/Olt/Doctor

CENTRUL DE IMAGISTICA SANMED SLATINA

Aleea Viorelelor 2, Slatina 230001, România

CENTRUL DE IMAGISTICA SANMED SLATINA
Doctor
3.6
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9M9+Q8 Slatina, România
+40 758 036 741
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Olaru
Mircea Olaru2 ani în urmă
Exceptional! Este a doua oara cand apelam la serviciile celor de la sanmed si pot spune ca au fost foarte ok, am avut programarea la ora 11"30 si am venit cu 15 minute mai devreme, la ora 11:30 fix au si inceput procedurile de investigatii!
Diaconescu Oana
Diaconescu Oana2 ani în urmă
Se dau rezultatele cam tarziu
Maria Sanda
Maria Sanda2 ani în urmă
Doamne ajuta! Astazi doua maici s au prezentat la clinica dumneavoastra si au fost tratate cumsecuvine si se vor intoarce cu mare drag de cate ori este nevoie.Numai bine!
Valeriu Vlad
Valeriu Vlad2 ani în urmă
Sun la clinica asta de o săptămână de 200 de ori pe zi ptr o programare și nu răspunde nimeni am scris mesaj pe email care -l dau ei și nici asta nu este bun Vai mama voastra conducere clinica sânge
Victorita Pirvan
Victorita Pirvan2 ani în urmă
Ar trebui sa si raspunda cineva la nr asta, ca doar nu va cade gura. Sun de o saptamana si nu raspunde nimeni
Paula Vrancea
Paula Vrancea2 ani în urmă
Am oferit o stea pentru că sun zilnic de o săptămână si numi răspunde nimeni la telefon.
Adrian Kappo
Adrian Kappo4 ani în urmă
Nu ofera bon fiscal si incearca sa te convinga ca ti l-au dat, preturile comunicate telefonic difera de cele comunicate in clinica, personal foarte sictirit si scarbit. Nu recomand!
Alex Stefan
Alex Stefan2 ani în urmă
Am ales o stea pt ca nu imi da voie sa postez altfel...pt ca nici 0 stele nu merită....
Incompetență puțin spus...bătaie de joc pe banii cetățenilor...se mai apropie puțin...cam aceasta ar fi in câteva cuvinte clinica Sanmed Slatina...unde am fost de curând sa fac un Colangio RMN (un RMN special pt colecist pentru cei ca mine care nu cunosc toți termenii medicali) si am primit ca rezultat un CT pentru tot abdomenul mai puțin ce ma interesa si anume colecistul....Motivația asa numitilor medici de aici? Sa fiți mulțumită ca v-am făcut si in plus...in plus față de ce??? Dacă ce ma interesa nu era? După rezultatul dumnealor puteam merge liniștită acasă fiind sănătoasă tun...când in realitate deoarece mai făcusem si alte investigatii sufăr de o litiaza biliara de toată frumusețea...puteam face oricând icter mecanic si domnii doctori au găsit vinovatul: EU si medicul de familie care m-a trimis la investigatii suplimentare ! Mi-am permis sa ma duc in clinica dumnealor fără a ma documenta in prealabil sa stiu ca la o astfel de investigație este obligatoriu ca inainte cu 6h sa nu mănânc nimic...iar distinsilor medici de acolo nu li s-a părut interesant si important sa ma întrebe înainte de acest RMN dacă am mâncat sau nu...ca apoi sa imi spuna senini ca nici măcar nu se vedea colecistul pt ca mancasem....evident ca nu scria acest lucru pe nicăieri in cadrul rezultatului oferit...asta am aflat pentru ca am îndrăznit sa cer informații suplimentare si nu m-am mulțumit cu aberațiile pe care le-au scris in acel rezultat...RUȘINE SA VA FIE!! Învățați meserie pe sănătatea cetățenilor! Va doresc ca atunci când veți avea nevoie de doctori sa întâlniți doar specimene ca dumneavoastră...poate asa veti acorda o importanță mai mare meseriei pe care v-ati ales-o !! Îmi pare rău ca am ales SANMED pentru investigații si va asigur ca niciodata nu voi recomanda acesta clinica, nici măcar dușmanilor !!
Locații recomandate