/Neamt/Doctor

Spitalul Municipal de Urgență Roman

Strada Tineretului 28-30, Roman, România

Spitalul Municipal de Urgență Roman
Doctor
2.7
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWHJ+69 Roman, România
+40 233 740 639
spitalroman.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Spitalul Municipal de Urgență Roman
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Angela Gaina
Angela Gaina290 zile în urmă
Mama mea a fost interneta in luna iunie in sectia de neurologie, intr-o situatie critica unde a fost trattata bine si salvata.
Multumesc doamnei doctor Rusu si la toata echipa, au fost mereu disponibili si amabili. Chiar daca traim momente dificile din cauza la covid si erau interzise vizitele in spital, in fiecare zi am putut vorbi cu doamna doctor Rusu sau dr.de garda, la ora prestabilita, unde mi- au explicat situazia mamei zi de zi, pana la demisie.
M-am bucurat ca am gasit un spital in Roman de standard european.
Roxana Chiru
Roxana Chiru1 an în urmă
Spital? Care spital? Este doar o denumire și atât. Fratele meu a fost internat de curând în aceasta instituție a statului (pe care noi o plătim) și tratarea, comportament și altele lasă de dorit. Având în vedere ca fratele are probleme serioase cu depresia(diacnostic dat de specialis ) și alcoolul, înțelegerea din partea lor este 0.Sa nu mai punem la socoteala ca îi pune în pat și de acolo cadre lipsă și supravegherea la ei nu exista. Drept dovada a ieșit mai bolnav de cât a întrat. Doamne ajuta, sa nu mai avem niciodată nevoie de asemenea ajutor.. , ca altfel suntem mâncați. Dreptatea divina este una și nimeni nu scapă de ea. Sănătate multa tuturor.
Mircea Constantinescu
Mircea Constantinescu1 an în urmă
Am fost internat în secția ortopedie unde am fost tratat timp de 21 de zile! Nu pot spune decât ca toți din aceasta secție sau purtat exemplar!! Curățenie permanent, tratamentele efectuate de personal corespunzător, medicii de excepție!! Ar trebui sa ne bucuram ca vedem schimbări asa de importante în spitalul nostru!! Toată considerația domnului doctor Draculet!
Madalina Ionela Antica
Madalina Ionela Antica1 an în urmă
Am ajuns la urgență pe 13.08.2021 și asistentele,medicii au vorbit foarte frumos cu mine am fost plăcut surprinsă de ajutorul , controlul și medicamentația ce mi-au oferit-o .Tot personalul a dat dovadă de profesionalism , bun simț și o experiență plăcută. Ce ma deranjat și revoltat a fost faptul că cel ce se ocupa de curățenie și aranjarea paturilor era un bărbat foarte respingător și îngâmfat și vorbea de sus pacienților .
Cips Guzguz
Cips Guzguz1 an în urmă
Dupa ce am vazut opiniile celorlalti m-am razgandit sa mai merg cu mama mea la acest spital.toate opiniile despre institutie sunt critice exceptie celor ce valoreaza medici ca si persoane. Institutia face ceva in privinta aceasta? Directia spitalului,permite si incurajeaza actitudini de personal.asa personal asa conducere.portarul si directorul pe aceasi treapta...lipsa mijloacelor nu trebuie sa reduca omenia.tineti cont de opiniile uzuariilor
Madda Lobont
Madda Lobont1 an în urmă
Loc teribil. Bunica mea a fost internata pentru traumele lăsate de covid, pneumonie, plămâni erau afectați. A fost externata după 3 zile pe motiv ca se preface ca se simte rău. Ar putea o persoana sa se prefacă ca se simte rău că sa stea în spital?! Și in ce condiții??? După 12 ore de la externare a și decedat. Deși am închiriat mașini de oxigen acasă. Ce trebuia șpagă la doctori? Inadmisibil asa ceva în secolul 21 dar totuși continua.
RSC Petru ASU
RSC Petru ASU1 an în urmă
Cele mai proaste servicii, tatăl meu a avut probleme de sănătate mai grave , dar avînd in vedere de virsta lui înaintată ,am primit un răspuns ce am rămas citez( ,este bătrân și la bătrânețe așa se întâmplă ......)nu am cuvinte mă întreb voi cadre medicale așa va tratați proprii părinți , păcat , se pierd adevăratele valori ,in ce lume trăim fără responsabilitatea ce trebuie sa o avem etc ,( sa nu uitați/uităm toți ajungeam bătrîni!!!)
Andrei Samoila
Andrei Samoila1 an în urmă
Cei de la ambulanță mi-au zis ca e mai bine ca tatăl meu sa meargă la spital, ca acolo pacienții sunt tratați bine. Tot ei au zis ca 98% din pacienți se întorc sănătoși. Sunt niște mincinoși, și-au bătut joc de tatăl meu care după zile întregi de suferință a decedat. Oamenii mor pe capete și ei mint cu nerușinare. Nici măcar nu știau ca testul rapid covid nu mai poate fi luat în considerare după 20-30 minute. La Piatra Neamț a fost tratat pentru covid pe baza acelui test rapid, alte analize nu i s-au făcut. Se pare ca nu prea cunosc istoria medicinei și jurămintele sacre:

"Jur pe Apollo medicul, pe Esculap, pe Higea și Panacea și pe toți zeii și zeițele, pe care îi iau ca martori, că voi îndeplini acest jurământ și poruncile lui, pe cât mă ajută forțele și rațiunea:

Să respect pe cel care m-a învățat această artă la fel ca pe propriii mei părinți, să împart cu el cele ce-mi aparțin și să am grijă de el la nevoie; să-i consider pe descendenții lui ca frați și să-i învăț această artă, dacă ei o doresc, fără obligații și fără a fi plătit.

Să transmit mai departe învățăturile acestei arte fiilor mei, fiilor maestrului meu și numai acelor discipoli care au jurat după obiceiul medicilor, și nimănui altuia.

Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.

Nu voi prescrie niciodată o substanță cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere, și nici nu voi da vreun sfat în această privință. Tot așa nu voi da unei femei un remediu abortiv.

Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața.

Nu voi opera piatra din bășică, ci voi lăsa această operație celor care fac această meserie.

În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare și de contacte intime cu femei sau bărbați, cu oameni liberi sau sclavi.

Orice voi vedea sau voi auzi în timpul unui tratament voi păstra în secret, pentru că aici tăcerea este o datorie.

Dacă voi respecta acest jurământ și nu îl voi călca, viața și arta mea să se bucure de renume și respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul."
Locații recomandate