/Dolj/Doctor

Endolife

Strada Maria Tănase 11, Craiova 200185, România

Endolife
Doctor
3
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGH+87 Craiova, România
+40 251 595 955
endolife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
V Vladutu
V Vladutu2 ani în urmă
0 confidentialitate, 0 grad de profesionalism si respect pentru pacienti si informațiile care ar trebui sa fie "private"
Felicia Matei
Felicia Matei4 ani în urmă
Comportament incalificabil la recepție. Am avut programare și doream doar trimitere la analize. Mi s-a spus că dacă nu plătesc și ecografia și ekg nu intru în cabinet. Furt pe față. Nu recmand. Rusine.
Cristina Dragut
Cristina Dragut5 ani în urmă
Nu recomand!!!
Personalul este foarte nesimțit cu pacienți și nu se respectă absolut deloc programările!
Kea Ella
Kea Ella6 ani în urmă
Un mare minus la nivel de organizare. De o luna (și fără exagerare) încerc sa obțin rezultatul analizelor. Pe tot procesul de recuperare a rezultatului nu am văzut din partea lor voința de a-mi onora serviciu medical plătit.
Bogdan (Bogdan)
Bogdan (Bogdan)6 ani în urmă
Curat si utilat corespunzator
Claudia Murtaza
Claudia Murtaza2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio forma asa zisa doamna doctor Calangiu care are ca scop numai în a lua bani. Orice problema ai avea, te obliga sa faci și ecografie tiroidiana cât sa ți mai ia niște bani. Am fost diagnostica cu un microadenom hipofizar și la control trebuia sa mai plătesc încă o ecografie tiroidiana deși eu nu aveam nicio problema cu tiroida. Adică am înțeles ca inițial trebuia sa mi facă o ecografie sa vedem care e problema..dar de ce la fiecare control, deși descoperise problema. Când am intrat în cabinet si am intrebat-o foarte frumos de aceasta ecografie, a avut o atitudine extraordinar de urata, mi- a zis ca asta e procedura și în secunda 2 am plecat din cabinet. Menționez ca am studii medicale. Încă o data, nu recomand
Lore Traistaru
Lore Traistaru2 ani în urmă
Nu recomand! Pacientii nu sunt tratati la nivelul așteptărilor! Daca ai o nelamurire ,esti indrumat "sa te uiti si tu pe internet " pe bune?! Pai pentru ce platesc...?! De fiecare data am plecat cu capul ferfelita,speriata,pentru ca mi s,au spus doar aberatii....iar nimic din ce mi s.a spus nu a fost adevărat! Rusine....am lasat o gramada de bani acolo degeaba!
Cristina ene
Cristina ene2 ani în urmă
Nu recomand. Doamna doctor Carmen Tabacu nu are nici o legatura cu ginecologia este 0. Mi am facut programare pt prima dată aveam 5 săpt a zis sa vin peste 2 saptamani la control ca este ceva suspect dar nu vede ce. Am revenit peste 2 săpt a zis ca sarcina arata de 6.7 sapt dar s a oprit din evolutie. A zis sa stau acasa liniștită ca nu se intampla nimic sa vin iar peste 2 săpt la control sa vada cum decurge sarcina dar sarcina era oprită deci ? A zis ca daca am sangerari sa merg la urgență. După o săpt am avortat spontan acasă aveam dureri îngrozitoare am sunat.o si mi a zis de ce o deranjez nu mi a zis sa merg la urgență daca am vreo problema sa nu o mai sun. Am sunat la alta clinica privata am mers m a pus la ecograf si mi a zis ca trebuie sa ma chiureteze urgent ca deja începusem să fac infecție. Am sunat.o si i am povestit ce am facut si a zis ca nu este posibil asa ceva ca trebuia sa astept cat a zis ca nu se intampla nimic grav. Nu recomand . Vorbeste foarte urat cu clientii. Doar banii o intereseaza nu sănătatea noastră.
Locații recomandate