/Galati/Doctor

Dr Mitrea.C.Viorel

Strada Eroilor 34, Galați, România

Dr Mitrea.C.Viorel
Doctor
3.6
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3R3+4C Galați, România
+40 236 320 978
readymap.tips
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–18
Marți: 13–18
Mirecuri: 13–18
Joi: 13–18
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Alina
Diana Alina2 ani în urmă
O steluta pt modul de asteptare. Am stat o ora si jumatate in afara cladirii la 3 grade, in conditiile in care exista spatiu suficient in cladire sa se poata astepta. E inuman. Mergi la ORL pentru o problema medicala si astepti in ger atata timp.
Lupascu Silviana
Lupascu Silviana4 ani în urmă
Mi-a dat o rețetă doar cat sa nu mai simt durerea și problema nu a tratat-o. Așa că după o lună am ajuns din nou la alt doctor, cu problema agravata și mult mai dificil de tratat, dat fiind că dr.mitrea și-a bătut joc.
Panda Boy
Panda Boy4 ani în urmă
Este un medic foarte bun. Recomand.
Florin Oanca
Florin Oanca5 ani în urmă
(Tradus de Google) Loc bun pentru consultanță medicală

(Original)
Good place for medical consulting
Rares Vasile
Rares Vasile9 ani în urmă
Locatia este gresita
Lucian Stratulat
Lucian Stratulat2 ani în urmă
Revin la doctorul Mitrea la nici o lună de zile de la consult ( 28 de zile de la consult) cu aceeași problema cu care m.am prezentat și prima oara, doar că de data asta mai gravă. Mi se spune că rețeta medicala data prima oara e " de când lumea și pământul" deci e nevoie de consult și nu de control. Pai domnul doctor cum plm, in nici o luna de zile, am urmat tot tratamentul prescris de dvs, de aproape 2 saptamani si ceva, m.am vindecat, dupa care m.am imbolnavit la loc, de aceeasi problema, doar ca acum chiar mai grav. Pai nu cumva exista legatura intre cele doua si tratamentul prescris prima oara nu a fost corespunzator....Sper sa va imbogatiti cu acei 100 ron ce reprezinta diferenta intre un consult si control ca oricum, nu mi.a fost dat nici prima nici a doua ora bon fiscal. Nu a.ti vrut sa va recunoasteti gresala si m.ati obligat sa platesc din nou consultul desi era exact aceeasi problema de prima ora, doar mai grava din cauza tratamentului prescris prima ora. Ii multumesc domnului doctor Mitrea si ii promit ca nu mai calc vrodata la cabinetul lui.
Ciprian Adi
Ciprian Adi2 ani în urmă
Am rămas total dezamăgit de faptul ca regulile sunt unele și afișate la avizier, dar nu sunt aplicate de către asistenta și nici de d nu-l doctor. Mă refer la faptul ca scrie mare ca consultațiile cu plata nu stau la rând, dar în realitate stai la rând de înnebunești, fără a avea nicio prioritate. ȘI consultația făcută este făcută pe repede înainte, cu o verificare în viteză, fără să te asculte cu privire la simptomele care le ai. Bătaie de joc. Nu recomand. Îmi pare rău.
Cristian Moisei
Cristian Moisei2 ani în urmă
Cozi lungi si consultatii grabite si dezinteresate desi e cu plata.
Locații recomandate