/Ilfov/Doctor

Cardio Rec

Șoseaua Unirii nr.187, Comuna Corbeanca 077065, România

Cardio Rec
Doctor
3.6
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H2VR+FV Comuna Corbeanca, România
+40 21 9636
cardiorec.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Tudor
Vasile Tudor2 ani în urmă
Din pacate Cardiorec nu inseamna doar d na dr Alexandrescu, un om de mare caracter si o f buna profesionista. In dec 2021 am avut consultatie la dr Anca Tâu. Pot sa spun ca:
1desi in acel moment aveam hta 181(scria mare pe fisa), nu a dat nici o atentie, nu m a tratat cu nimic, nu m a intrebat nici macar daca sunt cu masina. Aveam de facut 100km pana acasa.
2 desi fusesem informat ca in pretul consultatiei este inclusa si ecografie cardiaca, nu mi a facut o (dovada stau documentele depuse la receptia clinicii)
3 mi a dat un tratament f comod, o pastila pe zi (ce usor si convenabil ptr mine), 2 intr unul care contine si un diuretic, suuuper, doar ca mi a distrus sarbatorile de iarna. Am crezut ca pana aici mi a fost. Am avut valori f mari ale hta in ac perioada, asa ca mi a fost frica sa mananc, sa beau un pahar, fara sa am posibilitatea sa iau in nici un fel legatura cu dr, sa i spun ca tratamentul nu e bun, sau nu e suficient. Am luat alta consultatie la Cardiorec, in 7 ian2022 (alti 650 lei) si intr adevar am gasit un dr f bun, care mi a relevat faptul ca tratamentul de la dr Tâu nu acopera decat mica parte din zi. Acum am un tratament complet pe toata ziua si lucrurile par a fi pe calea cea buna (sunt doar la a 2 a zi de tratament). Multumesc mult d nei dr Alexandrescu (a lasat si un nr de tlf ptr feedback, fara sa l cer).
Despre Cardiorec, nu stiu ce sa zic, despre dr Anca Tâu NU RECOMAND!
SabsAnna15 Gmail
SabsAnna15 Gmail2 ani în urmă
Se spune ca locul este sfintit de oameni- la fel si aceasta clinica, si mai ales prin personalul sau medical. Mama este pacienta Dnei Dr Clara Alexandrescu de cativa ani si stau mult linistita stiind ca este pe maini bune. Nu am cunoscut-o personal pe Dna Doctor dar nu am auzit decat cuvinte frumoase despre dansa, despre modul in care trateaza pacientii si grija cu care se ocupa de ei. Va multumesc si va recomand cu caldura!
Silvia jula
Silvia jula2 ani în urmă
Apelez de câțiva ani la serviciile Cardiorec si nu regret. Dna Dr Clara Alexandrescu este absolut minunată ca medic și ca persoană si sunt norocoasa sa fiu în grija unui medic atât de competent si empatic. Investigațiile, tratamentul și recomandările au fost întotdeauna la cel mai înalt nivel. Ma simt pe mâini bune la Dna Dr Clara Alexandrescu, o recomand cu cea mai mare încredere! ♥
Mitzi Motanel
Mitzi Motanel2 ani în urmă
Recomand calduros clinica Cardiorec si pe d-na doctor Alexandrescu. Mama mea avea mari probleme cardiologice, fusesem la alte 2 clinici private si primise o schema de tratament cu multe medicamente dar se simtea foarte rau, avea ameteli, puls prea mic, uneori tahicardii, puseuri de tensiune, etc. Dupa un consult complet a primit o schema de tratament cu 5 pastile, de unde aveam de luat vreo 9.Dupa 3 luni a revenit la control si are de luat doar 4 pastile dar ce conteaza este ca se simte excelent, problemele enumerate mai sus au disparut. Am fost la control in luna sept.2021 si vom reveni la control peste 1,5 ani, suntem foarte multumiti, sanatate tuturor !
Andrei Ciltaru
Andrei Ciltaru2 ani în urmă
Este o clinica pe care o recomand pentru calitatea inalta a investigatiilor si consultatiilor. Ii ofer 5 stele pentru ca medicii sunt foarte atenti si experimentati, iar o consultatie la Cardiologie dureaza si o ora. Pot spune ca este o Consultatie personalizata.
Nedelcu Elena
Nedelcu Elena2 ani în urmă
O clinica privata, fără respect pt pacienții care plătesc bani mulți pt investigații. Nu se respecta orele programările, medicul întârziind la program. Inacceptabil pt cat de scumpe sunt serviciile la ei.
Diana-Alexandra Nistor
Diana-Alexandra Nistor2 ani în urmă
O clinică ce poate fi caracterizată prin lipsă de respect față de pacienții săi. Se așteaptă trei luni de zile pentru a efectua un RMN, ca mai apoi la data programării să fie anulată cu 24 de ore înainte din cauza problemelor personale ale medicului care durează incă două saptămâni. Personalul si cadrele medicale lasă de dorit.
Ionut Mihaila
Ionut Mihaila3 ani în urmă
Lipsă de organizare, neglijență nepăsare si angajații funcționează pe modul,: timpul trece banu vine la sfârșitul luni. Dintr-o eroare nu am putut să iau rezultatul de la rmn in ziua in care am facut rmn-ul. Am fost contactat telefonic ulterior sa vin sa ridic rezultatul și mi-au spus capot veni când vreau in timpul programului. Dau au uitat un detaliu foarte important ca sâmbăta și duminica este închis dar programul de pe ușa lor de la intrare este de Luni până Duminică de la 08:00-20:00. Și eu am fost într-o sâmbătă am spus eu asa evit aglomerația din cursul săptămânii pentru ca aveam 40km de mers doar dus adica 80 km dus intor si 2 ore de mers. Si cand am ajuns SURPRIZĂ era inchis nimeni pe acolo toate luminile stinse deci va las pe voi mai departe sa trageți concluzii.
Locații recomandate