/Mures/Doctor

Cardiomed

B-dul, Strada 22 Decembrie 1989 nr.76, Târgu Mureș 540124, România

Cardiomed
Doctor
2.7
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH6H+4P Târgu Mureș, România
+40 265 217 333
cardiomedtgm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corneliu Medesan
Corneliu Medesan2 ani în urmă
Multumesc din inima d-nei profesor Theodora Benedek si echipei Cardiomed care cu multa dedicatie si un profesionalism desavirsit mi-au salva viata. In urma investigatiilor am fost diagnosticata cu tromboembolie si am fost internata si trata de urgenta. Dupa o saptamina de ATI, mi-am revenit in totalitate. Fara prestatia fara de cusur a doamnei profesor si echipei dansei n-as mai fi in viata. Toata stima si recunostinta d-nai profesor si echipei Cardiomed. Maria Medesan
Remus Iacob
Remus Iacob2 ani în urmă
servici de proasta calitate(astepti pe holuri mai mult ca la stat)
eu nu am văzut medicul cardiolog la pentru care am plătit consultati
a aparut asistenta cu un plic si mi sa spus ca aici sunt rezultatele
Levys72g
Levys72g2 ani în urmă
Servicii slabe si tratat cu superficialitate. Cu bilet de trimitere platesti consultatia 225 ron si trebuie sa aatepti trei ore peste ora la care ai fost programat. Nu recomand.
Alina bianca
Alina bianca2 ani în urmă
Am mers in speranta unei consulatii. Am ajuns la ora 9, dupa cum am fost programata. Mediul respectiv nu era nici macar la clinica. Se statea intr-o curte neamanejata, o debandada totala. Can am incercat sa cer mai multe detallii, am fost anuntata de catre o assitenta foarte nepoliticoasa pe un ton josnic, ca toata lumea aspteapta petnru ora 9 (vreo 30 de persoane). Chiar nu inteleg ce se intampla, cum functioneaza. Pacientul nu este deloc luat in consideare, esti tratat mai rau decat un animal parca ai venit sa te milogesti. Cu astea spuse, m-am intors si am plecat acasa. Ma reprogramez in alta parte. Sa va fie rusine cum tratati oamenii!
Cornel Furnea
Cornel Furnea2 ani în urmă
Nu recomand!!!Am avut o experienta foarte neplacuta!Am fost chemat in urma unei interventii la Spitalul clinic de urgenta(asa se practica).Consultatiile se fac de medicii curanti la care am intalnit o totala lipsa de profesionalism!Dupa asteptari indelungate reputatii medici pt care ti ai facut programare nu vin!In privinta recomandarilor facute de medicii curanti sunt jalnice!!!Nici macar analize corespunzatoare nu cer(desi ti se fac) .Nu merita nici o stea dar fara stea nu pot sa postez!
Daniela Virlan
Daniela Virlan3 ani în urmă
Buna ziua. Am avut o experienta desful de neplacuta in aceasta clinica, faptul ca nici programarile nu sunt respectate,personal indiferent fata de pacienti,Dr Imbre este prezent doar pe acele iesiri din spital(externari) in rest gasesti doar medicul curant,care te trateaza cu superficialitate.Cautati o alta Clinica din Tg Mures sincer!!
Anamaria Dorgo
Anamaria Dorgo4 ani în urmă
Evitati aceasta clinica cu orice pret! Cea mai oribila experienta pe care am avut-o in vreun spital, si asta pentru Romania spune mult.

- nu exista ora programata
- am stat de la 09:00 pana la 16:00 si nu s-a concluzionat nici un diagnostic
- am platit 300RON, si la final mi sa spus ca trebuie sa ma internez o zi pentru monitorizare
- am fost trata cu foarte putin respect, nu doar eu, ci toti pacientii de fata

Stati departe!
PCN
PCN2 ani în urmă
Este a doua si ultima data cand mai vin aici, prima oara programat la 9 m-au primit inauntru la 12:30, acum m-au programat la 12:15 de atunci stau si astept, este ora 14 si toata lumea e plecata la ceva sedinta iar noi pacientii asteptam pe hol, bataie de joc pe banii nostrii, lumea este bolnava nu vine aici de placere, deabea respir cu masca pe fata de atatea ore....ultima oara cand mai calc pe aici, taxe mari si bataie de joc...de evitat. Update : m-au primit inauntru la ora 17 eu fiind programat la 12:15!, doamna doctor se grabea si vorbea cu mine din mers nici nu am apucat sa pun toate intrebarile, eu venisem sa ma consult si sa aflu pretul pentru o procedura medicala o operatie, mi-a spus ca nu stie pretul si sa astept ca vine doamna de la secretariat sa imi spuna, a venit ora 18 iar doamna de la secretariat a venit cu o hartie si un pix pe care a notat nr meu de telefon si a spus ca ma va suna sa imi spuna, nu a mai sunat nici odata si nici nu am mai reusit sa dau de ei telefonic. Bataie de joc, am venit si m-am chinuit toata ziua pe holuri, am pierdut microbuzele si trenurile de intoarcere spre orasul meu, am platit consultatia si nu am rezolvat nimic! Am sunat dupa o saptamana la Ares Monza Cluj si telefonic mi-au dat toate detaliile de care aveam nevoie sa efectuez procedura acolo inclusiv pret si programare. Daca doriti servicii medicale de calitate va recomand sa mergeti in alta parte decat Cardiomed Tg Mures!
Locații recomandate