/Mures/Doctor

Centrul Medical de Pediatrie VITAL PED

Strada Budiului 38, Târgu Mureș 540390, România

Centrul Medical de Pediatrie VITAL PED
Doctor
4.9
94 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHG2+GC Târgu Mureș, România
+40 775 350 302
pediatrievitalped.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mioara Lupeiu-Damian
Mioara Lupeiu-Damian2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile centrului medical, frecventez de aproximativ 3 ani, chiar si fetitei de 3 ani ii place foarte mult acolo.
💯 Personalul este orientat catre pacient si nevoile acestuia;
💯 Doamnele de la receptie sunt foarte amabile, am fost si in alte centre renumite din Tg.Mures dar personalul de la receptie se comporta deplorabil, aveam impresia ca “ele ma platesc pe mine, nu invers” 🙈😁
💯 Orele la care esti programat se respecta;
💯 Curatenia este la inalt nivel, eu sunt mai atenta la astfel de detalii; niciodata in 3 ani de zile, de cate ori am fost in centrul medical, nu am observat nimic care sa nu fie conform standardelor.

Ma simt in siguranta eu cu copilul meu cand apelam la serviciile centrului, ambianta placuta, energii pozitive, totul la superlativ🆙🔝
Marcela Iepure
Marcela Iepure2 ani în urmă
Medicii sunt foarte buni și profesioniști! Când am avut nevoie au fost foarte prompți! Calitatea sercviciilor, curățenia impecabilă și și igienizarea frecventă, după fiecare pacient sunt atuurile acestui centru medical! Sunt foarte mulțumită de serviciile acestora și recomand cu încredere!
Ana Moldovan
Ana Moldovan2 ani în urmă
Recomand cu incredere Vital Ped pentru profesionalismul, calificarea si nu in ultimul rand amabilitatea si caldura cu care esti primit si tratat in acest loc. Doamnele asistente sunt sunt super dragute si amabile, iar dna.dr. Rusu este un medic deosebit, in care avem totala incredere atunci cand vine vorba despre sanatatea copilului nostru, inca din primele lui zile de viata.
Mihaela Maties
Mihaela Maties2 ani în urmă
Recomand cu caldura acest centru medical, un cadru cald si primitor, personal medical mereu cu zambetul pe buze. Ce este f important este curatenia si dezinfectarea dupa fiecare pacient, ceea ce te relaxeaza avand in vedere vremurile in care traim.
Medicii sunt profesionisti iar personalul foarte dragut și amabil!
Respectarea programărilor se face de fiecare data, ceea ce conteaza foarte mult cand mergi cu un copil mic.
Este o experienta foarte placuta atat pt parinti cat si pentru copil!
Multumim pentru serviciile de inalta calitate si pentru ca ne faceti copii sanatosi!
Andreea Matei
Andreea Matei2 ani în urmă
Felicitari personalului care isi desfasoara activitatea la acest Centru medical. Prin munca depusă dati dovada de responsabilitate și mult devotament pentru profesia d-voastră . Ambientul este deosebit și de fiecare data când am pășit cu băiețelul meu la Centrul Medical de Pediatrie VITAL PED m-am dus cu gradul la cunoscutul proverb “Omul sfințește locul.”
Mulțumesc tuturor!
Cu deosebita recunoștință,
Andreea M.
Raluca Bosa
Raluca Bosa2 ani în urmă
Recomand cu încredere Centrul Medical de Pediatrie Vital PED !Felicit medicii și personalul pentru profesionalismul ,delicatețea si răbdarea cu care tratează copiii ! Persoanl sunt foarte mulțumită ca putem merge cu copilul la consult medical cu încredere si relaxare 🙂 , iar copilul meu e chiar bucuros de vizitele la pediatru !
Anabella Ința
Anabella Ința2 ani în urmă
Recomand cu drag, Doamna Dr. Rusu Liliana este o persoana calda, foarte rabdatoare cu copii. Mergem la dansa de cand avea fetita o luna. In clinica este o curatenie impecabila, personalul e dragut. Apelati cu incredere🥰
Roxana Maria
Roxana Maria2 ani în urmă
Recomand cu incredere, noi beneficiem de serviciile medicale VitalPed de peste 3 ani si suntem foarte multumiti! Multumim pentru atentia si rabdarea pentru copiii nostri!
Locații recomandate