/Cluj/Doctor

D6 Dermatologie & Estetică

Strada Decebal 6, Cluj-Napoca 400037, România

D6 Dermatologie & Estetică
Doctor
4.9
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHGQ+MW Cluj-Napoca, România
+40 741 014 133
d6clinica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–20
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Veronica Chiorean
Veronica Chiorean2 ani în urmă
Sunt de fiecare data foarte multumita de serviciile de dermatologie si estetica primite in Clinica D6, de aceea revin cu incredere ori de cate ori am nevoie. Clinica este foarte frumos aranjata, ingrijita, curata, bine dotata, iar personalul minunat, de un profesionalism ridicat.
Multumesc dr. Ana Baciu, Manuela Trif si Roxana Panea.
FLORINA MATEIU
FLORINA MATEIU2 ani în urmă
Recomand cu toată căldura serviciile Clinicii D6 Dermatologie & Estetica, am rămas plăcut impresionată de atmosferă plăcută, implicarea și amabilitatea personalului. Totul a fost la superlativ, le sunt recunoscătoare medicilor care au dat dovadă de mult profesionalismul, devotament și multă răbdare, de fiecare dată când am apelat la ajutorul lor.
Sunteți o echipa minunată!
Andreea Mateiu
Andreea Mateiu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag, Clinica D6. Amabilitatea personalului, atmosfera relaxanta, devotamentul si profesionalismul de care personalul medical a dat dovada, actul medical si rezultatele, sunt toate la superlativ. Multumesc Echipei D6!! 💖 💌
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Foarte complet consultul dermatologic al doamnei dr Arabela Crisan. Mi-a explicat in detaliu tipul afectiunii mele (acnee usoara) si tratamentul necesar pielii mele, inclusiv produsele de curatare si cremele de hidratare. Un consult detaliat si personalizat, cu o nota de umor care este intotdeauna binevenita. Pret foarte rezonabil.
Mădălin Onofrei
Mădălin Onofrei2 ani în urmă
De peste jumătate de an frecventez clinica, lucru care din punctul meu de vedere indică experiența și talentul echipei medicale, având în vedere că este vorba de artă și știință combinate la un loc. Atmosfera din clinică se îmbină perfect cu profesionalismul procedurilor iar rezultatele obținute au fost pe măsura așteptărilor, recomand cu încredere și asumare, Clinica D6. 🤗
Maria Suteu
Maria Suteu2 ani în urmă
Am ajuns la D6 in 2019 in urma recomandării unei prietene. Mă bucur că am gasit un dermatolog la care sa pot sa merg pe termen lung, si că am reușit să-mi fac o disciplină cu dermatoscopiile. Apreciez mult că pot sa pun o tona de întrebări și că mereu mi-au fost setate foarte realist așteptările. Azi am fost răsfățată și cu o cafea yummy.
Mirela Serban
Mirela Serban2 ani în urmă
Best in town. Doctorii cei mai buni din oras, profesionalism si calitate umana exceptionale.
Sunt extraordinari, ei, actul medical, grija, determinarea, procedurile.
Medici, tratamente si rezultat final fara cusur. Pielea mea canta.
Ciprian .Boros
Ciprian .Boros2 ani în urmă
As vrea in primul rand sa clarific ca acest review nu se refera la personalul medical care a fost foarte profesionist, nu am nimic de reprosat legat de asta.
Insa as vrea sa atrag atentia asupra sistemului de programari care este putin defectuos. Am fost la un consult in urma caruia doamna doctor mi-a recomandat sa vin cat mai repede posibil pentru tratament. Nu s-a putut decat in 2 saptamani jumate . Ca mai apoi sa fie nevoie reprogramare dintr-o greseala la 4 saptamani de la consult.
Nu vreau scuze, pentru ca is constient ca greselile se intampla, vreau doar sa lucrati la imbunatatirea sistemului de programari, ca pe viitor sa nu se mai intample astfel de cazuri.
Locații recomandate