/Dambovita/Doctor

Hymarco Beauty Clinique

Calea Domnească 176, Târgoviște, România

Hymarco Beauty Clinique
Doctor
3.2
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
WFM4+47 Târgoviște, România
+40 245 640 641
hymarco.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
MariusTMC Marius95
MariusTMC Marius952 ani în urmă
Sun la numarul de contact clienti, intreb daca se poate face o scintigrafie osoasa, sunt redirectionat la un alt numar, am sunat si dupa imi spun ca nu se fac la ei asa ceva. Mizerabil call-center.
Andreea Vechiu
Andreea Vechiu5 ani în urmă
Deea beatrice
Deea beatrice6 ani în urmă
Miruna belea
Miruna belea2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism - psihiatrie

Consultație recentă la dr. Trandafir. Consultul în sine bun, am discutat felul în care îmi abordez problemele și mi-a oferit o noua perspectivă, folositoare zic eu.Urma să îmi scrie o rețetă. Pentru asta cele două stele.

Partea extrem de proastă e că a țipat la mine pentru o greșeală administrativă pe care am făcut-o la asigurare și s-a comportant foarte urât, în ciuda faptului că l-am rugat să înceteze, fiind vizibil copleșită mental de toată situația.

Am renunțat la serviciile și tratamentul dumnealui din cauza lipsei de respect pentru pacient și, implicit, pentru demnitatea umană. Faptul că toată clinica a auzit discuția, care a fost purtată cu ușa deschisă, arată faptul că pentru dr. Trandafir perpetuarea prejudecăților și atitudinilor negative față de "nebuni" ("e ok, dacă specialistul psihiatru le vorbește așa, poți și tu să faci la fel" ) nu este un motiv de îngrijorare.
Ovidiu Gafitoiu
Ovidiu Gafitoiu2 ani în urmă
Lipsa totala de organizare. Te programeaza la ora 12:30 ajungi acolo si mai ai de asteptat toate celalte persoane programate la aceeasi ora.
Anais ana
Anais ana2 ani în urmă
Locații recomandate