/Constanta/Doctor

Medstar 2000 Clinic

Bulevardul Mamaia 222, Constanța 900001, România

Medstar 2000 Clinic
Doctor
3
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3W+56 Constanța, România
+40 341 174 600
medstar2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Focan
Elena Focan2 ani în urmă
Este imposibil de luat legatura pentru o programare.Astepti ascultand robotul vietii pana iti vine rau, apoi se inchide. La telefonele mobile nu raspunde nimeni, pe wp nimeni, zici ca sunt clinica fantoma. Pierzi si timp ca in final sa realizezi ca isi bat joc, efectiv.
Andreea Preda
Andreea Preda2 ani în urmă
Am fost aici de cateva ori si nu se compara cu alte spitale. Fata de restul aici se vede profesionalismul si grija fata de pacient. Curatenie, atentie si personal foarte bine pregatit!
Senghiul Ablachim
Senghiul Ablachim2 ani în urmă
Lipsă totală de răbdare și profesionalism din partea recepționistei. Vă rog să luați măsuri cu privire la atitudinea acesteia față de pacienți/clienți.
Am sunat astăzi 02.09.2021
Mugurel Birliba
Mugurel Birliba2 ani în urmă
Au o lipsa totala de respect la capitolul programări. Nu sunt capabili sa respecte termene și le amână!
Acum doua luni am convenit la 31 august o intervenție ptr baiat, si-a luat CO, zbor, cazare si-a venit în țară. Aseară a sunat Clinica și a anunțat că au schimbat data, peste o săptămână.
Pentru ei nu contează clientul, adică pacientul. Ei pot sa reconsidere cum poftesc, costurile de amânare sunt oricum la client, nu-i asa?
Va recomand sa nu mai apelați la aceasta clinica, ptr ca doar atunci când nu se vor putea autointretine din propriile servicii, abia atunci or sa se gândească la bune practici fata de clientul pacient.
Fanica Lucian Gabuz
Fanica Lucian Gabuz2 ani în urmă
O clinica fara respect pentru pacientii programati.Programare la orele 10,nici dupa 35 de minute de asteptare nu reusisem sa intru la cab.Dr.Piriu.
Fiind o clinica cu plata,asteptarile sint mult mai MARI in privinta programarilor.
NU O MAI RECOMAND CUIVA,SI CEL MAI BINE SA O EVITATI DIN PRIVINTA
SERIOZITATII SI RESPECTULUI PENTRU CEI CE SOLICITA CONSULTATII PLATITE.
Anisoara Anghel
Anisoara Anghel2 ani în urmă
Astăzi am fost cu mama sa facă o colonoscopie la d-na dr. Petrovici Elena,un medic atent, empatic și profesionist. Mulțumesc întregii echipe de la Medstar, de la infirmiera, fetele de la recepție, asistentele care au preluat-o ptr, investigații suplimentare până la medicul care a investigat-o. Mulțumiri și respect pentru tot ce faceți!
Bilghe Suliman
Bilghe Suliman2 ani în urmă
Inadmisibila organizare!!! Atunci cand personalul clinicii greseste, tot pacientul este tras la raspundere. Inadecvat comportament, urata atitudine!
Adriana Cantaragiu
Adriana Cantaragiu2 ani în urmă
Imposibil de luat legatura pt a face o programare.Si daca se raspunde te redirectioneaza catre un alt numar unde si acolo nu raspunde nimeni.
Locații recomandate