/Galati/Doctor

Cabinet Medical Endocrine Dr. Ciolac Mihaela

Telekom, Str. Regiment 11 Siret, (prelugirea Cosbuc) Nr. 48, Bl. G2, Ap. 2, Parter al 2-lea bloc de 10 etaje, dupa Palatul Telefoanelor _, Galați 800302, România

Cabinet Medical Endocrine Dr. Ciolac Mihaela
Doctor
4
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GQ+JG Galați, România
+40 740 214 957
cabinet-medical-endocrine-dr-ciolac-mihaela.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–20
Marți: Închis
Mirecuri: 16–20
Joi: Închis
Vineri: Închis
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Florea
Mihaela Florea2 ani în urmă
Am fost suprer OK!
Andrei
Andrei2 ani în urmă
Un doctor de exceptie. Foarte multumit.
Camelia Nistor
Camelia Nistor4 ani în urmă
Un înalt profesionalism, un medic de excepție ce de 15 ani mi-a salvat viata, astfel incat in pofida a 17 diagnostice ce le am pe fisa medicala printre care unul de cancer, cum spuneam ma tine in viata, avand in vedere polialergia mea dumneaei a gasit întotdeauna solutia prescrierii corecte a medicatiei in urma investigatiilor medicale recomandate tot de Doamna doctor. Multumesc din suflet Doamna Doctor Ciolac Mihaela!
Andrei Senior
Andrei Senior4 ani în urmă
Printre cei mai profesioniști doctori la care am apelat.
Se vede experiența și calitatea. Cu sincere mulțumiri,
A. Senior
Doru Ionescu
Doru Ionescu4 ani în urmă
Doctor cu experienta, servicii ireprosabile, resposabilitate si profesionalism. Multumesc.
D.Ionescu
Ramona Radu
Ramona Radu4 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere. Profesionalismul si experienta isi spun cuvantul.
Alina Frunza
Alina Frunza5 ani în urmă
Unul dintre cei mai recalcitranti medici pe care eu i-am intalnit in viata mea, care punea intrebari despre locul unde mi-am facut restul analizelor si imi critica decizia de a ma duce in alt loc si nu la ea. S-a purtat neprofesional si foarte urat cu mine, tinand cont ca am platit bani frumosi pt consultatie.Plus ca m-a trimis sa-mi fac niste analize in plus la un cabinet mentionat de ea .. si mi-a spus clar sa nu ma duc la alt cabinet . Nu recomand.
Diana Cernisov
Diana Cernisov2 ani în urmă
Doamna doctor mi a pus un diagnostic total greșit. Total neprofesionista. Mi a zis că am doi noduli pe lobii glandei tiroide, destul de mari. M am speriat total, am ieșit plângând. La 20 de ani sa ai noduli pe glanda și modificări ale glandei este groaznic. Deja în mintea mea erau o grămadă de scenarii că nu voi mai putea face copii și că voi lua toată viața pastile. Dar m am calmat și am plecat la Institutul de Endocrinologie Parhon din București unde prima oara m a văzut o DOCTORITA REZIDENTĂ și mi a zis că nu am absolut nimic iar apoi m a văzut și doamna doctor și s a confirmat că este totul în regulă și nu este nici o problema. Am avut internare de o zi cu ecografie și toate analizele făcute și confirmand că este totul în regulă. Nu o recomand pe doamna doctor sub nici o formă și pot dovedi tot ceea ce spun cu toate actele de la ambii doctori.
Locații recomandate