/Constanta/Doctor

Gastromond

Bulevardul Tomis 143A, Constanța 900178, România

Gastromond
Doctor
3.1
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPV+5Q Constanța, România
+40 341 462 767
reginamaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Turcu
Alina Turcu5 ani în urmă
După o endoscopie cu sedare am plecat acasă cu o scrisoare medicala în care datele personale sunt de la alt pacient iar acum nu știu dacă și pozele sunt ale mele sau greșite. Dacă nici la policlinicile particulare cu plata nu poti sa mai ai incredere, unde sa te mai duci!
Mirela Elena
Mirela Elena7 ani în urmă
Nu se respecta programarea, cheama pacientul mai devreme pentru a astepta cu orele. La telefon foarte greu raspunde cineva. Se percepe tarif in functie de numele doctorului,aceeasi clinica, aceeasi specializare: dr "no name" prineste bilet de trimitere, unul mediocru 150 lei,iar cel bun 200 lei. Penibil. Daca nu aveti bani, nu aveti nici parte de servicii medicale de calitate. Clar nu voi mai calca niciodata pragul acelei clinici!
Smart House
Smart House2 ani în urmă
Total Nemultumit!
Bani cheltuiti degeaba.
Programare peste cateva luni.

Posibil sa i se agraveze problema pana ii vine randul sau chiar sa moara pacientul!

Mai mult de atat, daca un medic ii da un tratament unui pacient si nu functioneaza, ar trebui sa ii se dea banii inapoi pentru ca nu a fost ok ceea ce a platit pacientul ( atat pe consultatie cat si pe tratament ).
( indiferent ca serviciul a fost achitat cu bani sau cu bilet de trimitere ca pentru biletul de trimitere pacientul plateste taxe la stat ).

Pai asa iti dau si eu un medicament... nu a functionat, programeaza-te peste cateva luni pentru ca la voi asa sunt programarile si mai plateste o data consultatia.
Deci deja voi castigati 2-3-4 etc consultatii pana ce posibil sa nimeriti tratamentul sau se satura pacientul si se lipseste sau trece de la sine problema.

Nu este posibil sa se faca incercari pe banii clientilor/pacientilor.
Ar trebui sa va asumati si situatiile cand nu functioneaza ceea ce recomandati ( orice om poate grasi, dar asumati-va si inapoiati contravaloarea DACA ESTE CAZUL )
DJ MIST Romania
DJ MIST Romania2 ani în urmă
Aștepți mult să intri, chiar dacă ai programare. Ca și client nu pot accepta asa ceva. Am venit de multe ori cu prietena mea aici, la Gastromond Constanța, si tot acuză dureri abdominale, nu știu care este cauza, dar constat că dăm banii degeaba... Din 5 medici diferiți, nu a spus nici unul soluția, sau nu este ?!
Nea Nelu Neagu
Nea Nelu Neagu2 ani în urmă
Nu recomand nimănui, după rezultatul la rmn, soția a fost PROGRAMATĂ, după o săptămână pentru interpretarea rmn-ului și asta în ciuda durerilor atroce. Surpriză însă, două zile la rând a fost refuzată de(medicul🤔) Hanu, deoarece era prea ocupată☹️RUȘINE DOCTORULUI ȘI CONDUCERII REGINA MARIA👎👎👎
Mariana Anghel
Mariana Anghel2 ani în urmă
Am sunat la această clinica pentru o programare cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru o endoscopie abdominala și mi s-a spus ca o sa contacteze cineva în decursul acelei săptămâni în care am sunat să-mi aducă la cunoștință când voi fi programata, de atunci au trecut 3 săptămâni și nu ma contactat nimeni. Acum ce să cred, nu își dau interesul absolut deloc.
Alexandra Radu
Alexandra Radu2 ani în urmă
Multumim domnului doctor Dumitru, pentru competenta si umanitatea pe care a demonstrat-o fata de mama mea🙏Multumim asemea doamnei doctor Hanu.Sunteti o echipa exceptionala!!!
Carmen-alina nastase
Carmen-alina nastase2 ani în urmă
Mori cu zile chiar daca ai trimitere de la medicul de familie pt ca este prea mult timpul de asteptare si sunt preturi foarte mari pt pensionari si nu numai .
Locații recomandate