/Botosani/Doctor

Cabinet stomatologic Dr. Jakab

Strada Ștefan Luchian 2, Botoșani 717113, România

Cabinet stomatologic Dr. Jakab
Doctor
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMX3+C9 Botoșani, România
+40 741 706 799
doctor-jakab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–13
Mirecuri: 8–13
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel San
Daniel San2 ani în urmă
570 lei o lucrare/plombă... sa mergi sa iti faci 2 plombe 1200 lei ... pai bă nebunilor salariul mediu in Botosani e de 1450 lei ....
Viorica Hrustovici (jose)
Viorica Hrustovici (jose)5 ani în urmă
Ca orice pacient cu probleme stomatologice ne preocupă aspectul şi înfăţişarea dinţilor. Având o lucrare fixă pe maxilarul superior din 13 piese ( dinţi şi molari) care a fost montată acum 20 ani, şi de-a lungul timpului s-a degradat şi nu numai, datorită înaintării vârstei a avut loc fenomenul de retractarea gingiei, care a influenţat pătrunderea salivei sub lucrare. Fiindcă a evaluat tehnica dentară prin introducerea de noi materiale, lucrarea trebuia să fie schimbată. Pentru aceasta am analizat bine la care Cabinet Stomatologic mă voi adresa pentru servicii medicale de calitate şi aparatura necesară. De asemenea, am luat în calcul, că clinica de lângă Stadionul „Municipal” ,, Dr, Eduard Jakab”, situat pe strada Ştefan Luchian 2, bloc 72, Botoșani, are în dotare şi un aparat de radiologie cu senzor, astfel că imaginea radiografică este vizibilă în cateva secunde. Printre serviciile medicale care sunt oferite aici, este şi ,, Endonţia”, cabinetul are în dotare microscopul şi specialistul este Dr Agavriloaie. Când am luat decizia de a apela la serviciile medicale stomatologice am luat în calcul acest microscop din dotare, specialistul, pentru că în cazul îndepărtării lucrării mă puteam aştepta la orice. Inclusiv la lucrări pe canale care nu au fost obturate corect şi prezenta inflamaţii. Luând decizia de-a apela la cabinetul stomatologic ,, Doctor Jakab „ am constat că am procedat bine. Când pătrunzi în spaţiul de aşteptare ca orice pacient vii cu anumite dureri, emoţii la injecţie .. etc. Dar, asteptând în sala de aşteptare toată această stare dispare datorită zugrăvelii de culoare deschisă şi aplicării unor imagini de culoare verde şi împreună te stimulează psihic. Deci, prima impresie care mi-a făcut-o este că medicul coordonator dr. Eduard Jakab s-a gândit ca pacientul să fie relaxat când se aşează pe scanul stomatologic.La intrare există un dispozitiv care aplică aşa zişi papucei (folii de plastic) pe încălţamintea pacienţilor şi aceasta şi din motivul întreţinerii curăţeniei pe pardoseala de culoare deschisă şi lucioasă.
Am obținut ceea ce îmi doream : un aspect estetic al dinților frontali și un zâmbet luminos. Au fost amprentate arcadele dentare, iar specialiștii laboratorului de tehnică dentară au realizat o lucrare din ceramică integrală estetică și funcțională. Pentru aceasta mulţumesc pentru serviciile medicale oferite, comunicare, profesionalism, echipe dr. Eduard Jakab, dr Dr. Petru Andrei Agavriloaiei, asistent Iulia Bereşteanu şi nu în ultimul rând tehnicianul de la Laboratorul de tehnică dentară care împreună sunt o echipă minunată, responsabilă ca lucrarea să fie de calitate şi funcţională- Cu respect , Viorica Hrustovici, Botoşani
Ionut apetroae
Ionut apetroae5 ani în urmă
O experiența frustranta!
Am fost cu mama și fratele la un serviciu de detartraj + periaj. Timpul acordat pentru fiecare a fost mai puțin de 10 minute, ceva ce eu nu am mai întâlnit. Am rămas socat de cât de repede a durat procesul. Probabil pierdeau din pauza de masa.
Prețul online pentru un detartraj și periaj era de 100 lei. Când a venit vremea sa plătesc imi cereau 130 lei și le-am zis ca pe website-ul lor suma este 100 lei. Mi-au zis ca ei nu știu nimic despre asta si ca probabil sunt preturile vechi. La care eu le-am zis ca nu plătesc suma ce ei o cer fără să-mi arate o lista cu prețurile actualizate, bineînțeles nu aveau nici o lista și pana la urma am plătit 100 lei de persoana.
Neserioși și neprofesionali! Nu recomand.
Alex Simon
Alex Simon5 ani în urmă
Doamne ferește sa mergi cu copilul aici!! Am nimerit la o tânăra impertinenta, cu o asistenta groaznica, mi-au speriat copilul! A fost incapabila sa scoată un dinte!! Deci mergeți oriunde altundeva!!! Lipsa totala de profesionalism!!!
Gabriel Apetroae / Project 88
Gabriel Apetroae / Project 885 ani în urmă
Total dezamagit! Nu recomand!
Gabriel maintenance
Gabriel maintenance5 ani în urmă
Foarte bun, recomand
BGL white
BGL white2 ani în urmă
Sunt clienta fidela, dupa parerea mea cei mai buni dentisti din Botisani. Mi-au rezolvat probleme dentare pe care dentistii nemti n-au reusit! Recomand.
Iulian bizbac
Iulian bizbac2 ani în urmă
Domnul este foarte de treaba, mi.a scos o măsea nici nu.am simțit.
Locații recomandate