/Constanta/Doctor

MEDIMAR IMAGISTIC SERVICES S.R.L.

Bulevardul Tomis 145, Constanța 900591, România

MEDIMAR IMAGISTIC SERVICES S.R.L.
Doctor
3.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPR+WG Constanța, România
+40 341 173 246
medimar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Gabriel Nicolae
Gabriel Nicolae2 ani în urmă
Servicii oribile, lipsa de bun simt, lipsa de profesionalism, niciun fel de standarde de lucru. Recomand sa fugiti de acesti imbecili!
Rox Ana
Rox Ana2 ani în urmă
Servicii de calitate, timp de așteptare foarte redus. Medicii sunt foarte înțelegători și au explicat foarte bine toți pașii procedurii, făcând RMN ul sa fie o experiență pe cât se poate de ok. Recomand!
Eugenia Mariana Oprișan
Eugenia Mariana Oprișan2 ani în urmă
Încercând să fac o programare telefonica pentru rmn, persoana de la recepție nu a așteptat să termin detaliile investigației, am și fost consiliata eronat, deci, anulare....
Lyzzu100
Lyzzu1002 ani în urmă
Comparativ cu un RMN efectuat la Medlife, al meu facut aici zici ca e desenat cu creionul.
NU,NU,NU!!!
Raluca L.
Raluca L.4 ani în urmă
Am apreciat in mod deosebit profesionalismul intregii echipe, de la receptie la personalul medical care efectueaza investigatii. Multe multumiri in special doamnelor Gabriela, Irina si Larisa! Ne-au impresionat rabdarea, empatia, blandetea fata de toti pacientii. Acestea sunt calitati intalnite tot mai rar si ne bucuram ca am descoperit la Constanta o clinica la standarde europene, atat la nivelul dotarilor tehnice, cat si la cel uman, al grijii si al respectului fata de pacient. Felicitari si multumiri!
George
George4 ani în urmă
Luati-va minim 1-2 ore de asteptat până efectuați RMN (cu programare la ghișeu, binenteles, deoarece la telefon răspund greu). Atentie, filmul+CD se elibereaza CONTRA COST SUPLIMENTAR !
Ileana Mirela Vlad
Ileana Mirela Vlad4 ani în urmă
Cum este posibil sa faci programare la recepție ptr.CT, să fi pacient oncologic si sa-ti spuna ca peste 6 - 7 luni ????? Dar cu bani se poate repede !!!!! Menționez ca eu trebuie sa fac CT din 6 in 6 luni !Când imi vine randul,dupa ce mor ????
Georgiana Malaescu
Georgiana Malaescu2 ani în urmă
Am fost mulțumită de serviciile oferite de catre acest centru medical "Medimar".
Nu am asteptat decat 10 minute peste ora programată, nu 2 ore cum au precizat unele persoane (probabil au fost anumite urgențe sau cod roșu care au avut prioritate din cauza gravitatii) si asa totusi am intrat la programare.
Domnișoara de la receptie fiind receptiva la numeroasele mele intrebari cauzate de teama si incertitudinea legate de investigația in sine.
Au multe medalii , diplome si cupe expuse la intrare ca drept dovada profesionalismul si perseverența in domeniu.
Mult succes !
Locații recomandate