/Constanta/Doctor

YES CLINIC DERMATOLOGIE CONSTANTA

Bulevardul Tomis 142A, Constanța 900591, România

YES CLINIC DERMATOLOGIE CONSTANTA
Doctor
2.6
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPV+JJ Constanța, România
+40 741 152 742
dermatologieconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Knu Cristi
Knu Cristi2 ani în urmă
Un medic exceptional, care m-a ajutat intr-o situatie în care alti medici bine cotați au dat greș. Nu e genul de om cu care să stai la bârfă jumatate de ora inafara actului medical, (probabil de acolo nota mica de la recenzii), dar pleci de la el cu diagnosticul si tratamentul corect.
Elena arete
Elena arete2 ani în urmă
E un om extraordinar. Mai mult de 2 luni de zile am suferit cu copii , însă după ce am mers la dumnealui ,am reusit sa dormim linistiti ,tratamentul care ni l-a recomandat isi face efectul. Eu sunt foarte mulțumită! Îl recomand cu incredere.
ADRIANA ALINA CULEA
ADRIANA ALINA CULEA2 ani în urmă
Imi pare rau dar nu merita nici o stea... am sunat pt o urgenta si m.a programat dupa o saptamana. Ok...am mers in alta parte ca nu puteam sta cu alunita purolenta Cand am anunțat ca anulez ce sa vezi la tel mi se spusese marti dar de fapt era programat pt luni.Secretara nu stie nici pe ce lume e
Jeny Georgiana
Jeny Georgiana2 ani în urmă
Anaa Ana
Anaa Ana2 ani în urmă
Nota 1 e prea mult pentru felul în care Dr. Poalelungi isi trateaza pacientii!! Nu am venit la doctor ca sa isi bata joc de mine cu o atitudine zeflemista ci ca sa imi rezolv o problemă! Cel mai important lucru este ca doctorul sa COMUNICE cu pacientul sau, ceea ce nu s-a întâmplat. Deci daca vreti sa fiti priviți de sus, sa fiti luati la mișto si sa dati si 200 de lei pe treaba asta fara sa aflati de fapt ce problema aveti, vă recomand aceasta clinică!
Samoilaconstantin@yahoo.com Costica
[email protected] Costica4 ani în urmă
Claudia lupu
Claudia lupu2 ani în urmă
Nu merită nici măcar 1 stea ,am fost acum 2 saptamani la dânsul pentru niște alunite si a avut o atitudine foarte aroganța fata de mine ,spunandu- mi ca l-a el in cabinet se vorbește numai in termeni medicali iar de cum am intrat m a certat vizavi de masca de protecție ca nu o aveam peste nas, deloc atitudinea de profesonalism, nu a comunicat cu mine pacienta, ba din contră mi a spus sa ma mut de lângă scaunul unde ma consulta. Nu am văzut nimic cu pasarea unui medic, aroganța și 200Ron dati degeaba pentru niste fotografii la problema curanta. Domnul doctor cu această atitudine veti pierde multi pacienți având în vedere că sunt si alti medici dermatologi nu sunteți singurul din România ,atitudinea dumneavoastra lasa de dorit, examinati pacientul detaliat pentru ca pentru asta vine stati jos si vb cu el la nivelul cat el poate înțelege, o bătrână de 80 ani nu va putea înțelege termenii medicali, iar dacă s ar lua după această condiție atunci numai cadre medicale ar trebui sa fie in cabinetul dumneavoastra si nu oameni de rând ca noi care cerem ajutor medical. A trebuit să tac si sa nu spun nimic pana am iesit din acel cabinet, imi pare rau ca din momentul in care imi atrageati atentia la mască de parca nu trebuia sa imi consultati, pielea ca pentru asta am platit 200 ron si nu sa plec de acolo umilita nu am plecat din acel moment din cabinet. Dacă atât va este frica de noul virus si nu vreti sa atingeti pacientii stati acasă nu la cabinet. Rusine pentru atitudine.
GG Pana
GG Pana2 ani în urmă
Doctor Poalelungi isi bate joc de banii si sanatatea dumneavoastra..o panarama de doctor cu o atitudine demna de colt de strada.Preturi mai mari ca in occident.Va duceti degeaba nu rezolvati problema de sanatate..pierdeti timpul si multi bani.Evitati acest sarlatan
Locații recomandate