/Cluj/Doctor

Centrul de Radioterapie Amethyst

Strada Odăii 42, Otopeni 075100, România

Centrul de Radioterapie Amethyst
Doctor
4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3P6+C8 Otopeni, România
+40 21 9368
amethyst-radiotherapy.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Tudor Dumitru
Cristian Tudor Dumitru2 ani în urmă
Oameni care isi dau interesul si chiar ajuta. Profesionalism.
Liviu Tudor
Liviu Tudor2 ani în urmă
Medici foarte bine pregătiți, programări punctuale, timpi de așteptare reduși, curățenie exemplară, recepție eleganta.
Camelia Gradinaru
Camelia Gradinaru2 ani în urmă
Nu cred că s-au inventat atâtea cuvinte de mulțumire și de respect câte doresc să transmit acestei clinici, dar mai ales câte vreau să transmit d-nului doctor Radu Serescu și d-nei doctor Giurgiu!!!!
Nu am crezut că sub halatul de medic pot găsi atâta căldură, umanitate și dedicație pentru pacienți. Medici care chiar țin cont de jurământul lui Hypocrate!!! Eu până la dânșii (deși am fost, din păcate și la alte clinici, tot private), nu am întâlnit profesionalismul!!!
Sunt convinsă că toată echipa acestei clinici este deosebită, dar eu am interacționat doar cu dânșii. Nu știu ce îi motivează, nici nu are importanță, dar sunt excepționali!!!
Mă înclin cu respect și cu toată dragostea din lume!!!!
Laura Geo
Laura Geo2 ani în urmă
Am fost la centrul Ametyst pentru a cere o a doua parere în legătură cu tratamentul oncologic urmat de tatăl meu cu cancer pulmonar. Așadar, nu am urmat tratamentul propriu zis la Ametyst, având doar consultații. Dr. Adrian Gurzu -pentru care am toată admirația și sper la un viitor unde toți doctorii din Romania au aceeași etica și abordare - a demonstrat o grija extraordinară în comunicarea cu tatăl meu, a detectat chiar o greșeală in dosarul medical care a fost analizată în profunzime, și a prezentat opțiuni de tratament de care nu știam de la medicul curant al tatălui meu. Recomand cu cea mai mare încredere acest doctor și centru. In plus, centru este mult mai digitalizat, comunicarea pacient-doctor fiind mult mai ușoară.
Mirela Strat
Mirela Strat3 ani în urmă
Cu ajutorul unor medici si oameni minunati, cu ajutorul aparaturii de ultima generație, cancerul poate fi invins! Va multumesc din suflet domnule doctor Bujor, medic si OM, pentru tot ce ati facut pentru mine.
Ada Andrei
Ada Andrei4 ani în urmă
Am primit tot ajutorul de care aveam nevoie, iar rezultatele au fost peste asteptari. Un caz grav de cancer de vezica urinara (cistectomia radicala nu s-a putut efectua, cancerul avansand la ganglioni) a fost tratat cu chimioterapie si rezultatul a fost unul pozitiv, tatal meu simtindu-se foarte bine dupa tratament, ganglionii diminuandu-se pana la dimensiunea normala. Am platit consultatia initiala 300 lei, iar restul tratamentului de chimioterapie a fost decontat integral de Casa de Asigurari de Sanatate, mai mult tatal meu a beneficiat si de consiliere nutritionala (gratuit) avand in vedere tratamentul de chimioterapie. De asemenea se poate beneficia si de consiliere psihologica. De la consultatia initiala a durat aproximativ 7 zile pentru stabilirea planului de tratament, iar apoi, 7 -10 zile pentru prima sedinta de chimioterapie. Multumim d-nei dr oncolog Elena Ciubotaru si intregii echipei medicale, au salvat o viata, viata tatalui meu! Conditiile din centrul Amethyst sunt foarte bune, in plus este curat si liniste.
Ana Enescu
Ana Enescu2 ani în urmă
Am avut cea mai neplăcută experiență cu personalul acestei clinici, de la recepție, până la medici. Am așteptat mai mult de două luni pentru un rezultat. Sunt nepoliticoși și neprofesioniști, nu își asumă propriile acțiuni, nu aș mai accesa serviciile lor nici dacă m-ar plăti pentru asta.
Spanac la tava
Spanac la tava2 ani în urmă
întârzie foarte mult lucruri banale, tergiversează, nu își cer scuze, vai steaua lor
Locații recomandate