/Galati/Doctor

Levant

Strada Petru Groza 25, Galați 800423, România

Levant
Doctor
4.4
328 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2C6+M5 Galați, România
+40 757 648 652
levantgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius V
Marius V2 ani în urmă
Frumoasă curtea interioară și plina de verdeață. Curat și personal amabil totuși la interior aerul condiționat a pornit doar la cerere și a fost oprit la scurt timp deși era necesar.
Trotusanu Liviu
Trotusanu Liviu2 ani în urmă
Un spațiu generos si ingrijit pentru evenimente restrînse ( medii ) , meniurile....sunt comandate în prealabil cam seci.....dpdv al gustului meu , servire promptă dacă ești insistent dar ptr că întotdeauna există unul......Grădină face toți bănuții !
Gygy Popa
Gygy Popa2 ani în urmă
Ok din toate punctele de vedere.
Antonel Urban
Antonel Urban2 ani în urmă
Nu functioneaza aerul conditionat
Dorin Furtuna
Dorin Furtuna4 ani în urmă
Un complex care are hotel și două restaurante, parcare proprie. Foarte curat și elegant. Ideal pentru nunți, botezuri și alte evenimente. Păcat că e amplasat retras în cartier la marginea orașului.
Carmen Barbieru
Carmen Barbieru5 ani în urmă
Locație drăguță, însă se aluneca foarte tare pe ringul de dans! Dacă aveți pantofi cu toc înalt, subțire sa știti ca e foarte riscant. Am alunecat, am căzut și am mana în ghips. Alt coleg a căzut și s-a lovit la coloana. Trebuie neapărat sa rezolvați această problemă, ca să nu mai fie și alte victime!!!
Miruna Silian
Miruna Silian5 ani în urmă
Un restaurant de bun gust cu mancare buna, sala racoroasa,decorațiuni minunate dar cel mai si cel mai mult mi-a placut terasa din spate.Insa mi-au placut si camerele:pat moale,camera mare si racoroasa.
Dorin Alexandru
Dorin Alexandru5 ani în urmă
Un restaurant modern, locatia e cam retrasa, insa recompensata de profesionalismul ospatarilor, foarte amabili! Recomand ca pe un restaurant deosebit, intim! Preturile putin peste media pietei.
Locații recomandate