/Galati/Doctor

Sanavita

Strada Grădina Veche NR 90, Galați 800552, România

Sanavita
Doctor
3
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F22X+F3 Galați, România
+40 236 471 204
sanavitagl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena luchin
Elena luchin2 ani în urmă
nu recomand ecografia doppler si nici pe dna dr drasoveanu- un doctor care nu scoate un cuvant in timpul consultatiei, de la care trebuie sa extragi informatiile cu clestele si care vorbeste si urat- i-a spus mamei mele, de fata cu mine! ca"isi merita soarta".
am contactat managerul sanavita, care in loc sa isi ceara scuze si sa investigheze, a spus ca o sa conteste parerea mea si ca ei nu sunt responsabili de compartamentul doctorilor!  350 ron au fost aruncati degeaba in contul sanavita, ca sa mama sa fie jignita si sa plece fara un diagnostic concludent!
Nour Gabriel
Nour Gabriel2 ani în urmă
neprofesionalism haos ... recoltează sânge îți pierd proba de recoltare ...
Mihaela Fronea
Mihaela Fronea2 ani în urmă
Dr . Pavel George, un distins cardiolog, considera ca achitarea consultatiei in cabinetul dansului, este o "atentie" cuvenita. Ca atare banii au fost bagati in buzunarul propriu iar doamnele de la receptie striga dupa pacienti ca achite consultatia inca o data!
Despre asa zisul consult, ce sa mai comentam? Pacient cu investigatii complexe: holter ecg, studiu electrofiziologic, stimulare ventriculara programata, Tilt test, etc-i se face un ecg cu interpretare copiata din biletul de externare si i se da o scrisoare medicala copiata dupa o alta eliberata in urma cu 7 zile. Halal consult!
Sub nici o forma nu recomand!
Iar incercarea de reclamatie a intampinat rezistenta din partea unei persoane din conducere! Asa ca ..." Pestele de la cap se-mpute"!
Busila Ionut-Alexandru
Busila Ionut-Alexandru2 ani în urmă
Pare ok dar nu perfect, singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost plictiseala din voce a angajaților, ceva de genul " a mai venit și ăsta " să plătească pentru serviciile de sănătate care are nevoie. Pare un centru care crede că este prea important. Plus că fiind stradă mică nu prea ai unde să parchezi iar dese ori nici nu poți merge înainte de niste speciali care nu înțeleg că nu toată lumea poate să zboare pe șosea.
Felicia Munteanu
Felicia Munteanu2 ani în urmă
Dezamagire totala! Pacat ca o parte din personal chiar isi face treaba! Este inadmisibul ca aceeasi asistenta sa introduca datele in calculator, sa incaseze contravaloarea analizelor si sa recolteze. Totul se intampla in cabinetul de recolatre, in conditiile in care cel putin 20 persoane asteapta la rand pentru recoltare. Este infiorator! Felicitari asistentei pentru munca depusa, pentru calm si profesionalism! Organizarea lasa de dorit !
Corina Mihailopol
Corina Mihailopol2 ani în urmă
Este ultimul laborator la care sa soliciti o analiza .......In timp ce fiica mea era in mijlocul unei AUDIOGRAME intra in camera o asistenta si incepe sa aiba o discutie cu cea care facea analiza...eu fiind pe hol ..In mod normal trebuia sa fie liniste absoluta!!!!.... Bataie de joc pe banii mei .....
Roxana VL
Roxana VL2 ani în urmă
O gloata de incompetenti si nesimtiti in frunte cu doctorul ginecolog Stefanescu.Am fost sunata sa ajung mai devreme cu 3 sferturi de ora fata de ora la care eram programata ,ora 18:00,am ajuns la 17:15 ca sa mi spuna sa astept pe hol avand in vedere ca erau 2 doamne care asteptau de ceva timp in fata mea.intr un final mi s a spus sa urc la cabinetul 8 ,am batut politicos la usa si am intrebat daca se poate intra,la care doctorul, un badaran obosit, mi a raspuns arogant"pai ce? nu vezi ca sunt ocupat,poti sa ma lasi sa ma ocup de doamna?" de parca eu aveam ochelari cu raze x si vedeam prin usa idiotului.La ora 18:30 am decis sa plec si sa renunt la orice fel de consultatie.O clinica de 2 lei cu medici de duzina.Nu recomand!
Florentina Stefan
Florentina Stefan2 ani în urmă
Personalul se prezintă cu un dezinteres total, lipsa de profesionalism, frustrare, atitudine recalcitranta atunci când vine vorba de cei asigurați. Pentru a reuși sa fac niște analize, a trebuit sa vorbesc de 3 ori, de fiecare data primind răspunsuri diferite, și oferite pentru a-mi închide gura, arătându-și astfel fiecare în parte incompetenta. De exemplu, un răspuns precum,, nu avem fonduri''în condițiile în care eu sunt asigurata și este dreptul meu de angajat sa beneficiez de niște analize sau consultații gratuite.
Locații recomandate