/Ilfov/Doctor

Doctor Saidac Mihaela

Strada Constantin Brancoveanu nr 6, Voluntari 077190, România

Doctor Saidac Mihaela
Doctor
3.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G48J+V2 Voluntari, România
+40 722 236 624
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–15
Duminică: 10–15
Scrie o recenzie
Sheika
Sheika2 ani în urmă
O doamna deosebita, foarte amabilă, cu un caracter frumos, dar mai ales înțelegătoare.
Roxana Shb
Roxana Shb2 ani în urmă
Nu recomand, am mers pentru umplerea cearcanelor si nu s-a vazut niciun fel de rezultat, am platit 1000 de lei, echivalentul a 200 de euro, desi era oferta pe site si alt pret. Atitudinea a fost una decenta, insa rezultatele sunt varza. Regret ca nu am mai pus 50 de euro si mergeam la alta clinica.
Elisa Duval
Elisa Duval3 ani în urmă
Catalina Dobrea, ce s-a întâmplat? Poti da mai multe detalii? Ai descris-o perfect! Si eu am pățit la fel. Eu am facut cică acid hialuronic si fire bioresorbabile, în urma cărora am rămas cu traume si acum, dupa aproape 2 ani și suport, in continuare, consecințele. Ne vom reveni oare vreodata? Nu stiu ce a folosit.... 😪
In plus, te roagă să îi scrii recenzii bune, sa o recomanzi.
Regret profund!!!!
Aveti mare grija, fetelor! Evitati-o!!!!
Ii tremura mana cand imi punea fire. Initial, mi-a recomandat acid hialuronic, deși eu ma dusesem pt altceva. Nu mi-a plăcut deloc. Si nu stiu daca a fost acid hialuronic. A început, bineînțeles, cu reproșuri, ca nu ma hidratez..... Nu mi-am imaginat asa ceva. Apoi, a zis ca imi pune fire, dar la pret ok, însă, după procedura, a fost alt pret. Si nu cred ca au fost certificate acele fire si nici acidul, eu am si acum niste umflaturi, parca am fata picată din cauza firelor ei.
Nu am văzut sa se spele pe mâini. La final, mi-a dat o masca acasa, dar nu era sigilata.
F f dezamăgită am fost, dar am realizat pe parcurs, nu imi imaginam asa ceva. Am crezut ca mi se pare....
Mare grija!
Rodica Grosu
Rodica Grosu3 ani în urmă
Este uimitor sa vezi cum o femeie isi poate redescoperi frumusetea naturala si zambetul cu ajutorul unui doctor priceput! Multumesc
Schimbator Marina
Schimbator Marina2 ani în urmă
Aveți grijă, fetelor. Nu recomand, am mers pentru eliminarea vergeturilor si nu s-a vazut niciun fel de rezultat. Am platit peste 2000 de lei pentru pachetul "eliminarea definitivă a vergeturilor cu mezocarboxiterapie" prin intermediul izzyReduceri.Ro. Atitudinea a fost una decenta, insa rezultatele sunt 0%. Regret ca nu am ales un alt specialist/clinica.
Ion Dosinescu
Ion Dosinescu2 ani în urmă
Procedura efectuata de catre prietena mea la dna. dr. Saidac Mihaela nu a avut nici un rezultat, platind 2300 RON degeaba. Prietena mea nu a avut pretentii sa dispara definitiv aceste vergeturi, dar macar sa aiba o diminuare a vergeturilor, ceea ce nu s-a intamplat. In concluzie, nu recomandam deloc pachetele propuse de dna dr Saidac Mihaela.
Magda Buga
Magda Buga2 ani în urmă
Am fost la Dna doctor Saidac pentru eliminarea vergeturilor acum doi ani! Tratamentul a avut rezultatele pe care eu mi le-am dorit! Dar pentru aceste rezultate, am respectat ședințele și am mers in fiecare săptămâna la tratament, am acceptat procedura de pilling, am folosit si uleiul pe care dansa mi l-a recomandat și rezultatul vorbește de la sine! Când decizi să-ți faci un tratament, trebuie sa respecți ceea ce ți se spune, altfel rezultatele nu apar! 🙂
Catalina Dobrea
Catalina Dobrea2 ani în urmă
Atitudine foarte amabila, explicații pertinente dar din păcate preturi instabile de la o ședință la alta, materiale utilizate inexact descrise (în realitate de calitate inferioara) rezultate dezamăgitoare și... dureroase Atitudine de negare, atunci când semnalata problema post intervenție (hematoame)..Sper in timp sa se repare situația, prin absorbție naturala ... (pus fire bioresorbabile). Și sper sa fi fost eu o excepție.
Locații recomandate