/Iasi/Doctor

Spitalul Providența

Șoseaua Nicolina 115, Iași 700714, Accesul prin parcarea de la Centrul de Conferinte AGORA, Șos. Nicolina 115, Iași 707317, România

Spitalul Providența
Doctor
2.9
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HG9+6R Iași, România
+40 232 241 271
providentamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Luca Elena59 zile în urmă
Florentina Luca
Florentina Luca2 ani în urmă
Total dezamàgita de conditiile de cazare regim hotelier??pe naiba stàm inghesuite intr o camàrutà 4 femei nu avem distanta intre paturi de 1m si aerul este irespirabil care sunt conditiile pt care plàtim 700 de roni??serviciile medicale sunt ireprosabile dar e trist ca nu sunt si de cazare
Clara Ivanescu
Clara Ivanescu2 ani în urmă
Nu recomand. Am avut o programare la 11:20 la dermatologie si erau oameni care asteaptau de la 9. In plina pandemie, impreuna cu medicii fac overbooking si lasa oamenii sa astepte pe holuri. M-am intors si am plecat imediat. Este scandalos si lipsit de respect. Si au muzica religioasa pe holuri?!?! Inteleg originea clinicii dar, hai va rog, maturizati-va!
Gârbea Alina Mihaela
Gârbea Alina Mihaela2 ani în urmă
Am fost cu mama mea săi fac o radiografie pulmonara pt ca avea tuse seaca și dificultate la respirație avea 2 teste rapide negative,unul PCR negativ iau făcut și ei un test la fel negativ diagnosticul care credeti ca a fost?COVID in lumea asta nu mai exista alta boala?As vrea săi spun domnului doctor care a citit radiografia la plămân și mia spus ca o suspectează de covid:AȚI AUZIT DE FIBROZA???Mama mea avea fibroza idioților,am dus-o la UPU spiridon acolo mai mulți incompetenți și cretini pt ca nu-i pot numi doctori,iau aplicat tratament pt covid și eram sa o pierd.Acum este in stare critica la spitalul militar unde in sfârșit un medic(cu adevarat medic)ii aplica tratamentul pt fibroza dar cred ca e prea târziu.Oameni buni omorâți lumea dând toate simptomele pe baza acestui nenorocit de covid😡😡😭😭
Bapkins Daniel
Bapkins Daniel2 ani în urmă
Programarile la acest "spital" sunt doar orientative, ii doare undeva pe toti ca stai si astepti CHIAR SI 2 ORE de parca te milogesti pe la usi desi au niste preturi de te duci pe lumea ta.
Sergiu Spian
Sergiu Spian2 ani în urmă
Nu recomand. Am sunat înainte sa vin pentru o radiografie pulmonara. Doamna de la intrare este foarte strictă. Si pare a fi nemulțumită de ceea ce face. Ok, am menționat ca am avut febra si tuse si mai am, pentrucă am făcut pneumonie. Mi- au cerut test covid, am zis ca am facut ieri seara la cabinetul medicului de familie si a iesit negativ. Au zis ca trebuie adeverință de la medicul de familie si au si menționat ca să trimită pe whatssapp. Doamna a trimis imediat adeverința si ce să vezi… Nu le mai trebuia adeverința. Și dacă vreau sa mai fac un test rapid la ei, care costă 100 lei si care costa la farmacie 25 lei. Am zis hai că-l fac si pe ăsta, nu mai aveam chef să merg la urgente la spital. Doamna care tot timpul ăsta m-a bătut la cap a avut un comportament neadecvat….. Stai acolo, nu mai sta acolo, stați în picioare, luați loc vă rog, ieșiți afară nu mai stați aici. Cand a venit rezultatul ( bineînțeles negativ), a venit Sa- mi spună ca pot merge dacă mai vreau. Am zis dumneaei că merg bine afacerile pe aici, pe un test sa ia 100 cand el costa 25, si plus ca aveam adeverinta că l am făcut la medicul de familie. A zis că vorbesc ironic si că chiama paza daca îi mai vorbesc asa. Si că îi pare rău că m a ajutat:)))) Nu stiu la ce ajutor s a referit dumneaei. Am rugat-o sa nu mai vorbeasca cu mine pentrucă nu am nici o plăcere să vorbesc cu ea… Striga in gura mare ca sa mi fie rusine :)))) Vai Doamne. Mentionez ca si doamna de la recoltari pentru testu covid a vorbit cu mine de parca eram un nimeni…. Dragi conducători ai spitalului providența, asta a fost ultima dată când am fost la dvs. Comportament comunist, prost. Vouă să vă fie rușine !!!
Adrian Ilie
Adrian Ilie2 ani în urmă
Dupa o asteptare de 30 min la telefon m-am programat, dar cand am ajuns la policlinica mi s-a spus ca nu am programare si sa nu ma enervez desi nu eram nervos si am vorbit frumos. Doamna de la receptie nu stie sa vorbeasca cu clientii si a facut aluzii ca as fi sunat la alt numar sa ma programez sau ca nu am facut programarea. Lipsa totala de profesionalism! Nu imi las sanatatea in mainile lor.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Suni cu zecile de minute pentru o programare si nu raspunde nimeni sau esti decuplat imediat. Dupa 40 min de sunat si ascultat melodia de intampinare mi se raspunde, sunt informat ca am gresit numarul, se inchide apelul. Desi, la inceputul apelului mi se comunica ca am sunat la Spitalul Providenta. In schimb, personalul medical, jos palaria, tot respectul.
Razvan Catana
Razvan Catana2 ani în urmă
Mama mea a fost operată recent de către domnul doctor Roată Cristian și este foarte mulțumită. Personalul foarte amabil, curățenie peste tot și toate persoanele sunt foarte profesioniste.
Vă mulțumesc foarte mult!
Locații recomandate