/Olt/Doctor

PHOENIX Centru Medical

Str. Primăverii 6A, Slatina 230012, România

PHOENIX Centru Medical
Doctor
3.6
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9JF+X3 Slatina, România
+40 349 883 880
phoenix-hospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Narcisnrk Petrica
Narcisnrk Petrica2 ani în urmă
Curățenie, organizare exemplara, seriozitate!
Roxanamarianicolescu
Roxanamarianicolescu2 ani în urmă
Am fost la o testare covid in noiembrie 2020, am fost tratata foarte frumos si amabil de catre personal. Mulțumesc! Recomand.
Ana
Ana4 ani în urmă
Am sunat sa ii fac tatalui meu o programare la un medic internist, tatal meu avand abonament Medicover ca si mine, iar domnisoara mi-a spus ca abonamentul nostru nu ar acoperi si medicina interna (eu avand in fata toate detaliile abonamentului pe care il platesc si in care scrie ca Medicina interna este in pachetul de baza al abonamentului). O mare minciuna!!!! Apoi am sunat in Bucuresti si mi s-a reconfirmat ca abonamentul acopera si aceasta ramura. Am facut in Bucuresti programarea pana la urma, facand-ul pe tata sa se plimbe pe tren degeaba, pentru ca in clinica Phoenix din Slatina nu exista personal care sa cunoasca in totalitate abonamentele pe care pacientii le platesc la Medicover. NU RECOMAND! POATE SE VOR LUA MASURI!
Maria Iliuta
Maria Iliuta4 ani în urmă
Dl Dr Necula Mihail specialist Endocrinologie un profesionist care profeseaza si relationeaza cu pacientul cum RAR întâlnim in clinici ori spitale.Este Dr ce il recomanda profesionalismul de care da dovadă dar si pacientul care are sanse sa il cunoască.Mergeți cu încredere sa întâlniți un Dr in adevăratul sens al cuvântului.Am avut ocazia sa il întâlnesc la Clinica PHOENIX din Slatina.
Adriana Ciuculin
Adriana Ciuculin5 ani în urmă
Personalul de la recepție este foarte corect, respectă ordinea în care au venit pacienții și foarte binevoitori. In ce privește doctorita de la endocrinologie, pot spune că explica pacientului problema pe care o are cu cuvinte simple astfel încât pacientul sa plece lămurit asupra problemei lui.
Nedeleanu Mihaela
Nedeleanu Mihaela6 ani în urmă
Nu se respecta programarea si ordinea pacientilor, am stat 1 ora si 10 minute in salon de asteptare ca sa constat cand sunt chemata in cabinet ca inaintea mea intrase alta pacienta care venise dupa mine. A doua zi, la fel aceeasi situatie iar domnisoara Pene Aurelia de la receptie pe langa faptul ca este neinformata, mai este si aroganta. Multe au fost si reactiile celorlalti pacienti si intrigati de aceasta domnisoara, Pene Aurelia.Suntem oameni, ne programam si platim aceste servicii...
Nicu Truica
Nicu Truica2 ani în urmă
Clinica de "doi bani"! Am asteptat 2 ore si jumatate pentru a lua niste rezultate. Pe timpul comunistilor stateam la coada la lapte, carne, paine..., acum stam la coada pentru sanatate.Pacat. de cei care va patroneaza ,ca va bateti joc de bani lor si de sanatatea noastra. Probabil asta este tehnica voastra de a imbolnavii oameni.Daca nu sunteti in stare sa va organizati dati-va demisia ,lasati pe alti mai competenti. Probabil ca asta este sistemul de sanatate din Romania, omoara oameni , nu-i face bine!
Ana Camelia Stan
Ana Camelia Stan2 ani în urmă
Recomand cu sinceritate Phonix Slatina,mii de mulțumiri domnului doctor Stoenescu Victor,pentru profesionalism,daruire,calm,bunatate si sa va dea Dumnezeu multa sănătate,ati fost alături de tatăl meu în cele mai grele momente.Cu stima și respect Stan Ana Camelia
Locații recomandate