/Mehedinti/Doctor

Clinic Invest

Bulevardul Tudor Vladimirescu 133, Drobeta-Turnu Severin 220142, România

Clinic Invest
Doctor
3.4
45 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
JMM5+5M Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 313 191
clinic-invest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–15
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Georgiana1 an în urmă
O experienta frumoasa în cabinetul doamnei Popovici Ramona! Nota 10.
Alexandra Iacob
Alexandra Iacob2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte deosebită cu doamna dr Popovici Ramona (ginecologie) o femeie de nota 10,am făcut la dansa un ecograf care am fost foarte surprinsa ca l-a lăsat și pe soțul meu sa asiste,spre deosebire de alte cabinete medicale private,în care nu se accepta prezenta soților la ecograf . Recomand cu mare încredere serviciile doamnei doctor .
Gheorghe Dica
Gheorghe Dica2 ani în urmă
Am fost la D,na Dr.Oana Paraliov , la Cardiologie de fiecare dată cînd am fost planificat , și nu am decît cuvinte de laudă, ș,ii mulțumesc pentru respectul față de clienți.
Monica Matei
Monica Matei2 ani în urmă
Foarte urat se vorbește cu pacientul. Daca ai nevoie de informații și deși plătești ți se răspunde arogant și fără bun simt. Lipsa de profesionalism.
Vasile Gugustiucu
Vasile Gugustiucu2 ani în urmă
Bataie de joc, astept sa puna rezultatele de la determinarea grupei de 4 zile si nimic, analizele platite toate si cand am sunat sa intreb au spus ca sunt gata dar nu le au pus inca pe site si astept ca prostul aiurea. Cu toate astea am mers personal cu buletinul si stiam codul, le am artat ca pot sa ma conectez si degeaba, nu mi le au dat pentru ca nu aveam hartia data dupa analize, (o uitasem si aveam poza cu ea). Neseriozitate si pierdere de timp.
Diana Chelaru
Diana Chelaru2 ani în urmă
Experiență execrabilă, organizare zero, după jumătate de oră de aşteptat după ora programării încă mai este de aşteptat întrucât la intervale de 5 minute au programate minim 10 persoane.
Eduard mihai ungureanu
Eduard mihai ungureanu2 ani în urmă
N-au pic de respect pt cei in vârstă, ii tine în picioare, nu le ofere un loc unde sa se așeze. Sunt prost organizați, este o singura persoana care face reapartitiile.
Miamama Miamama
Miamama Miamama2 ani în urmă
Mii de mulțumiri d rei de la recepție dar și d nei doctor Cretan in egală măsură.
S au ocupat cu promptitudine și profesionalism de o persoana în vârstă , ceea ce nu e puțin lucru în ziua de azi💓
Multa sănătate și să le răsplătească Dumnezeu !
Raluca Cotoi
Raluca Cotoi2 ani în urmă
Experienta mizerabila, igiena si igienizarea nu exista, cat despre experienta cu Dr Bendl la fel de mizerabila, timp de asteptare 2:30 peste ora programarii, atitudine aroganta, superficiala, lipsa interes si niste preturi exagerate pentru nimic. 300 de lei mai exact pentru o ecografie simpla si un ekg. Nu recondand in niciun caz Dr Bendl
Locații recomandate