/Cluj/Doctor

Argentina Vidrascu

Strada Republicii, Cluj-Napoca 300348, România

Argentina Vidrascu
Doctor
5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH6R+6G Cluj-Napoca, România
+40 743 555 476
argentinavidrascu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Smaranda Maxim
Smaranda Maxim2 ani în urmă
Am un profund respect și o mare admirație pentru dna doctor Argentina Vidraşcu care este un profesionist de cea mai înaltă clasă. Ori de câte ori am apelat la dânsa am avut cele mai bune rezultate, fie că a fost vorba de mici sau mai mari intervenții de chirurgie plastică.

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult și continuă să mă încurajeze este faptul că avem de-a face cu o persoană implicată în meserie cu sufletul, un doctor din ce în mai rar întâlnit în practica curentă de la noi, un medic care caută să se apropie de pacient, să-l înțeleagă și să-l îndrume. Adică "rara avis in terris" - un caz aparte în medicina rece, eficientă poate, căreia îi lipsește apropierea umană și care se practică azi în țara noastră (un tip de abordare care mi-a lăsat cicatrici pe suflet pe care, din păcate, doamna doctor nu le poate opera ...).

Întâlnirea cu un medic foarte bun dar care nu își ascunde deschiderea umană este încurajatoare! Sunt recunoscătoare pentru faptul că o conjunctură fericită m-a adus printre pacienții dnei doctor, pe care o consider una dintre cele mai talentate profesioniste într-o ramură a medicinei care îmbină precizia bisturiului cu arta!
Beatrice N.
Beatrice N.2 ani în urmă
A trecut un an si jumatate de la operatia de septo-rinoplastie. La un an de zile a fost necesara o revizie minora. Operatia in sine nu a fost deloc dureroasa, vanataile post operatorii au fost minime, in 6 zile nu s-au mai vazut. Cea mai grea parte a fost lunga perioada de vindecare in care a trebuit sa astept sa se retraga/dezumfle nasul post operator. A fost o perioada grea deoarece pana se aseaza nasul trece prin mai multe etape de vindecare si diferite forme, lucru care inevitabil iti ridica intrebari si iti provoaca anxietate. Doamna doctor a fost extraordinara, orice nelamurire si ingrijorare am avut mi-a raspuns in timp record, m-a vazut, mi-a explicat si m-a calmat. Inainte de operatie am discutat foarte in detaliu cu dansa, pana am ajuns la rezultatul dorit si a inteles ce imi place si ce asteptari am, mi-a facut mai multe simulari si am analizat impreuna ce imi place si ce nu la fiecare. Rezultatul final este foarte natural, foarte apropiat de simulare, noul nas se potriveste perfect fizionomiei mele si este perfect functional. Experienta mea a fost una foarte buna si recomand profesionalismul, atentia la detalii, comunicarea si intelegerea de care a dat dovada doamna doctor si echipa ei.
Daria M
Daria M2 ani în urmă
O recomand cu încredere pe doamna doctor Vidrașcu tuturor celor care doresc să obțină un rezultat cu aspect natural, adaptat la trăsăturile feței. Dorindu-mi de mult timp să fac acest pas, consider că am luat decizia bună apelând la dr. Vidrașcu pentru corectarea deviației de sept și a aspectului estetic al nasului. Factori determinanți în luarea acestei decizii au fost consultația, CV-ul doamnei doctor și rezultatele altor rinoplastii obținute de dânsa. Prima consultație a fost prin e-mail, unde doamna doctor mi-a indicat în detaliu iregularitățile de ordin estetic ce au putut fi identificate în pozele trimise de mine, dar și propunerile dânsei de ajustare, alături de simularea rezultatului. Rezultatul obținut este peste așteptări: doamna doctor mi-a respectat dorințele și a ținut cont de discuțiile purtate în cadrul consultațiilor. În plus, întreaga echipă a dat dovadă de profesionalism în fiecare secundă, reușind să mă facă să mă simt în siguranță permanent și reducându-mi aproape complet emoțiile inerente unei asemenea intervenții.
