/Caras severin/Doctor

Hotel Armando

Strada Libertății 35, Caransebeș 325400, România

Hotel Armando
Doctor
3.8
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C667+FM Caransebeș, România
+40 752 111 323
hotelarmando.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Costin Mitulescu
Costin Mitulescu2 ani în urmă
O experiență neplăcută,patroana locației o persoană fără pic de respect față de clienți din cazua faptului că nu am eliberat camera la ora 12:00 și am făcut la ora 14:00 mi s a cerut bani pe încă o noapte.
Mâncare este jalnică, fără persoanal, fără căldură, preturi exagerat de mari pentru această locație.
In cameră nu am avut căldură în luna Decembrie, fără apă caldă ,mucegai in cameră...PS și un șoricel se perinda prin restaurant !!!
NU RECOMAND!!!
CE A MAI PROASTĂ EXPERIENȚA TRĂITĂ IN ULTIMII ANI !
Alex Țecu
Alex Țecu2 ani în urmă
E un loc ok pentru pret si angajatii au fost extraordinari
Alex stan
Alex stan2 ani în urmă
Miros neplăcut în camera și mucegai, lipsa căldură - aceeași temperatura ca afară, personal lipsa la recepție după ora 21:00, nu vor sa îți dea telecomanda de la aerul condiționat pentru a putea încălzi camera, baie murdară, lenjeria de pe pat murdară, prosoape murdare.. Nu recomand nimănui aici.. Nu va luați doar după pozele de pe internet!!
Avram Robert
Avram Robert2 ani în urmă
Personalul hotelului amabil si la dispozie.
Micul dejun suficient de variat si calitativ, propus in conditii de sigurata.
Camere ok, dar, necesita renovare.
Doroican Ana-Maria
Doroican Ana-Maria4 ani în urmă
Nu i-as da mai mult de 2 stele.Este un local vechi (vintage, sa zicem).Dotarile in camere sunt spre 0...Nu papuci, nu hartie igienica, nu umerase, de casca pentru dus sau produse de igiena, nici nu mai vorbim 😀. Deci raport calitate-pret NU merita. Un hotel la pretul de minim 220lei/noapte, cum e acesta, ar trebui sa arate mult mai ok.
Florian Radu
Florian Radu5 ani în urmă
Pro: Locație liniștită, curte interioară, mobilierul vitrege, omleta cu șuncă este gustoasa.
Con: prețul/noapte destul de mare pentru zona și ce oferă. Camera cu elemente deteriorate. (ușă, duș, suport hârtie etc.)
Altele: datorita traficului scăzut, micul dejun este din meniu, cafeaua se plătește separat, oferă senzație de Motel.
Beatrice BETTY
Beatrice BETTY2 ani în urmă
Nesimțiti, după ce am plătit 4 nopti, nu au ajuns banii platiti si au inceput sa se certe cu noi ca cică am fumat in camere si mai voia 100 de euro. Camerele nu se fac curat si nici căldura nu este in camere. Iar la restaurant mâncarea este sub orice critica. NU RECOMAND. Mai bine va duceți la rolling si economiștii bani, timp si nervi.
PATROANA ESTE O PERSOANA FARA PIC DE RESPECT FATA DE CLIENTI.
Cristina Lupetrec
Cristina Lupetrec2 ani în urmă
este foarte interesant hotelul cat si camerele, pozele de pe booking sunt reprezentative, stil de epoca. merita investit in hotel pentru improspatarea si renovarea imaginii, este foarte interesant, curtea interioara foarte draguta.camerele spatioase, patul confortabil, baia ok. spun ok pt ca pe la cate un colt puteai sa distingi cate o urma de neingrijit. perdeaua de la baie trebuie shimbata, de la numaratele utilizari, jos avea urme mucegai. prosoape si gel de dus sunt. noi, ne-am putut alege camera si la un pret de 220 lei/ noapte, fara mic dejun, am ales o camera care ne a placut. Raport calitate/ pret, ok.
Locații recomandate