/Cluj/Doctor

Kinetic Sport & Medicine Cluj

Park Lake Residence, Str. Galati Nr. 6, parter, Cluj-Napoca 400594, România

Kinetic Sport & Medicine Cluj
Doctor
4.6
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJFH+R8 Cluj-Napoca, România
+40 723 248 032
kinetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A a
A a2 ani în urmă
Pe scurt, m-am prezentat in ianuarie pentru probleme cu spatele si am plecat de la ei cu genunchiul faramat in urma unui exercitiu cu o banda elastica. Partea interesanta e ca dupa ce am anuntat supraveghetorul, in loc sa ma trimita la un consult ortopedic, m-a pus sa fac exercitii in continuare doar pentru zona genunghilor timp de inca 4 sedinte, lucru care a creat si mai multe probleme. Urmeaza o interventie chirurgicala - 6 saptamani in carje si inca cateva saptamani recuperare, diagnostic dat de colegul lor de la Regina Maria in urma unui RMN. Cat despre mediul din sala - supraveghetori care stau pe telefon, terapia manuala in primele sedinte se executa de barbati (ce lucreaza impecabil - un plus pentru asta), dupa care, sedintele sunt executate de femei intr-un mod in care... sa spunem ca lipseste un betigas parfumat si niste ochelari de dormit (nu ca ar fi nevoie).
Toth Edina
Toth Edina3 ani în urmă
Foarte multumită de serviciile primite, dovadă de profesionalism. Mediu prietenos și primitor :) Rezultate rapide și eficiente într-un timp scurt. Vă mulțumesc Kinetic Sport & Medicine Cluj ! 🥰😍
Mady Miron
Mady Miron4 ani în urmă
Ii recomand pe cei de la Kinetic Sport & Medicine Cluj pentru implicarea si profesionalismul lor!
Andreea Zaganescu
Andreea Zaganescu5 ani în urmă
Cea mai buna interactiune avuta undeva pentru recuperare si cele mai rapide+bune rezultate. Este o clinica ce se respecta si isi trateaza pacientii cu profesionalism, multa grija si mereu un zambet si o incurajare. Costuri intr-adevar mai mari decat ai putea gasi in alte parti, dar justificate de calitatea serviciilor oferite.
Ciprian blaga
Ciprian blaga6 ani în urmă
Dupa evaluare, cel mai probabil ti se recomanda un pachet de tratament care costa 2500 lei. Mi se pare o suma nejustificata.
Ramona miclaru
Ramona miclaru6 ani în urmă
Super! Super! Supeeer!!
Vlad Cojocar
Vlad Cojocar6 ani în urmă
Super !! Super !!!
Miruna-Ioana Vasiu
Miruna-Ioana Vasiu2 ani în urmă
Am participat la testing muscular, testing articular, la evaluarea biomecanicii piciorului și la o ședință de fizioterapie. Toate informațiile furnizate la cele 3 controale s-au dovedit a fi foarte prețioase și utile, cât despre masaj... Life-changing! Abia aștept să revin la o nouă ședință de fizioterapie. Recomand personalul Kinetic Cluj cu încredere!
Locații recomandate