/Galati/Doctor

Centrul Medical Irina

Strada 1 Decembrie 1918, Galați 800552, România

Centrul Medical Irina
Doctor
2.2
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2WC+8X Galați, România
+40 236 316 165
expert-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–19
Marți: 6–19
Mirecuri: 6–19
Joi: 6–19
Vineri: 6–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristea Mariana
Cristea Mariana2 ani în urmă
Aceasta "femeie" care raspunde la telefon are un comportament neadecvat si tipa la telefon.Vreau sa fac o plangere impotriva comportamentului ei
Elena Chirila
Elena Chirila2 ani în urmă
Ingrozitor,servicii de cea mai proasta calitate,cadre medicale plictisite si dezinteresate!
Maricica Nette
Maricica Nette2 ani în urmă
Am fost azi la cardiologie,la doamna doctor Profir ,tot persoanalul a fost super.
Carmen Cogean
Carmen Cogean2 ani în urmă
Nu va recomand sa faceți radiografii. Aparatura este veche și se fac filme foarte neclare. Nu se vad vertebrele deci bani dați degeaba. Pentru Dexa era promoție, dar eu nu am beneficiat de ea.
Roxana Autu
Roxana Autu2 ani în urmă
Nu se respecta programarile! Efectuat programare pentru ecografie la 8:30 dar medicul nu are chef sa primeasca pacienti pana la 10:00. Acestia nu au decat sa astepte pana cand medicul are chef sa ii primeasca, sau sa plece in alta parte!
Crina Iulia Paduraru
Crina Iulia Paduraru2 ani în urmă
Atitudinea asistentelor si fetelor de la receptie lasa de dorit. Am stat pe langa usa cabinetului datorita lor , sustinand ca voi fi chemata de cineva din cabinetul doamnei doctor, pe motiv ca dansa are pacient si este necesar sa astept. Daca nu as fi sesizat dupa 30 de minute ca nu exista miscare in cabinet, cu siguranta inca eram in sala de asteptare. Asistentele/fetele de la receptie erau mult prea ocupate sa discute despre problemele lor personale in gura mare, stand picior peste picior langa mine. Lipsa de profesionalism!
Monnica 05
Monnica 052 ani în urmă
Doamna doctor Amarinei Daniela se comporta foarte urat cu pacienții. Asistentele si fetele de la receptie sunt ok.
Remenyic
Remenyic2 ani în urmă
Sunt meseriosi: nu raspund la telefon, nu respecta programarile (vii la ora stabilita, dar doctorul vine peste 3 ore), nu te informeaza nimeni cu privire la ce aanalize trebuie sa faci dar tipa la tine daca nu le-ai facut.

Nimeni nu are chef de munca si nimeni nu e pregatit in centrul Irina: nu exista buna ziua, doar indiferenta (zici buna ziua si citesti le fata lor "mai bine nu veneai"), doctorii nu iti ofera informatii (ei doar pun stampile, iar uneori uita sa le puna si pe astea), atata scarba pentru alti oameni nu a existat nici pe plantatii, oare nimeni nu e educat mai intaii sa fii om si apoi restul?

In concluzie: daca nu sunteti dispusi sa pierdeti ore sau chiar zile la cozi si asteptand chiar si cu programari, sa fiti tratati cu scarba chiar atunci cand contribuiti la salariul angajitilor, mergeti in alta parte.

Centru Irina trebuie inchis, e o pierdere de timp pentru toata lumea.
Locații recomandate