/Neamt/Doctor

Centru Medical Popârlan Srl

610017, Strada Mihai Eminescu 1, Piatra Neamț, România

Centru Medical Popârlan Srl
Doctor
3.4
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9JC+59 Piatra Neamț, România
+40 233 215 744
poparlan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Petrea
Alexandra Petrea2 ani în urmă
Stomatologie nu recomand!
Mariana botezatu
Mariana botezatu2 ani în urmă
Recomand toate serviciile medicale la Clinica Poparlan-calitate ,profesionalism, experienta ce iti da incredere in medicii de aici, nota 10 menegerului si in primul rind cabinetului de ginecologie !
Elena Claudia Alecsandru
Elena Claudia Alecsandru2 ani în urmă
Racomand la toti cei care au nevoie de medici cu bun simt,gentili si profesional,cu o unanitate extraordinara,eu am avut o experienta acum citeva zile cu ei,am fost cu mama mea la ei,si am fost foarte sadisfacuti,tin sa le multumesc din suflet domnului dr Popirlan jr si dr Ghiorghinca ,sint medici extraordinari.Complimenti pentru modul cum va ezercitati profesia.
Lorena Iftode
Lorena Iftode3 ani în urmă
Profesionalism si comportamentul asistentelor foarte frumos si mai ales doamna doctor POPÎRLAN un medic de excepție,recomand!
Livia Costache
Livia Costache4 ani în urmă
Am făcut niște analize de sânge, am stat o mulțime în picioare ,însărcinată, îmi era foarte rău. .nu prea draguta experiența și țin minte ca era o asistenta care se comporta arogant rău. O interesa pe ea de ce nu am eu card de sănătate, n avea alta treaba. Dispari...
Elena Elena
Elena Elena2 ani în urmă
Nu recomand ginecologia la aceasta clinica, ma abțin sa spun ce nu mi-a placut. Medicul însa mi-a reproșat de ce nu am cumparat medicamente de la farmacia lui, ceea ce nu se face.Fiecare e liber sa aleaga unde vrea sa fie client. Servicii si limbaj care lasa de dorit din pacate.
Adrian Gmp
Adrian Gmp2 ani în urmă
Am fost la acest centru medical pentru dermatologie, iar domnul doctor foarte needucat, am efectuat o consultație in care nici nu ma atins, problema mea necesita verificarea degetolor de la picioare din cauza ca am o mica ciuperca intre degete! Tipul dupa ce ca tipa ca un mos "nebun" nici macar nu a controlat asa cum trebuie, si mi-a prescris un tratament foarte aiurea! Deci nu va recomand acest cabine!
Flaviu
Flaviu2 ani în urmă
NU recomand partea de dermatologie. Cine e acolo a uitat și de jurământul lui Hipocrate. Lipsa totala de interes si profesionalism. Nu doresc sa spun mai multe
Locații recomandate