/Cluj/Doctor

Rotmed

Strada Mircea Zaciu Nr 2-4, Cluj-Napoca 400494, România

Rotmed
Doctor
4.4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHXX+JM Cluj-Napoca, România
+40 364 140 205
rotmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Stefanescu
Daniela Stefanescu2 ani în urmă
Aproape fără speranța, în urma a doua sarcini oprite în evoluție, am ajuns la doamna doctor pentru o consultație obișnuită.
Deși neglijența ne-a determinat să facem o programare aproape de pe o zi pe alta, totuși doamna doctor ne-a primit și ne-a acordat suficient timp sa înțelegem cum stăm și ce avem de făcut în viitor.
La scurt timp după am rămas însărcinată, iar doamna doctor ne-a fost medic, confident, prieten, chiar și psiholog (dacă pot spune așa), pe întreaga durată a sarcinii.
Acum 2 luni și 10 zile a venit pe lume micuța noastră, Ela Maria, o fetiță sănătoasă "tun", de 53 cm și 3380 de gr.

Doamna Dr Rotar Daniela, vă mulțumim din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, pentru modul în care ne-ați fost alături și pentru faptul că ne-ați arătat ce om deosebit sunteți!

Dumnezeu să vă dea putere să faceți cât mai multe familii la fel de fericite precum ați făcut-o pe a noastră!
Botea Victoria
Botea Victoria2 ani în urmă
Un doctor dedicat si implicat care pune si mult suflet in ceea ce face. Evident orice doctor poate avea zile incarcate si mai putin bine dispusa, ca toti suntem oameni, dar eu nu am prins decat momentele bune. Explica si ofera si remedii naturiste daca e , analize pentru ce necesar. Pe parte professionala e specialist f bun si ajuta pacientii, oricand e nevoie. Si empatica.
Nicoleta Oltean
Nicoleta Oltean4 ani în urmă
Later edit: va rog sa va ASUMATI cand grabiti clienti, nu sa dati vina pe ei ca se contrazic, ceea ce nu e cazul! (Am spus “DESTUL DE calitativ” nu 100% calitativ)

Singura persoana care aduce acuze nefondate sunteti dvs!

Daca nu eram dispusa sa platesc nu veneam din start. Dar pentru ca am venit, ma astept sa primesc o consultatie LA NIVELUL PRETULUI. 20 de minute NU sunt suficiente.

Nu am primit destul timp si am ramas cu neclaritati pe care era important sa le discut.

Am scazut la o stea cu ocazia asta. Pentru ca nu stiti sa primiti o parere sincera pe masura serviciului.

Pe viitor va sugerez sa primiti mai bine critici, sa invatati sa va cereti scuze, sa cititi corect ce vi se scrie si sa nu mai semnati cu respect, ci sa il oferiti.

- Am asteptat o jumatate de ora ca sa fiu grabita mai apoi... nu consider ca se aloca suficient timp proportional cu costul consultatiei, care este foarte ridicat. Un serviciu destul de calitativ, de altfel, dar se poate lucra pe relatia cu clientii si punctualitate.
ALINA BEATTRICE CUZDRIOREAN VLADU
ALINA BEATTRICE CUZDRIOREAN VLADU5 ani în urmă
Un medic exceptional. Multumim dnei dr. Daniela Rotar pentru minunea din viata noastra. Profesionalismul si umanitatea de care da dovada recomanda acest medic si acest OM minunat.
Andrea Valean
Andrea Valean6 ani în urmă
Am ajuns la cabinetul doamnei dr. Daniela Rotar in urma unor recomandari. Avand in vedere ca are medici ca si pacienti, cred ca asta spune multe depre profesionalismul dansei - lucru pe care l-am putut observa si in urma consultului: doar dansa si inca o alta domana doctor de la alta clinica mi-au observat chistul in urma ecografiei, chist de care alti medici ( la care, by the way, am ajuns tot cu recomandari) au spus ca nu exista. De asemenea sunt mutumita si de tratamentul prescris.
Larisa Calo
Larisa Calo2 ani în urmă
D-na Rotar este un medic exceptional si care, pe langa profesionalismul de care da dovada, te ajuta sa te simti relaxata in contextul relativ inconfortabil al unui consult ginecologic. De asemenea, apreciez foarte mult ca ofera si optiuni de tratament naturist pentru dereglari hormonale (care in cazul meu au fost foarte eficiente).
Diana Lungu
Diana Lungu2 ani în urmă
Doamna doctor este un om cald plin de răbdare, care mi-a explicat pas cu pas pe tot parcursul sarcinii despre evoluția fătului și tot ce tine de o sarcina normala. Este un medic pe care ori de câte ori l-am sunat mi-a răspuns și mi-a spus ce sa fac și cum sa acționez sau ma chemat la dansa la cabinet sa vedem împreună despre ce este vorba. Pe aceasta cale doresc sa ii mulțumesc pentru răbdarea avuta și profesionalismul de care da dovada.
Aurora Simon
Aurora Simon2 ani în urmă
Fiica mea a fost programată din timp pentru acest consult, dar din pacate s-a desfasurat pe fugă, in graba si desi chiar consultul in sine a fost dureros, doamnei doctor nu i s-a parut nimic suspect. Aici nu vorbesc de preț, ci de o dezinformare. I s-a spus ca totul e ok. Peste o luna, in alta țară, s-au descoperit doua chisturi endometriozice mari ( 7 cm ) iar la interventia laparoscopica abdomenul s-a dovedit a fi plin de endometrioza. Repet, mi se pare grav sa spui unei paciente ca e normal sa ai dureri insuportabile la ciclu, sa ii spui in cea mai mare graba ca e totul in regula si sa o chemi peste un an la control.
Locații recomandate