumneavoastra sa dispuneti de cele mai eficiente servicii medicale. De asemenea, colectivul nostru profesional este compus din medici cu o vasta experienta si din personal mediu sanitar competent. Cu totii concura la continua eficientizare si profesionalizare a asistentei medicale primare si de specialitate, acordate de societatea noastra.
Zilnic, puteti apela la serviciile noastre ce constau in:
- specialitati medicale: boli interne, cardiologie, obstetrica-ginecologie, neurologie, psihiatrie , dermatologie, reumatologie, urologie, recuperare medicala, fizioterapie, kinetoterapie, ORL, endocrinologie, ortopedie, chirurgie, medicina sportiva ,medicina muncii, radiodiagnostic si imagistica medicala.
- laborator de analize medicale certificat ISO 15189-2007 si dotat cu aparatura de ultima generatie;
- imagistica medicala: radiodiagnostic, ultrasonografie generala si de organ, ultrasonografie doppler, ecografie de parti moi;
- medicina de familie;
- probe functionale ventilatorii;
- electrocardiografie;
- audiometrie; spirometrie;
- certificate medicale diverse, pentru stabilirea discernamantului, pentru adoptie, certificat prenuptial;
- consiliere psihologica, psihoterapie, psihologia tran sporturilor si ocupationala

Garantam operativitate in obtinerea oricarui tip de aviz medical: avize pentru medicina muncii, fise de siguranta circulatiei, fise auto, fise port-arma.
Misiunea noastra este de a creste calitatea serviciilor medicale, pastrand accesibilitatea prin politica de preturi. De aceea, echipa noastra va garanteaza profesionalism, promptitudine, accesibilitate rapida catre orice serviciu medical si cel mai bun raport calitate-pret.

Va asteptam de luni pana vineri pentru a va oferi pachetul dumneavoatra zilnic de siguranta si confort. Lasati la noi grijile legate de sanatate!
Manea Razvan
Manea Razvan2 ani în urmă
FĂRĂ CUVINTE OAMENI SUPER PROFI.DOAMNA DE RECEPȚIE NOTA 10 .VA RECOMAND. NO.1 IN PLOIESTI
Sweet pineapple
Sweet pineapple2 ani în urmă
Una peste alta a fost OK. Nu este prima oara când folosesc serviciile oferite de această policlinică. De această dată am fost cu trimiterea de la medicul de familie. Am făcut analize de sânge a căror rezultat îl iau în vreo două zile. Am ajuns pe la ora 8.15. Am purtat masca pe față tot timpul cât am stat în incinta policlinicii. Am așteptat afară vreo 5 min. să iasă pacientul care a întrat înaintea mea. Asistenta care mi-a recoltat analizele era echipată corespunzător, amabilă și foarte profesionistă! O chestie de sesizat... Infirmiera care făcea curat a întrat pe ușă ținând în mână o cârpă mizerabilă și un coș de gunoi(fără mască). Norocul meu că nu am deschis și nici închis eu ușa de acces! La recepție foarte curat, doamnele expeditive, atente... Mâine merg să fac o radiografie... Sper să fie în regulă! Ah... Să nu uit... În afară de cea care făcea curat și nu a fost în regulă, am văzut doar o pacintă(care nu era din oraș, ca să nu spun altfel) și care se afla în policlinică, cu masca pe bărbie?!? Deci... una peste alta pare că... Atunci când am ieșit am folosit dezinfectantul din dotare. Se poate și mai bine, dar în primul rând trebuie voi singuri să vă protejați! Sănătate! 🌈
Locații recomandate