/Galati/Doctor

Medicotest

Strada Brăilei 136C, Galați 800379, România

Medicotest
Doctor
3.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HH+HC Galați, România
+40 236 461 119
medicotest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian POPA
Marian POPA2 ani în urmă
Super!!!
Andreea andreea
Andreea andreea2 ani în urmă
Am facut o serie de analize(cu plata) printre care si exudatul faringianl,a care rezultatul a fost incomplet,nu mi se pare normal sa platesc pentru nimic!
Cor Nel
Cor Nel4 ani în urmă
Cel mai important lucru pentru mine: rezultate ale analizelor conforme cu starea mea de sănătate ! Apoi, personal extraordinar de amabil și pregătit prefesional, prețuri ok, reduceri de 20% pentru elevi și pensionari, majoritatea rezultatelor se pot ridica la 8-10 h de la recoltare, posibilitatea de a vedea rezultatele pe net f. ușor (plus că îți rămân aici, ca o arhivă, putând fi revăzute oricând). Faptul că fac analize aici din 2002 cred că este suficient de spus.
ICTosca
ICTosca4 ani în urmă
La-s ca merge si asa....Analize a' la Tzociu si Palade ( mistocarela pentru IQ-uri subdezvoltate ) Saru' mana doamna doctoru...mai traiesc pana la vara ??? Sa ne rugam la Dumnezeu tataie, si nu-ti pierde speranta si increderea...Adicalea, un fel de "catedrala mantuirii neamului"...toata lumea sa traiasca si noi pe spinarea lor...Sanatate la familie !!! A ! Si daca musai vreti sa veniti ( asa cum i se cuvine unui bun roman ) cu "otomobilul" din dotare....il puteti parca, cu putin noroc, pe spatiul ( idiot intitulat verde ) inconjurator - prioritatea o au "cadrele"...
Daniel Pascu
Daniel Pascu5 ani în urmă
Total nemultumit: fara bon de ordine, dezordine in holul de asteptare (persoane care se baga in fata), policlinica comunista
Edward
Edward7 ani în urmă
Servicii foarte slabe, bani irosiți, timp pierdut, arată a clinica comunista.
Liliana Tanvuia
Liliana Tanvuia2 ani în urmă
Am sunat săptămâna trecută să mă programez la ei, de obicei având fonduri. Mi s-a spus că nu mai fac programări pe ianuarie și că sa vin săptămâna aceasta cu trimiterea pentru a mă programa pentru februarie. Bun, m-am prezentat cu tot ce îmi trebuie la mine la recepția lor acolo că sa am șocul că mă programează in martie, că au terminat alaltăieri fondurile pe februarie și diferite scuze penibile. Rușine! V-ați bătut joc de o gravida in 35 de săptămâni, nu fac analizele că nu am ce face acasă! Am mai și stat după voi!
Iulia Ned
Iulia Ned2 ani în urmă
O analiza care trebuia eliberata in 10 zile a durat 30, pe motiv ca au fost sărbători, pierd oamenii contracte de muncă pentru ca nu au analizele la imbarcare. Nu recomand! Rusine!!!
Locații recomandate