/Giurgiu/Doctor

Dr. Ana Maria Apostol

Calea Griviței 365, București 010719, România

Dr. Ana Maria Apostol
Doctor
4.8
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F373+WR București, România
alertaorl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–13
Marți: 7–13
Mirecuri: Închis
Joi: 7–13
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Sopos
Simona Sopos2 ani în urmă
Doamna doctor este pur si simplu o minunatie de om, este definitia blandetii si bunatatii. Este un medic extrem de dedicat, cu vocatie. O recomand din toata inima!
Marian Stoica
Marian Stoica2 ani în urmă
In urma cu 5 ani, in 2016 am fost pentru prima data in cabinet la doamna doctor Ana Maria Apostol, cu niste probleme si m-a ajutat foarte mult si mi-a explicat si ce tratament trebuie sa urmez, si am fost foarte multumit!
Apoi in anul urmator 2017 am fost ca sa fac o fibroscopie, si am trecut cu bine!
Bianca Florea
Bianca Florea2 ani în urmă
The best doctor in the world👍🏻
Am numai cuvinte de lauda pentru D-na Dr. Ana Maria Apostol👏🏻👏🏻 Este un medic exceptional si profesionist, foarte implicata, atenta si intotdeauna disponibila la nevoie. O recomand din toata inima.
Va multumesc pentru absolut tot si va sunt recunoscatoare ! Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ce faceti❤️
Iordache Catalin-Alexandru
Iordache Catalin-Alexandru2 ani în urmă
Este un medic specialist de ORL devotat meseriei .Iubeste si se implica cu tot sufletul cand este vorba de copii .Este si va ramane medicul nostru de ORL ! Iti urez sanatate multa si la câți mai multi pacienti sanatosi si fericiti !
Irina Balanescu
Irina Balanescu2 ani în urmă
Am fost operata de dvs de amigdalectomie, acum 10 ani,la Panduri, dacă pana atunci raceam frecvent(aveam 23 ani) de atunci nu am mai avut pb deloc. Un medic și un OM extraordinar. Sunt din Slatina,și îmi e greu sa ajung la control,dar mi as dori sa fiți și medicul fetitei mele. Mult succes în continuare!
Marinela Niculae
Marinela Niculae2 ani în urmă
Nu credeam ca poti sa revii la medic cu atata placere. D.na Doctor este o minune de om. Explica totul cu calm si rabdare.
Oana Sargu
Oana Sargu2 ani în urmă
Pe doamna doctor am cunoscut-o acum 1 an si jumatate, in cautarea unui medic care sa imi ajute baietelul de 3 anisori la acea vreme sa treaca peste racelile dese ce se concretizau de cele mai multe ori in pneumonii. De la prima consultatie si primul tratament administrat s-a vazut diferenta si implicarea.Nu iti consulta copilul si scrie reteta, ci iti explica fiecare medicament si modul de administrare corect ca sa ai rezultate bune. Pana acum nu a mai facut pneumonie, racelile au fost mult mai rare. Asa ca ii multumesc doamnei doctor ca ne-a adus pe drumul cel bun.
Nianca Maria
Nianca Maria2 ani în urmă
Nu inteleg cum Doamna doctor are atat de multe reviewe'uri bune. Am fost la ea in cabinet si ma tratat cu o indiferenta uimitoare. Ea ma indrumat sa nu imi fac o operatic de scootere a amigdalitelor ca sunt Putin rose si in rest ok. Am fost la alt cabinet si mi'a fact o radiografie sau mai exact o poza a amigdalitelor care aratau ca un focar de infectie plus ca am forte multe ganglione cu infectie. I-am sugerat doamnei doctor ca nu mai pot traii asa cu antibiotice din 2 in 2 luni si ea mi'a dat dreptate de parca dumneai venise la consult. Oare tote aceste review'uri sunt reale??
Locații recomandate