/Calarasi/Doctor

MEDIMA Călărași - RMN - CT

Bulevardul 1 Mai 1, Călărași 910010, România

MEDIMA Călărași - RMN - CT
Doctor
4.7
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58RH+3X Călărași, România
+40 373 301 411
medimahealth.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catană Nuțica165 zile în urmă
Stefanescu Lavinia
Stefanescu Lavinia2 ani în urmă
O steluta pentru ca am incercat cam 6 apeluri telefonice pana a raspuns cineva iar dupa ce mi s-a raspuns la telefon am avut neplacerea sa ma confrunt cu o voce rece si indiferenta. Din propria experienta cred ca persoana responsabila cu preluarea apelurilor telefonice ar trebui sa ofere toate informatiile indiferent de natura intrebarilor ca doar nu mergem la RMN sau CT zilnic ca sa fim familiarizati. Eu sunt din calarasi si aveam de gand sa merg aici dar mai bine fac un drum pana la bucuresti decat sa imi strice buna dispozitie o persoana fara chef si ingamfata. Nu voi recomanda acest loc
Bianca radu
Bianca radu2 ani în urmă
Aceasta clinica este recomandată în primul rând de calitatea serviciilor, devotamentul cadrelor medicale, dotări tehnice de inovație ,si în al doilea rand de confortul și încrederea pe care o asigura pacienților.
Pacienții care au nevoie de examinări radiologice sunt asigurați de calitatea superioara a consultațiilor și un diagnostic precis.
Începând de la serviciile de mentenanță, și pana la tratarea pacienților, RECOMAND!
Mult succes în continuare!
Gabriel Marin
Gabriel Marin2 ani în urmă
Un loc exceptional, va recomand cu toata caldura aceasta clinica, fetele de la receptie absolut impecabile!!! Au dat dovada de un profesionalism aparte! ASA DA!
Letitia Nitu
Letitia Nitu2 ani în urmă
Despre Clinica Medima am doar cuvinte de laudă ...seriozitate ,profesionalism ,servicii ireproșabile ...vă mulțumesc pentru respectul pe care mi l-ati acordat!!
Valeriu Chelaru
Valeriu Chelaru2 ani în urmă
În data de 2 februarie am făcut un Rmn la Medima Călărași, la terminarea procedurii mi sa spus că rezultatul va fi gata între 3 până la 5 zile și uite că au trecut mult mai multe zile la care am sunat și m-au amânat , am ajuns în data de 17 februarie și în loc de rezultat nu-mi mai răspund la telefon.
Daniela Pavel
Daniela Pavel2 ani în urmă
Bună ziua! Am crezut ca aceasta clinica oferă servicii bune. M-am înșelat!. Medicii sunt
,, copleșiți.,, de volumul de munca. Rezultatele promise în 3-5 zile nu ajung nici după doua săptămâni. În timpul acesta poți sa mori de multe ori. Dar oare interesează pe cineva? Eu cred ca nu.
Marilena78@gmail.com marilena21
[email protected] marilena212 ani în urmă
Am fost in 4 ianuarie cu bilet de trimitere de la ORL,azi 15 februarie cand am sunat mi s-a comunicat că am fost sunata la sf.lunii ianuarie,dar nu am raspuns.Doar cu bani pot sa fac RMN,cu bilet de trimitere s-a ajuns cu programarile în data se aprilie,cand biletul nu mai este valabil.Eu nu am nici un apel pe telefon .
Stoian Valentina
Stoian Valentina2 ani în urmă
O locatie aerisita... Personal amabil... Primești ajutor daca nu ști sa completezi toate hirtiile. (sunt multe).. Curățenie exemplara.... M-am simțit bine...
Locații recomandate