/Giurgiu/Doctor

Domeniul Greaca

DR Ioanitescu nr. 3, Greaca 087120, România

Domeniul Greaca
Doctor
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
484X+9J Greaca, România
+40 765 989 295
domeniul-greaca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tarca Gabriel
Tarca Gabriel2 ani în urmă
Cea mai frumoasa locatie din zona Calarasi - Giurgiu, o locatie luxoasa cu tot ce trebuie. Felicitari celor care au gandit aceasta minunata locatie. Avand in vedere ca in zona aceea turismul este mort, era nevoie de asa ceva si se pare ca functioneaza destul de bine.
Ingr Bergman
Ingr Bergman2 ani în urmă
Review-ul este strict pentru piscina.
Desi locatia arata chiar bine, piscina este foarte mica.
Asta inseamna ca regulile care atarna la intrare ar trebui puse in aplicare.
Desi saritul in apa este interzis, te trezesti cu cate o matahala de 100 si ceva kile care ti sare la cativa cm de tine.
Chiar daca exista piscina separata pentru copii, acestia sunt lasati tot in cea de adulti. Urlete si sarituri etc.
N-am vazut nici macar o singura persoana din staff sa atraga atentia celor care incalcau regulile.
La un moment dat, era un cuplu de persoane de etnie rroma in piscina. El ii tragea cate o palma ei - ba in gluma, ba in serios. De cateva ori, a si scuipat-o pe ea. Evident, n-a intervenit nimeni din staff. Si evident, datorita "flegmelor" care pluteau pe apa, ne-am luat si noi bagajelul si am plecat.

Asa ca haos total, n-ai cum sa te bucuri de apa. Doar de stat la soare pe un sezlong, daca e cazul.
Iulia Alina Gheorghe
Iulia Alina Gheorghe2 ani în urmă
Am sunat pentru rezervarea unei mese pe terasa, iar cand am ajuns acolo si s-a spus sa ne asezam unde vrem... nu era nicio masa rezervata pentru noi, iar toate mese de pe terase eram ocupate, mai erau doar la terasa interioara mese libere. Pernele de pe scaune erau ude, pentru ca a plouat inainte se ajungem la locatie si niciun angajat nu s-a deranjat sa le ia de pe scaune... am asteptat 10 minute sa vina cineva sa debaraseze masa la care ne asezasem, apoi dupa ce am comandat doar de baut, dupa alte 30 de minute inca nu venise nimeni cu bauturile la masa... in final, am cedat si am plecat... niciodata nu am asteptat atat de mult dupa niste bauturi comandate. Locatia este foarte frumoasa, dar pacat... o experienta foarte neplacuta. - iulie 2021
Adela Calistru
Adela Calistru2 ani în urmă
Locul este superb! Designul localului, imprejurimile, foarte frumos! Insa la restaurant muzica a fost foarte tare, si ni s-a spus ca nu se poate da mai încet. Nu am inteles de ce atata inflexibilitate; era un loc minunat stricat de acel balamuc. Nu se putea purta o conversație. Era locul perfect pentru muzica in surdină, dar nu s-a vrut. Mancarea bună, insa pastele cu fructe de mare au avut doar creveti cauciuc, iar pastrama de berbecut era ... de porc. Am dat 4 stele pt loc. Poate alta data va fi mai bine
Claudia-Nicoleta FABIAN
Claudia-Nicoleta FABIAN2 ani în urmă
Astazi am plecat de la locatie. Privelistea frumoasa, staff-ul prietenos, dar incredibil de mizerabil! PLEOSNITE IN PAT, multe pleosnite!!!!!!! foarte scarbos! Dupa ce i-am informat, NU au igienizat, pur si simplu au schimbat lenjeria si au pregatit camera pentru urmatorii cazati din aceeasi seara !!!!!!

BAIE:
Bateriile de la baie pline de calcar, oxidate si ruginite.
Caloriferul din baie si cosul de gunoi ruginite.
Lavoarul murdar in jurul scurgerii, clar nu a fost spalat.

CAMERA:
Dupa pat am gasit baloane umflate cu textul "BRIDE" de la o petrecere anterioara (deci nu s-a facut curat), iar in sertare pungi de la un magazin de lenjerie intima.
Tocurile de la usi si geamuri exfoliate de la umezeala.
Dupa perdele peretii erau umflati si cojiti de la umezeala.
Dupa 1 zi, s-a defectat clanta de la usa si am pierdut mai bine de 1 ora sa reparam impreuna cu un baiat din staff. Aveau doar 1 surubelnita, in rest am folosit orice obiect, inclusiv unelte aduse de noi. Am muncit cot la cot....

Pe scurt DEZMAGITOR! Cu siguranta nu vom mai reveni si nu vom recomanda nimanui aceasta locatie!!!!
Teodora B
Teodora B2 ani în urmă
Imi pare rau ca l-am descoperit abia acum. O locație deosebita, atmosfera unica. Un resort destul de luxos, dar din pacate neintretinut. La 4 stele, parchetul era umflat, si pe hol si in camera, nu am avut frigider in camera (varianta de lux, nu cea standard), o noptiera lipsea (era înlocuită de un scaun tip cub). La baie colacul de la vasul de toaleta era sprijinit de vas, nu era fixat, iar suportul de prosop de tip inel de langa chiuveta era rupt, jumătate de inel era lasat pe blatul din baie, la vedere. De ce?! Nu putem răspunde. La receptie, nu ne-a întâmpinat nimeni si nici nu am vazut pe cineva acolo cat am stat 24 ore la locatie. La sosire am primit cheia de la un domn, foarte amabil de altfel, venit din restaurant. Acolo am achitat de altfel si cazarea. Pe aceeiasi nota de plată cu cina! Personalul foarte amabil si dragut. Nota 10! Atmosfera din restaurant extraordinara. Nota 10+! Iar narghileaua de vis! Nota 10 ++. Doar cazarea lasa de dorit.
Constantin Valentin
Constantin Valentin2 ani în urmă
Locație foarte frumoasă și detașată de vecinătate, în care poți petrece liniștit. Problema mea a fost legată de faptul că în camera cam faci frigul, telecomanda tv-ului nu funcționa și alte mici minusuri. Per total m-aș întoarce cu orice ocazie, iar mâncarea a fost super.
Rebeca Iorga
Rebeca Iorga2 ani în urmă
O locație excelentă! Personal amabil și prietenos. Management impecabil. Domnișoara de la primire foarte drăguță și săritoare. Mai venim! Recomand! 🥰
Locații recomandate