/Galati/Doctor

Miremed SRL - Dr Simion Mariana medic specialist obstetrica ginecologie

Str. Brailei, 68 bl br3 Galati, Galati, 800366, Galați, România

Miremed SRL - Dr Simion Mariana medic specialist obstetrica ginecologie
Doctor
2.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2JW+84 Galați, România
+40 787 727 021
miremed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: 14–19
Vineri: 14–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mădălina-Gabriela Vârlan
Mădălina-Gabriela Vârlan2 ani în urmă
Pe lângă că se vorbește peste tine când încerci să fii politicos și să te exprimi, se mai fac și observații jignitoare. Mai mult de atât, nu ți se ascultă dorințele, și ți se spune că îți închipui anumite lucruri. Foarte grăbită, ți se pune maxim o întrebare sau două, iar când experimentam dureri anormale mi s-a zis "să tac, că nu mă doare nimic". Să nu mai spun că nu se termină totul aici. Aceasta fiind doar prima vizită, pot spune că nu voi reveni curând și nici nu recomand, mai ales tinerelor (tratate cu superficialitate, nu doar aici ce e drept, și expediere cât mai rapida).
Andra
Andra2 ani în urmă
Neseriozitate. Nu ți se oferă respect chiar dacă ești un client care plătește și încearcă să fie politicos. M-au mințit pe față în privința diagnosticului. Nu recomand.
Ioana Deh
Ioana Deh3 ani în urmă
O doctoriță minunata! Spun asta referindu-mă in primul rând la profesionalismul de care dânsa a dat dovadă,cât și de ea ca om! Recomand cu drag!
Andreea Gp
Andreea Gp4 ani în urmă
M-am dus la doamna doctor acuzand o secretie maronie de cel putin 2 saptamani, m-a intrebat daca vreau tratament in conditiile in care nu aveam nici un test de secretie facut, nici un alt test paraclinic. Am refuzat "tratamentul" si i-am spus doamnei doctor ca fara un test de secretie nu iau nici un tratament. Am facut atunci testul de secretie, ecografie si testul Babes Papanicolau. Astazi am revenit la cabinetul doamnei doctor pentru citirea rezulatului de secretie, insa testul nu a aratat nici o infectie. Ii mentionez doamnei ca de 2 seri am dureri in zona abdomenului inferior, ca am avut nevoie de un modafen ca sa îmi calmez durerea. O intreb pe doamna doctor care ar putea fi cauza, mi se raspunde sec "nu stiu". Daca am avut acea secretie, clar ceva nu este in regula, ce ar putea fi????.... Daca am durerea, la fel, nu este in regula.... Un sistem medical egal cu 0,cu un personal care "nu are timp" sa isi asculte pacientii. Nu primesti nici un fel de indrumare. Mentionez ca schema de tratament a doamnei doctor consta in ovule si 2 antialgice.
Management Educational
Management Educational4 ani în urmă
Nu recomand! A transformat prima mea vizita la ginecolog in cea mai urata experienta! Pe langa faptul ca vorbeste mult si prost, mai da si aceleasi tratamente tuturor. Totul e pe graba. Te expediaza imediat. Total lipsita de profesionalism.
Mihai Iulian1908
Mihai Iulian19084 ani în urmă
Nu recomand! Vorbesc foarte scarbita, i am zis ca am o infecție si nu mi a luat nici un tip de analize, doar un unguent
Andreea Popa
Andreea Popa5 ani în urmă
Nu recomand! Modul in care ți se vorbește este inadmisibil, pentru o sarcina foarte normala și fără probleme îmi dădea 3 nospa pe zi și M a anuntat ca ea e de garda la spital sa ma duc sa îmi coase colul ca pe vremea lu Mamaia nu mai sa mai câștige niște bani. Colul meu din contra nu era scurt și nici nu s a deschis pana la sfârșitul sarcinii. Am plecat plângând de la ea, dar bine ca am mai cerut sfatul altor specialiști. Profesionalismul nu se afla aici și doar banii primează. Cea mai urâta experienta a mea.
Alex Alex
Alex Alex2 ani în urmă
Cea mai proasta experiența, doctorița fără experiența , figurile mai mari decât prostia , nu recomand nimănui , va sfătuiesc sa va duceți in alta parte!
Locații recomandate