/Mehedinti/Doctor

Poliţia Locală

Strada Decebal 3, Drobeta-Turnu Severin 220099, România

Poliţia Locală
Doctor
2.9
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJFW+F2 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 311 863
politialocalaseverin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ofelia Manole
Ofelia Manole4 ani în urmă
Exces de zel, fără nici un temei. Si facut preferențial. Acțiune de strângere de fonduri, ca să își justifice salariile...
Radu Nicolae
Radu Nicolae4 ani în urmă
Cultură 0.....nu mai angajați handicapați....
Jeanrad62
Jeanrad625 ani în urmă
Indicatoare cu oprirea interzisa montate strategic in jurul pietii Mircea unde oamenii fac cumparaturi, pentru a da amenzi cand si cand.!Am dori sa prezentati pe site, situatia amenzilor zilnice pentru aceasta zona, cu data si ora cand au fost date si o sa ajungem si eu si dv.la concluzia ca nu va faceti treaba cum trebuie. Bineanteles ca nu va trebuie asa ceva!Aveti nevoie de bani, veniti, dati amenzi, ridicati autoturisme si dispareti!!!! Peste cateva minute, totul este ca mai inainte. Unde este cinstea si corectitudinea? Dar cine sa-mi raspunda ? Aveti sufletele patate. Rusine!
Anne Leys
Anne Leys5 ani în urmă
O experiența foarte proasta cu acesta instituție , astăzi cineva a mers acolo sa ceara o informație iar cea care era pusă acolo sa ofere informații a avut un comportament inadmisibil . A început sa ridice tonul sa arate din răsputeri cât de indignata și deranjata este ea nu a vrut sa se prezinte in schimb a cerut numele interlocutorul și la notat pe o hârtie ca și cum ar fi in stare sa îți facă tot ți-e probleme . Ma întreb cine este persoana respectiva , ce școala și ce educație are ? Rușine sa îți fie ți-e mai doamna care nu STI ca ocupi un loc intr-o instituție și ești plătită sa răspunzi civilizat nu cu ifose de mahala !
Gabriela Anghel
Gabriela Anghel5 ani în urmă
Dezamăgită...
Ionut Alexandru
Ionut Alexandru5 ani în urmă
Elena Șteflea
Elena Șteflea6 ani în urmă
Corectitudine și promtitudine
Ion Popescu
Ion Popescu6 ani în urmă
Locații recomandate