/Neamt/Doctor

Affidea Piatra Neamt

Bulevardul Traian nr. 1-3, Piatra Neamț 610136, România

Affidea Piatra Neamt
Doctor
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9GF+H6 Piatra Neamț, România
+40 333 401 045
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela irimescu
Gabriela irimescu2 ani în urmă
Primul contact cu Centrul medical de diagnostic imagistic Affidea Piatra Neamț l-am avut la indicația medicului specialist neurolog Naconecinîi D. de la Spitalul Clinic de Urgență Nicolae Oblu.Soțul meu trebuia să efectueze angio RMN. Ne-am prezentat personal pentru programare unde am fost surprinși plăcut de calitățile umane ale personalului de la recepție: persoane tinere, prietenoase care ne-au ascultat cu multă răbdare toate nevoile. Aceeași atitudine căldă, optimistă au avut și în ziua prezentării la examinarea propriu zisă, 2 zile mai târziu. In camera de examinare am fost consiliați de o altă asistentă medicală cu același zâmbet încurajator.Este remarcabil faptul că tot personalul clinicii se va strădui să te simți confortabil în interactiunea cu fiecare dintre ei. Veți obține raspunsuri simple, clare la orice intrebari pe care le puneți, fara ca cineva să folosească un limbaj sofisticat cu prea multi termeni medicali.
Rezultatul a venit în 3 zile. Nu ne-am simțit deloc neglijați, ofensați de "prea lunga așteptare" a rezultatelor unor servicii medicale plătite.
Cineva în spate, un Om responsabil, analizează cu atenție, interpretează și apoi semnează și parafează diagnosticul!
Pentru toate acestea, vă rugăm să acceptați mulțumirile noastre sincere și aprecierea pentru calitatea impecabilă a serviciilor oferite.
Recomandăm Centrul medical Affidea Piatra Neamț!
Pe scurt:
profesionalism și profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.Felicitări,
Constantin babus
Constantin babus2 ani în urmă
NU RECOMAND ! Am făcut un RMN joi după amiază și rezultatul - interpretarea a venit ( după câteva insistențe ) , săptămâna următoare adică luni după amiaza , pentru 550 de RON pot sa spun RUȘINICĂ !!!!
Popescu Catalin-Costelini
Popescu Catalin-Costelini4 ani în urmă
Cand te duci cu meniscul rupt si te intampina personalul amabil si profi, parca iti ia durerea cu mana. Una peste alta, o experienta placuta, aparatura performanta si interpretarea rezultatelor pe masura. Recomand!
Dani zak
Dani zak4 ani în urmă
Servicii de calitate, personal amabil, recomand cu incredere, am reusit sa aflu raspunsul la o problema, dupa alte 2 examinari facute in alte clinici! Multumesc!
Irina moose
Irina moose4 ani în urmă
Personalul pasionat de ceea ce face, am avut o experiență plăcută. Felicitări pentru implicare!
Ovidiu Topliceanu
Ovidiu Topliceanu4 ani în urmă
Personal amabil, promptitudine, profesionalism, imagini de calitate. Recomand!
Ana Mihalcut
Ana Mihalcut2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, deosebit... chiar dacă vii de pe secția ONCO, simți că mai ai o șansă, ești încurajat de la intrare. Vă mulțumesc pentru profesionalismul de care ați dat dovadă! Sunteți o echipă de PROFESIONIȘTI! RECOMAND!
Cornelia Filip
Cornelia Filip2 ani în urmă
Personal foarte amabil!🤗
Locații recomandate