Astăzi, la aproape 4 luni de la rinoplastia deschisă, pot afirma că dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș apela tot la serviciile doamnei doctor Argentina Vidrașcu. Cel mai bun lucru în care putem investi suntem noi înșine: respir mai bine, arăt mai bine și mă simt mai bine!
Catalina Rusu
Catalina Rusu2 ani în urmă
Recomand cu mare bucurie serviciile oferite de dna doctor Vidrascu ! Avand in vedere experieta vasta si profesionalismul de care da dovada, rezutatele sunt pe masura! Multumesc pentru grija si toate sfaturile oferite ! Succes
Anca Iulia
Anca Iulia2 ani în urmă
O recomand cu toată încrederea pe d-na doctor! Deosebit de atentă la dorințele pacientului, rezultat așteptat în ceea ce privește respirația, dar și aspectul natural, o bună colaborare atât înainte cât și după intervenție.
Diana Cristina Truscan
Diana Cristina Truscan2 ani în urmă
Dupa o interventie de rhinoseptoplastie inchisa - corectie deviatie de sept, micsorare cornete - recomand cu incredere pe dr. Argentina Vidrascu pentru profesionalismul si expertiza dovedite. Pe langa faptul ca poti sta linistit ca esti pe maini foarte sigure datorita supraspecializarii in domeniu si utilizarii unor tehnologii de ultima ora (radiofrecventa), vei intalni un om empatic, cald si rabdator care va discuta pe indelete cu tine toate aspectele legate de interventie si iti va oferi suport si o recomandare avizata si pentru eventuale corectii estetice.
Personal, recuperarea mi s-a parut f usoara - dupa 3 zile deja puteam respira aproape perfect, nu am avut vanatai (doar cearcane putin galbui ce au disparut dupa aproximativ o saptamana) si ma pot bucura de o calitate mai buna a vietii in activitatile de zi cu zi, respiratie corecta in timpul somnului, etc.
Alexandra Urs
Alexandra Urs2 ani în urmă
m-am operat acum 2 luni si sunt foarte multumita deja de rezultat, doamna doctor este o persoana minunatata, ma bucur mult ca am apelat la ea
Codruta Fat
Codruta Fat2 ani în urmă
De curând am fost pacienta doamnei doctor Argentina Vidrașcu. Pot spune doar ca am fost tratată de un adevărat PROFESIONIST! Doamna doctor creează acea stare de încredere, sentimentul că tot ceea ce va urma va decurge bine, de care pacientul are nevoie când trece pragul unui cabinet medical. Pentru minutele pe care le petreci în cabinetul dânsei ai impresia că ești cel mai important om de pe Pământ si că problema ta își va găsi rezolvarea.
Intervențiile chirurgicale nu sunt chiar ceea ce îți dorești de la viață. În timpul acestora doamna doctor a știut cum să reducă disconfortul inerent, pe care l-am resimțit și evident să îmi calmeze tremurul interior (pe românește frica).
Am admirat modul în care crește noua generație de chirurgi esteticieni, faptul că îi implică activ și îi ghidează în rezolvarea cazului. Medicii rezidenți care ajung să colaboreze cu dânsa nu sunt spectatori ci protagoniști ai intervențiilor chirurgicale. Faptul că operează împreună mă face să cred că aceștia vor călca pe urmele Maestrei lor.
Ce mi-a plăcut tare de tot: stilul relaxat și umorul care face ca totul să pară mai ușor.
Din perspectiva unei mame de student medicinist tot ce îm pot dori e ca în anii de rezidențiat copilul meu să aibă șansa să întâlnească oameni, profesioniști ca Argentina Vidrașcu.
Dacă ar fi să dau o notă doamnei doctor pentru felul în care am fost tratată (fizic și psihic), cu siguranță că aceasta ar fi 10 cu Felicitări!
Cum nu sunt însă în această postură nu pot decât să spun MULȚUMESC FRUMOS!
Locații recomandate