/Bihor/Doctor

PET/CT Diagnostic Center Oradea

Bd. Gen. Magheru nr. 1, Oradea 410035, România

PET/CT Diagnostic Center Oradea
Doctor
4.1
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W6Q+7H Oradea, România
+40 259 409 090
petct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bulz Florina
Bulz Florina2 ani în urmă
O echipa foarte amabila si grijulie, careia chiar pare sa ii pese cu adevarat de pacienti.
Casa Batiz
Casa Batiz2 ani în urmă
Serviciu oarecum rapid, programare la 11, dar a trebuit sa astept 2 ore… preturile pentru servicii sunt oarecum ok, dar am primit referinte bune…

Pentru cei ce nu stiu, intrarea se face prin spatele cladirii, unde exista amenajata si o parcare pentru aproximativ 20-25 de automobile.
Razvan Matei
Razvan Matei2 ani în urmă
am facut programare online si evident mi-au modificat-o prioritari fiind cei programati telefonic. ar trebui sa puna accept pe programarile online nu pe cele telefonice. dar fiind primitivi telefonul e baza nu onlineul si fiind fabrica de facut bani nu-i intereseaza inca progresul cat timp banul curge.
Vasile Cocis
Vasile Cocis3 ani în urmă
Acum o saptamana ne faceau programare la ct fara nici o problema doar niste analize inainte fiind nevoe de ct cu substanta, iar azi cand sun din nou pt programare ne cere recomandare de la medic specialist, deci cum e atunci ? Habar nu au cel putin cei care raspund la telefon...
Alexandra Morna
Alexandra Morna4 ani în urmă
Ieri am avut o programare la Pozitron, la ora 10:40, la o ecografie de șold pentru fetița mea de trei luni! Până aici nimic neobișnuit! Ajungem la ora programată, doamna de la recepție ne îndeamnă să așteptam. Noi, oameni civilizati, așteptăm cu răbdare! Trec aproximativ 25 de minute și apare o familie cu un bebeluș, observ că familia este o cunoștință a echipei medicale și încep să bănuiesc că vor intra înaintea noastră, chiar dacă doamna de la recepție ne-a spus că noi urmăm! Așa și este. Cu un tupeu josnic, asistentele îi cheamă înăuntru, bineînțeles cu acordul doctorului (Starciuc), ei fără nicio remușcare intră, cu toate că și noi eram acolo de 35 de minute, cu un copil de trei luni. Când întreabă soțul de ce nu am fost noi chemați, răspunsul a fost că familia respectivă le este cunoștință! Am cerut să vorbesc cu un director, a venit o domnița care nici macar nu s-a prezentat și și-a cerut scuze, invocând faptul că toata lumea greșește. Eu nu cred că a fost o greșeală, a fost o intenție, m-am simțit umilită pe banii mei și chiar discriminată, având în vedere că echipa este formată din unguri și familia respectivă era tot de aceeași naționalitate! Am ales să plecăm. Nu aș recomanda nimănui această clinică și în niciun caz acest medic! Pe lângă faptul că nu respectă ora programărilor, după cum se vede și din alte recenzii, mai și umilesc și discriminează! Lipsă de principii, de profesionalism, de respect, discriminare, umilința, așa aș putea descrie experiența cu această clinică!
Stejarel Enea
Stejarel Enea4 ani în urmă
Amabilitate, intelegere, promptitudine, respect și multe încurajări primite de la personal. Condiții decente și curățenie . Deviza lor: ,, facem tot posibilul pentru a le fi mai ușor pacienților ". FELICITĂRI și multe mulțumiri !
Leontin Petre
Leontin Petre4 ani în urmă
O echipa de profesionisti si sufletisti. Totul a decurs perfect si rapid. Asa cum mi s-a spus. Bravo!!
Ioan Griguta
Ioan Griguta4 ani în urmă
Nota 10 la tot personalul, incepand cu femeia de serviciu, paznic si tot personalul medical...
Locații recomandate