/Iasi/Doctor

Cardio Praxis

United Business Center 3, Corp C2, Etaj 1, Strada Palas 7D, Iași 700051, România

Cardio Praxis
Doctor
4.4
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4Q+FR Iași, România
+40 232 708 333
cardio-praxis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–15
Marți: 9–15
Mirecuri: 9–15
Joi: 9–15
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Petrisor
Marian Petrisor2 ani în urmă
Am apelat la aceasta clinica din pricina durerilor cauzate de varice care au devenit un impediment real in viata de zi cu zi.
Pot spune ca la 4 luni de la interventie durerea a disparut aproape complet iar recuperarea decurge bine.
Clinica este dotata cu aparatura performanta iar echipa Cardio Praxis iti inspira incredere de aceea recomand cu incredere!!!
Ale Lina
Ale Lina2 ani în urmă
Nici nu stiu cu ce sa incep... cu atitudinea neprofesionala a asistentelor care susoteau despre pacienti si despre cum abia asteapta sa isi dea demisia, cu tonul d-nei doctor extrem de umilitor si inuman... Am ajuns la aceasta clinica in urma recomandarilor gasite in online si nu as dori nimanui sa treaca prin aceeasi experienta. Consultatia a presupus un control amanuntit ce a inclus si un ecograf al membrelor inferioare si a costat 400ron, pe care regret ca i-am lasat la aceasta clinica. Pe langa faptul ca diagnosticul a fost pus gresit (am mers la alti 3 medici pentru a vedea care este diagnosticul corect), am iesit cu ochii in lacrimi pentru ca, sincer, niciodata nu am fost tratata atat de injositor de un medic. Toata consultatia s-a rastit, nu ma lasa sa adresez intrebari, lua in ras orice afirmatie faceam si a facut sa para ca singura scapare e la ea si ca trebuia sa ma operez de urgenta. Sa nu mai spun de preturile exagerate, o interventie la ei costa mai mult decat in SUA sau Canada... in plus, am intalnit alti pacienti care au fost la doamna doctor si care au avut parte de exact acelasi tratament si exact acelasi diagnostic, iar asta cred ca spune multe despre modul in care aceasta clinica functioneaza. In concluzie, nu e nimic de recomandat la acest cabinet/clinica, ci pot spune doar ca mai bine mergeti oriunde altundeva, sansele sa fie mai rau decat aici sunt nule.
Gani Blueriver
Gani Blueriver2 ani în urmă
Mulțumesc Domnului Dr. Rotaru Mihai și Doamnei Dr. Rotaru Anca pentru profesionalismul și grija de care au dat dovada, mulțumiri de asemenea și întregii echipe cu care lucrează domnul Dr. Rotaru la spitalul Elytes, doamnei Dr. Cardei, asistentelor care au dat dovada de profesionalism și deosebita răbdare, recomand și mii de mulțumiri,. (pianistul)
Ioan Alexandru Alecsa
Ioan Alexandru Alecsa4 ani în urmă
Am beneficiat de tratamentul vericelor la unul din picioare. Pot sa va spun ca sunt exxtrem de incantat de rezultatele procedurii la care am fost supus: nu am avut dureri , usturimi, intepaturi, sau alte probleme. In plus am beneficiat de explicatiile personalului clinicii, personal foarte atent cu pacientii, politicos si binevoitor. Am respectat intocmai toate recomandarile primite din partea medicilor de acolo si rezultatele nu s-au lasat asteptate: am scapat de varice. Recomand cu toata increderea sa apelati la serviciile medicilor de la Cardiopraxis! Profesionalism, competenta, aparatura de inalta performanta si in consecinta rezultate pe masura! Iata ceea ce caracterizeaza Cardiopraxis Iasi! Acord 5 stele cu felicitari si cu urari de noi realizari pe mai departe!!!
Irina dorus
Irina dorus4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Profesionist domnul doctor , aparatura de ultima generatie, fetele de la receptie foarte dragute ! Cu asemenea cabinete si medici nu mai ai oroare de consultatii ! 5 stele !
George Slav
George Slav5 ani în urmă
Doctorita Anca Rotar. este de o nepasare crasa si lipsita de profesionalim. Este primul medic, pe care l-am intalnit, care sa nu vrea sa asculte ce probleme medicale am. Zero interes pentru istoricul simptomatologiei. Pur si simplu te intinde pe pat cu un aer de superioritate, iti arunca un diagnostic in graba (care printre altele era la distanta de ani lumina de diagnosticul real), ia repede banii in viteza si apoi urmatorul la rand. O experienta oribila.
Georgiana Caltais
Georgiana Caltais5 ani în urmă
O echipa de profesionisti, care lucreaza cu pasiune! Multumesc!
Eugen antonesei
Eugen antonesei7 ani în urmă
dr rotar mihai si cu echipa sa sint niste profesionisti multumesc lor
Locații recomandate