/Dambovita/Doctor

Poliția Municipiului Târgoviște

Strada General Ion Emanoil Florescu 8, Târgoviște, România

Poliția Municipiului Târgoviște
Doctor
4.1
24 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
WF88+5X Târgoviște, România
+40 245 612 121
db.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
TEODORA SCARLAT291 zile în urmă
FELICIT PE D- NA INSPECTOR DE POLIȚIE DE LA GHIȘEUL DE ELIBERĂRI PERMISE DE CONDUCERE REȚINUTE(13.07.2023), PENTRU PROFESIONALISMUL ȘI UMANITATEA DE CARE A DAT DOVADĂ! AȘA, DA, LUCRĂTORI CU GRADE PE UMERI, DAR ȘI ÎN CAP! FELICITĂRI D- NĂ!
Mihai tomescu
Mihai tomescu2 ani în urmă
Lucrați Foarte Bine!
George Pandelea
George Pandelea2 ani în urmă
Doamna de la eliberari permise este o femeie extraordinara si isi face datoria ca la carte! Rar vezi asa ceva va mulțumesc Doamna,si Va doresc multa sanatate!
Andrei Florescu
Andrei Florescu2 ani în urmă
Mai era putin sa fiu batut in sectia de politie.
Sa va fie rusine!
Gym FiT House
Gym FiT House4 ani în urmă
Oameni incompetenți, mâncăi care stau pe spatele contribuabililor și nu își fac treaba. De zeci de ori fac chemări pentru a opri muzica noaptea la vecini și niciun rezultat. În loc de amenzi ei fac avertismente, fricoșii naibii. Nu asigură deloc ordinea publică, are loc cu succes manelizarea României cu ajutorul Poliției !
Serban Mihai
Serban Mihai4 ani în urmă
Foarte prompti. Au raspuns rapid la solicitare!!!
Stimă și respect!!!
Dorel G
Dorel G5 ani în urmă
Cu aceasta ocazie va adc la cunoștință că sunt tata că în .Comuna Cornesti jud DB se circula fără permis de conducere și sub influenta băuturilor alcoolice mai ales în wikend nu am văzut nici un echipaj de Politie sa facă control vă garantez ca dacă ești în teren în wikend cu siguranță veti găsi clienti gândiți-vă avem copii Dumneavoastră sunteți părinți cu siguranță va rog faceți razii cât mai des va mulțumesc loati toate străzile din comuna și nu veți regreta Linia Morii raiul șoferilor fără permis și beți.
Stelica stana
Stelica stana8 ani în urmă
Pe această cale vă aduc la cunoștință că zona în care locuiesc (str. Crăițelor, bl. G8) este zilnic "vizitată" de un grup de adolesceți necunoscuți,care au un comportament necivilizat și agresiv. Astăzi în jurul orei 17.00 repetându-se această vizită cu foarte mult zgomot și intr-un ton jignitor asupra locatarilor din imobil a fost sesizată politia locală. In urma constatărilor făcute de agenții de poliție o parte dintre acestia au fost sancționați. După plecarea agenților de poliție acestia s-au intors si au spart geamul de la intrare pentru a se razbuna. Avand în vedere situația încordată în care locuiesc locatarii din această zonă datorită activităților acestui grup de adolescent precum si a infracțiunii produse prin spargerea geamului de la intrare vă rugăm să ne sprijiniți prntru pedepsirea celor vinovați si restabilirea linistii în această zonă. Lucrătorii politiei locale au date de identificare a acestora.
Sebi Sebi
Sebi Sebi2 ani în urmă
De 3 ani de zile am probleme cu vecinii din spatele casei. Am avut o divergenta cu ei și asa zisul șef de post care este prieten cu ei a atenționat. Spun cu ale lui cuvinte. Dacă nu vi la secție îți ei 10 mi-l dacă vi îți ei 200. la
Locații recomandate