/Caras severin/Doctor

Sc Anaman Medical Srl

Strada Episcop Nicolae Popeea 15, Caransebeș 325400, România

Sc Anaman Medical Srl
Doctor
3
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C67C+F6 Caransebeș, România
+40 355 404 104
anaman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Cega
Nicolae Cega2 ani în urmă
Multumit
Denisa Lungu
Denisa Lungu2 ani în urmă
Exemplar
Maria1983 Belu
Maria1983 Belu2 ani în urmă
Nu recomand, am fost de doua ori,la medici diferiți, după ce au tarife de te doare capul nici măcar nu dau cu problema. 5 Minute de vorba 200 de lei consultația, pleci cum ai venit.Si ce a mai tare faza ,era un om cu bilet de trimitere în fata mea și am observat cand a zis domnișoara de la recepție sa întru eu prima ,după sa intre ce l cu trimitere.Deci frățiilor ,rau am ajuns.Degeaba am zis ca a fost înaintea mea,au prioritate care plătesc cash.Mergeti unde va tratează egal și își dau interesul,eu m-am lămurit de Anaman.
Doris Stefu
Doris Stefu2 ani în urmă
Pe site-ul centrului sunt trecute servicii medicale, inclusiv tariful pentru acestea, dar nu se efectueaza, mai mult , cand am intrebat la telefon imi spuneau ca nu inteleg ce-i aia (scos fir de sutura) si mi-au inchis telefonul, ofensati.
Ana Tamasanu
Ana Tamasanu2 ani în urmă
Am sunat la recepție pt.o programare și doamna sau domnișoara ....a raspuns foarte obraznic și pe un ton foarte revoltător.
Ar trebui să testați mai des psihologic aceste persoane. Multumesc pt. înțelegere.
Maria
Maria4 ani în urmă
Dacă faci exudat faringian și îți iese streptococ prezent nu fac antibiograma numai dacă anticipezi si ceri tu când îți recoltează. În schimb pun ei din oficiu sensibil la Eritromicina și penicilina.
La recoltat au zis că dacă iese pozitiv să mergem să plătim extra pentru antibiograma, iar ulterior a zis că doar pentru stafilococ se procedează așa, lucru care au uitat să îl menționeze când au recoltat.
Nu recomand!
Predonescu Mihaela
Predonescu Mihaela4 ani în urmă
Fără" programare "nu ai ce să cauți acolo nici cu bilet de trimitere (01.11 ),nu știam că trebuie să te programezi și după să te îmbolnăvești😥😥😥
Old Man
Old Man4 ani în urmă
Totul a decurs foarte bine. Personal amabil și drăguț în același timp.
Locații recomandate