/Neamt/Doctor

CARDIOMED Alexandrescu

Strada Independenței Nr. 1, Piatra Neamț 610078, România

CARDIOMED Alexandrescu
Doctor
4.3
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
W9M5+F6 Piatra Neamț, România
+40 748 913 636
cardiomed.clinic
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana1 an în urmă
Mama, a fost operata de dl doctor Olaru acum doua luni și pot sa spun ca a fost super mulțumită de modul în care a fost tratata de domnul doctor,i-a dat încredere ,curaj si asistenta medicala de calitate ,mai ales înaintea operației ,având complicații la un picior. Il recomand cu placere,un medic bine pregătit dpdv profesional dar mai ales uman. Mulțumim dl. doctor !

Elias gaming
Elias gaming2 ani în urmă
Am fost la o consultație cu mama la dl. doctor Olaru Bogdan. O experiență neplăcută. Nu am crezut că poate să consulte doar din priviri, fără să efectueze eco Doppler venos.. Dar sa taxeze cu 300 lei pentru nici 10 minute ,in care a scris și scrisoarea medicală nu cred că este corect.Și a fost foarte superficial . Nu recomand.
Gabriela Pieper
Gabriela Pieper2 ani în urmă
Cabinet la nivel internațional, cu aparatura medicala moderna, personal cu pregătire profesională la nivel internațional, comunicare rapida via E-Mail si telefon. Bravo Domnule Dr. Alexandrescu! Va mulțumesc!
MIHAELA CUCOS
MIHAELA CUCOS2 ani în urmă
Popescu Maria
Popescu Maria3 ani în urmă
Servicii medicale la intaltime! Aparatura moderna si un medic cardiolog bine pregatit ce stie sa asculte probleme pacientilor! Recomand!
Nicoleta mariana
Nicoleta mariana4 ani în urmă
Locații recomandate