/Caras severin/Doctor

Spitalul Județean de Urgență Reșița

Aleea Herculane 8, Reșița 320154, România

Spitalul Județean de Urgență Reșița
Doctor
3
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8VGJ+3F Reșița, România
+40 255 227 830
spitaluljudeteanresita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
M. Catalin
M. Catalin2 ani în urmă
Lipsă totală de respect, grijă și interes pentru sănătatea pacienților. (nu din partea tuturor medicilor sau asistenților, însă unii depășesc orice grad de nesimțire)
Niculae Grigore
Niculae Grigore2 ani în urmă
Nu te baga nimeni an seama dar fumează afara toți doctori asistr te și nu mai au timp și de bolnavi. Trece ziua banii merg an buzunar.
Maria Jigalov
Maria Jigalov2 ani în urmă
Zilele trecute am avut de efectuat un RMN.Am crezut că nu mă aflu în România!Am avut plăcuta surpriză să întâlnesc în secția de Imagistică medicală un personal medical competent,profesionalism, oameni în adevăratul sens al cuvântului,care știau fiecare să își facă treaba ca la carte.Noi românii vedem doar părțile negative și facem mare vâlvă în jurul lor.Dar când ceva este în regulă și ne vedem cu sacii în căruță, uităm foarte repede, chiar este greu să spunem mulțumesc! Este adevărat că omul sfințește locul, deci se poate face treabă bună și la noi Mulțumesc încă o dată celor de la RMN care s-au purtat exemplar, le doresc multă sănătate și bucurii alături de cei dragi lor.Cu respect, Jigalov Maria Elza
A. Serban
A. Serban2 ani în urmă
Nu am destule cuvinte să descriu ce am simțit când am văzut imaginile filmate în Stationarul 3. Sunt imaginile unui pustiu bântuit de nesimțire și incompetență. E un film despre cum se ucide demnitatea umană în multe dintre spitalele din România. Sper, din toată inima, că sistemul nu se va întoarce împotriva persoanei care a avut extraordinarul curaj de a face publice acele imagini.
Deliu
Deliu2 ani în urmă
Un spital , unde informatia vine greu , ajutorul vine greu. Ca sa primesti aceste lucruri , trebuie sa lupti din greu , din greu , pentru a le putea avea.
Prin asta am trecut eu , si asta am simtit eu , cand am avut nevoie de ajutor medical.
Marius Lazar
Marius Lazar2 ani în urmă
Ca să faci un Roentgen, cică durează 2 ore răcirea după o folosire!Probleme cu răcirea sunt și la CT.Domnilor manageri, probleme cu plata salariilor, sunt?
Carla Codrin
Carla Codrin2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda dr. cardiolog. POPESCU,l-am avut internat pe tatăl meu într-o stare extrem de grava de 84 de ani cu multiple afecțiuni, a fost îngrijit exemplar,doamna dr. Popescu ma ținea la curent telefonic despre stare lui.
DR.POPESCU cardiolog Reșița un doctor excepțional cum ar trebui sa fie toți,îi mulțumesc din suflet🙏🙏🙏
Evellyna Panea
Evellyna Panea2 ani în urmă
Pentru sectia de maternitate:
Atitudinea unor asistente lasa de dorit, mancarea un adevarat dezastru, pentru o sectie de maternitate mi s-a parut ca nu a fost ok, primeai la 8 dimineata, la 12 si la 16, ori o mama care a nascut trebuie sa manance ca sa isi poata alapta copilul, la ora 16 timp de 6 zile a fost doar orez fiert, la 22 te prindea o foame de lup.
Mobilierul este destul de nou, in schimb patuturile din salon care erau pt bebelusi sunt cele care erau probabil cand m-am nascut eu, nu am avut curaj sa imi pun fetita acolo, toate ruginite, ar mai trebui adaugate si niste tvuri im camera, serios, in alte sectii sunt.
Despre dl dr Achim Mircea si dna dr Martis Oana doar cuvinte de laude, jos palaria!!!
Locații recomandate