/Mehedinti/Doctor

Supermarket Senic gross&market

Mihai viteazu 3bis, Drobeta-Turnu Severin 220056, România

Supermarket Senic gross&market
Doctor
4.2
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMQ7+X8 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 746 240 223
fb.me
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Supermarket Senic gross&market
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Viorel scoaba boceanu
Viorel scoaba boceanu1 an în urmă
Oferte bune, bere neumarkt 0,38 lei.
Ani Codarcea
Ani Codarcea1 an în urmă
Groaznic in Tr. SEVERIN! Se apropia ora inchiderii difuzoarele "urla" cu disperare , bla, bla bla, haideti la casa sr inchide magazinul. Vine nenea paznicul, asta era dumineca care pana atunci aranja marfuri la raft si ne zoreste sa mergem la casa! Ajungem la casa, stupoare, coada, coada mare se formase, si ce sa vezi lucrau foar două case de marcat. Se apropie nenea paznicul, si il intreb respectuos de ce nu sunt deschise casele daca tot ne-ati chemat insistent? La care imi răspunde , pe un ton agresiv "s-au inchis"! Bine bine insist eu, dar de ce tipati atât de tare?? Surzi.... nu suntem, copii tâmpiți nu parem atunci?? Imi răspunde foarte grav... aici asa trebuie ! Oare chiar asa meritam sa fim tratați? Astept un raspuns din partea cuiva! Va multumesc!
Lucian Popescu
Lucian Popescu1 an în urmă
Este totul ok mai puțin o șefa de magazin cred, zbiară la angajați deși colegi cu ia de te simți tu prost.
Intr,o locație cu foarte mulți clienți este deranjant,nu are ce căuta acolo, vă rog să nu o mai scoateți pe raion dacă vă respectați ca firmă .
Mulțumesc.
Anna Maria Borugă
Anna Maria Borugă2 ani în urmă
Un magazin bun la preturi mici, dar nu îmi place că e prea înghesuit, nu ai loc sa treci cu căruciorul e prea mult haos
VICTOR
VICTOR2 ani în urmă
Debandada totală, doar două case deschise, ambalaje peste tot.
Mc AbadBoy
Mc AbadBoy2 ani în urmă
produsele sunt ieftine doar daca iei la bax, ai un minim de cumparare pentru un pret mai mic, in reste este un pret standard. La case stai foarte mult la coada dupa toti cumparatorii ce au magazine pe la sate, mici comercianti. Este necesara cel putin o casa pentru cumparatorul de rand, ala care ajunge cu produsele acasa, nu la un alt magazin. Spatiul este foarte ingust, te chinui sa treci pe langa alte persoane fie ca ai sau nu carut + activitatea angajatilor, devine totul un haos. Anumite produse imi lasa impresia de magazin chinezesc.
Elsa Coman
Elsa Coman2 ani în urmă
Prețurile mai bune decât în supermarket-uri, însă atmosfera este una de depozit, aglomerație, un du-te-vino continuu, mărfurile expuse fără gust, o senzație de dezordine, de.. cumpărat pe apucate, parcă. Aprovizionarea la raft se face cu clienții în unitate; uneori, n-ai loc să treci sau să iei ceva de pe raft, de personalul magazinului. Poate că pentru unii clienți nu contează decât prețul.
TeoStudio Photographer
TeoStudio Photographer2 ani în urmă
Un Magazin foarte inghesuit ,carucioare mari ,spatiile dintre rafturi inguste si nu ai loc doua carurioare unu pe linga altul ,trebuie ori sa dai inapoi ori sa bagi caruciorul in spatii goale ca sa poata trece altul .
Aviz patronilor luati masuri in sensul asta !
Locații recomandate