/Iasi/Doctor

Clinica Avicena Profertis

La Cub, Bloc B2, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 10, Iași 700063, România

Clinica Avicena Profertis
Doctor
2.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+3H Iași, România
+40 232 220 785
profertis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cozma Vasile
Cozma Vasile2 ani în urmă
Programare la ora 16 și doamna care era programata la 15 nu a întrat nici pana la 16,30...dm doctor nici la aceasta ora nu era ajunsa...rușine ...sunt femei gravide...
Nicoleta Cernescu
Nicoleta Cernescu2 ani în urmă
Mi-a fost recomandata clinica aceasta pt bunica mea (81 ani) pe care am vrut sa o menajez si sa nu stau cu ea pe la rândurile infernale din spitale . Am ajuns la timp la programare (din Piatra Neamț) si dupa 25 de minute întârziere de la ora programării am întrebat dacă mai este cineva înaintea bunicii. Mi s-a spus ca mai sunt 2 persoane fiindcă s-a decalat programul pt ca dna doctor a întârziat, trebuia sa vina la 9 si a venit la 10 si atunci am mai întrebat cine isi asuma ca am așteptat atât ca sa mi se spuna ca durează mai mult. De la birouri mi s-a spus ca nu e vina dumneaei. Un răspuns de toata jena. M-am simțit ca pe holurile spitalului unde aștept pt consultatie dar nu contracost...acum încă stau in clinica, de 1 oră, pe banii mei si as cere un pat pt ca scaunele nu folosesc.
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Dupa experienta cu mama mea, am venit de la 250 de km cu un nodul benign la san. Am asteptat 2 ore la rand si cand a venit dumneaei ne a luat pe toti la maxima viteza. Aveam toate analizele unde scria de nodul si ecografia la zi, nici nu s a uitat peste ele. Ne a facut ecografia din nou, ne a spus ca ea nu vede nimic si sa se dea cu Diclofenac sau sa meargă la reumatologie. La revedere!
Alin Ratoi
Alin Ratoi2 ani în urmă
Nu se respecta programarea , se asteapta foarte mult .foarte urat !
Ramona Beleuz
Ramona Beleuz5 ani în urmă
Am avut norocul sa dau de o clinica foarte buna si cu niste oameni speciali(rar mai gasesti persoane care sa isi dea interesul pentru tine sa te ajute) Multumesc Clinica Avicena!❤
Nïna Nicolle
Nïna Nicolle5 ani în urmă
Oameni neseriosi si retete exagerate. Iar cand m-am dus dupa rezultate in urma recoltarii la papa nicolau nu am reusit sa mai dau de ginecoloaga mea si inafara de asta nu mi s-a dat nici o informatie despre rezultate.
Cosmin Cîșlariu
Cosmin Cîșlariu2 ani în urmă
Programul nu se respectă, decalaj de cel puțin o oră față de programare. Doamna doctor fiind în întârziere cu programările a fost foarte rapidă și nu a avut plăcerea să spună la finalul controlului nici măcar dacă copilul este bine sau nu.
Bianca Maria Scrab
Bianca Maria Scrab2 ani în urmă
Foarte mult o stea pentru tratamentul oferit! Stai foarte mult la telefon pana sa te preia o persoana, nu ți se oferă informațiile de care ai nevoie! Nu recomand!!! Numarul de telefon este pus "informativ"!
Locații recomandate