/Mehedinti/Doctor

Mehedinți Gaz

Bulevardul Tudor Vladimirescu 95, Drobeta-Turnu Severin, România

Mehedinți Gaz
Doctor
3.5
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMM3+2V Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 326 388
mehedintigaz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Cirstinoiu
Mircea Cirstinoiu2 ani în urmă
Am mers să întreb de ce nu se instalează la toate scările de bloc acele cutii cu ceasuri pentru gaz și ai zis că se va monta dar fără să precizeze o dată cu toate că la trei din patru scări cîte are blocul au fost mo tate..
Vasile Boanta
Vasile Boanta2 ani în urmă
Am prea multe de comentat astfel că mă abțin deocamdată. Am cu totul o altă educație și respect fata de cei de astăzi.
Roxana p
Roxana p2 ani în urmă
Neseriozitate,tragere de timp,pana în momentul în care ,,ești agățat,, de un contract totul decurge foarte bine,dupa acest moment schimbare radicala de atitudine în ceea ce privește clienții.
Marius Nicolae
Marius Nicolae2 ani în urmă
Neseriozitate maximă ! Din luna Martie 2021, peste 400 de contractanți așteaptă să fie montate contoarele deja achitate, la gaz iar Mehedinți Gaz spune că nu au contoare, că le aduc din Italia și nici până în ziua de azi solicitările cetățenilor nu au fost onorate. Oare ce așteaptă Mehedinți Gaz, să fie preluați de altă firmă cu potențial financiar mai mare, cu o echipă mai performantă s-au se așteaptă montarea Centralelor pe Hidrogen cum afirma Ministrul Popescu că va experimenta la Constanța și Dr.Tr.Severin. Până una alta peste 400 de familii sunt vitregite de branșarea la gaze, cu toate lucrările achitate inclusiv contoarele. Ministrul Popescu dacă ar fi în situația acestor familii ar sta așa fără gaze, să nu aibă posibilitatea să folosească un aragaz, să gătească, câtă indolența pot avea !
Marius Leonard Stanciu
Marius Leonard Stanciu4 ani în urmă
Facturile emise in 30.11.2019, pentru consumul din noiembrie, au ajuns la consumatori dupa o ouna, în 31 decembrie, în condițiile în care scadența era în 30 decembrie.

În ianuarie am fost sa plătesc în data de 03, la ora 15:30, însă m-am lovit de ușa închisă, în condițiile în care programul era afișat pe ușă până la 16:00.

Nici măcar nu ne oferiți posibilitatea plății facturilor, online sau la centre paypoint.

Mulțumim pentru "seriozitate"!
Misu n
Misu n2 ani în urmă
Emit facturi cu întârziere de 2 luni si nici macar atunci nu le poti plati ca nu le merge programul
Laurentiu Barsoianu
Laurentiu Barsoianu2 ani în urmă
Locație plasata excelent, foarte ușor de găsit, personalul foarte amabil și bine pregătit gata sa vina în ajutorul clienților și în rezolvarea cerințelor
Aurel George Marculescu
Aurel George Marculescu2 ani în urmă
Cum intrati in sediu pe partea dreapta puteti admira pitipoanca "feisbucista". La ghiseu se afla o persoana care face si munca pitipoacei. Daca reusesc sa si platesc online facturile de acum incolo ma declar multumit. Site-ul e functional, iti poti face cont online.
re: Am crescut ratingul la 4 stele.
Locații recomandate