/Galati/Doctor

CENTRE MEDICALE GALATI - CENTRUL MEDICAL MAYCOR

Aleea Domnească, Galați 827100, România

CENTRE MEDICALE GALATI - CENTRUL MEDICAL MAYCOR
Doctor
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J4+85 Galați, România
+40 236 435 373
cardiologie-galati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petru Nanu
Petru Nanu2 ani în urmă
Personal foarte amabil și bine pregatit profesional
Popalucia halip
Popalucia halip2 ani în urmă
Personalul foarte politicos,rabdator și bine pregătit.
O clinica extraordinara. Dr Bucatanschi un om cumsecade și pasionat, mii de mulțumiri. Recomand cu mare incredere
Scog Adriana
Scog Adriana2 ani în urmă
Recomand! Personal foarte bine pregătit şi respectuos!
Mircea Romica
Mircea Romica4 ani în urmă
Profesionalism
Eugen Marian-Mihaj Raicopol
Eugen Marian-Mihaj Raicopol2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile domnului doctor Bucatanschi. Recomand si altora! Datorita dumnealui am scapat de durerile in piept.
Cristina Stoian
Cristina Stoian2 ani în urmă
Am fost prima data la Clinica Maycor, la doctorul George Pavel de la Cardiologie, in februarie 2019, dupa ce tatal meu, in varsta de aproape 89 ani pe atunci, fusese tratat de acelasi medic in sectia UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Galati, cu foarte mare amabilitate. L-a tratat foarte frumos, i-a stabilit un diagnostic cu care s-a simtit foarte bine.
Am revenit in octombrie 2019 pentru control. S-a purtat din nou amabil, dar nu la fel de atent ca prima data. Ne-a dat, totusi, numarul sau de telefon, pentru a-l apela in caz de urgenta.
In noiembrie 2019 tatal meu chiar a avut din nou o urgenta cardiologica si a fost dus in sectia UPU Galati cu fibrilatii, bradicardie si tensiune normala. Singurul tratament aplicat atunci, de alt medic cardiolog, a fost, un diuretic, care a dus la scaderea drastica a tensiunii tatii, pentru o perioada indelungata de timp. Am vrut atunci sa-i cer sfatul la telefon, asa cum imi spusese, dar nu mi-a raspuns nici la apel telefonic, nici la SMS.
In iunie 2020 am apelat la o ambulanta privata pentru a-l transporta la Clinica Maycor pe tata (acum in varsta de 90 ani, persoana dependenta de un aparat de oxigen). Spre stupoarea mea, s-a uitat doar pe ECG, dar nu l-a intrebat cum se simte, nu l-a ascultat la inima, ci i-a spus sec sa continue tratamentul. Mi-am zis atunci ca asta o fi politica generala a medicilor de a-i lasa pe batrani sa moara si de a nu le mai acorda nicio atentie, desi pacientul a platit acea consultatie la cabinetul privaat.
Din nefericire lucrurile nu s-au incheiat aici. In august 2020 o duc pe nepoata mea, in varsta de 23 ani, la acelasi doctor cardiolog George Pavel, deoarece acuza tensiune mare, palpitatii si dureri in piept. I s-a facut ECG, cu ea a discutat cat de cat, dar nu a ascultat-o cu stetoscopul, sa vada cum ii bate inima si a "expediat-o" si pe ea cu rapiditate. I s-a pus holter, nu s-au remarcat aritmii si i s-a spus sa ia magneziu.
Daca asta ar fi fost tot era bine. In iulie 2019 eu, care sunt epileptica ajunsa la premenopauza si care m-am nascut cu o capacitate respiratorie mai redusa decat cea normala, ma duc tot la el pentru ca remarcasem o scadere brusca a capacitatii respiratorii si palpitatii tot timpul. Ma duc, mi se face ECG si, ca pe ceilalti, ma expediaza rapid, fara sa-mi asculte inima cu stetoscopul, fara sa ma intrebe de alte boli. Vazandu-ma nemultumita de diagnosticul ca sunt sanatoasa, imi spune ca ar trebui sa fiu fericita ca nu am nimic.
In timp, starea mea s-a agravat. Incepand cu noiembrie 2019 urcam cu greutate in autobuz. Din ianuarie 2020 nu ma mai pot ridica de pe vine si nu ma mai pot ridica de pe canapea cand am o greutate de 3-4 kg in brate.
A trebuit sa merg de cateva ori la cabinetul particular al medicului neurolog pentru ca acesta sa detecteze cauza problemelor mele, ascultand direct la stetoscop inima dupa ce facusem cativa pasi (atunci a auzit aritmiile). Neurologul a cerut monitorizarea holter ECG.
Am facut aceasta monitorizare si s-a vazut ca am avut dreptate cu ceea ce spuneam de peste un an. Domnul doctor, insa, nici acum, nu m-a intrebat daca am alte boli, nu m-a ascultat cu stetoscopul la inima, nici macar nu se sinchisea sa scrie o scrisoare medicala, iar de precizat cum se administreaza tratamentul, nici atat.
In aceste conditii, vine intrebarea capitala: PENTRU CE MAI PLATIM CONSULTATIILE LA ACESTE CABINETE PRIVATE?
RUSINE!!!! RUSINE!!!! RUSINE!!!!!
Viorica Cojocea
Viorica Cojocea2 ani în urmă
Domnul doctor Bucatanschi - profesionalism, empatie și grijă fata de pacient. Recomand cu incredere!
Vasile Chirila
Vasile Chirila2 ani în urmă
Sunt pacientul domnului doctor de 17 ani. Sunt foarte multumit. Multumesc domnului doctor! Voi reveni.
Locații recomandate